Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Valtar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Valtar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституціею Республіки.

Мене звати Вальтар я родом з жаркої планети Татуїн.Мій батько звичайний торгівець дроїдами та запчастинами у місті Анкорхед.Мені дуже пдобаеться досліджувати Татуїн.Одного разу обслідуючи Дюнне море я натрапив на печеру, оглянувши її я зрозумів що тут колись жила людина.Порпаючись у речах я знайшов голодиск, на ньому була детальна інформація про джедаїв.У цій печері скрізь мене наче проходила якась енергія, напевне це була сила, на голодиску був запис в якому казалося,що тут жив Обі-Ван Кенобі.На наступний день я твердо вирішив летіти на Корусант, щоб стати громодянином Республіки, наперекір всім вмовлянням батьків і сестри.
Daiver
Как ты считаеш, почему самые могущественные джедаи ордена не могли так долго распознать ситха в канцлере Палпатине?
Valtar
Можливо тому,що він був достатньо могутнім щоб це приховувати.Тим паче під час війни у них було багато інших турбот.
Daiver
Может быть... может быть...

как ты понимаеш это:
"На любой вопрос вообрази самую крайнюю противоположность ожидаемому ответу.
Может быть, это и есть правильный ответ?"
Приведи пример ad.gif
Ralf
Люблю кандидатів з Татуїна _a1.gif Розкажи більше про нашу рідну планету: розташування, клімат, особливості флори і фауни, раси, промисловість, сільське чи фермерське господарство.
Valtar
Daiver мені здаеться,що відповідю на запитання може бути те про,що ніхто навіть не задумувався.
Наприклад:відповідаючи на питання "Хто є владика сітхів?" вони навіть не могли уявити, що це була людина яка керує Республікою якій вони служили.
Daiver
О, неожиданный и очень хороший ответ. Мне понравилось _a1.gif

остается только добавить, что я - ЗА
Valtar
Ralf
Татуїн знаходиться у Зовнішньому кільці сектор Арканіс,система Тату.У нього дві зірки Тату-1 і Тату-2,а також три супутники Гомрассен,Гуермесса та Ченіні.Татуїн знаходиться на відстані від центра 43.000 світлових років або 13.183 парсека.Доба на Татуїні складає 42 стандартні години,а рік 242 місцевих днів.Столиця Татуїну Бестін,найбільщі міста Анкорхед,Мос-Айслі,Мос- Гамос,Мос-Ента,Мос-Еспа та Форт Таскен(місто таскенських райдерів).
-Jarr Dorsay
Валтаре, вибач мою необізнаність але Татуін все ще контролюють Хатти?
Valtar
Так
-Jarr Dorsay
Як ти вважаєш - можливий союз між Хаттами та республікою? Якщо можливий, то як майбутній громадянин республіки, як би ти рекомендував сенату (як людина яка гарне знає життя Татуіну) діяти у досягненні цієї мети?
Valtar
Jarr Dorsay теоретично це можливо,але Хатти усюди шукають вигоду.Тому,щоб заключити з ними союз треба знайти щось таке з чого вони матимуть вигоду.Щоб їх вмовити потрібні найкращі оратори Республіки та,що там Республіки Галактики.
Stanley
Привіт,Вальтар! handshake.gif

Дам тобі два завдання...

1- На обкладинку журналу "=RepubliC DefendeR="Потрібне зображення Saber-а одного з мудріших РеспубліканціВ на ім'я Chtwbatya.
Знайди це зображення.

2- Дістанься до планети "Холі" і не відходячи від Ікс-Вінга поклонися трьом представникам оф.організацій(окрім АнфорА,БратствА і РеспублікИ)...(їм також можна,але це не враховуватиметься)...уклін має бути обопільним.(Ікс вінг мій,обережно,не зламай) biggrin.gif

Сподіваюся,що зможеш виконати обидва завдання.

До_ЗустрічІ! handshake.gif
Haydamaka
(Valtar @ 17.1.2009, 15:31) *
я знайшов голодиск, на ньому була детальна інформація про джедаїв.У цій печері скрізь мене наче проходила якась енергія, напевне це була сила, на голодиску був запис в якому казалося,що тут жив Обі-Ван Кенобі.

А чому саме це так вплинуло на твоє бажання піти до Республіки? Ну джедаї і джедаї, Кенобі і Кенобі. Чому ця знахідка так впевнила тебе прилетіти на Корускант?

п.с. в мене із цією заявкою чомусь де-жавю huh.gif
Leksa
Валтар, ти просто скопіював стару заяку за правилами нова заявка повинна містити новий текст.
Valtar
Gaydamaka тому, що коли я прочитав інфармацію на голодиску мене це дуже вразило і я вирішив,що було б добре теж стати великим джедаем як Обі-Ван Кенобі.Тим паче як яказав мене начебто щось підштовхнуло до цього.

Leksa хіба я повинен придумувати собі нове життя і брехати вам.
Ralf
Добре, тільки розкажи детальніше про флору і фауну Татуїна, і дай економічну характеристику регіонів thumbup1.gif
Valtar
Ralf Татуїн дуже жарка планета вона майже вся складаеться з піску.Планета містить лише 1% води тому на ній багато вологодобуваючих ферм які видобувають воду з повітря.Найвідоміші тварини на Татуїні банти.Більшість населення бідні багато людей мають вологодобуваючі ферми.Також на Татуїні дуже розвинена работоргівля.Вищий сорт населення складають Хатти і торговці.Татуїн це місце де нема законів він просто рай для людей які мають проблеми з законом на інших планетах.
Ralf
Відповідями задоволений _a1.gif Перед твоїм минулим вильотом на планету Read only Gaydamaka давав тобі завдання знайти мене на Хоті. Я буду завтра там з 20.00 до 21.00. Хочу перевірити твою інтуїцію, а заодно і навички бою: я буду в масці (це зараз модне явище _a1.gif ), знайди мене серед інших, спробуй відчути джедая.
-Jarr Dorsay
Дякую за відповіді! Можливо ставши громадянином республіки ти докладеш зусиль до того, щоб планета Татуін стала найціннішою ламкою Республіки, та позбавилася б деяких нецивілізованих традицій.

Я ЗА твій вступ
Valtar
Stanley ось перше завдання.
Над другим я працюю.
Valtar
Cьогодні я відлітаю на Кашуік (Львів) до родичів які досліджують традиції Вукі і принципово не користуються зв"язком.Тому я не змоужу тут відписуватись.

П.С.Повернуся у понеділок.
Kinder
У меня к тебе будет вопрос:почему ты выбрал именно Респбулику?
Valtar
"Одного разу обслідуючи Дюнне море я натрапив на печеру, оглянувши її я зрозумів що тут колись жила людина.Порпаючись у речах я знайшов голодиск, на ньому була детальна інформація про джедаїв.У цій печері скрізь мене наче проходила якась енергія, напевне це була сила, на голодиску був запис в якому казалося,що тут жив Обі-Ван Кенобі.На наступний день я твердо вирішив летіти на Корусант, щоб стати громодянином Республіки, наперекір всім вмовлянням батьків і сестри."

"...мене начебто щось(напевне сила) підштовхнуло до цього."

По-перше багато вихідців з Татуїну були визнані саме в Республіці(Shtaket,Ralf,Гевін Дарклайтер та ін.)
По-друге ще з дитинства мене лякало як можна просто нізащо вбити беззахисну людину(як це роблять Сітхи) я прагнув стати перепоною на шляху вбивці.
По-третє мене приваблює політика та принципи Республіки.
Kol-yan
В связи с получением кандидатом р.о. тему закрываю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.