Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nilak
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Nilak
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я Народився на планеті Альдеран. Батько та матір мали невеличку таверну. Коли я виріс таверну передали мені і я почав працювати в ній барменом. Поміж музики та танцюючих твілеків я нерідко помічав молодого джедая, але у цей вечір він здавався засмученим. Вирішивши втопити свій сум у алкоголі він підійшов до стійки та замовив випивку, після декілкох келихів у нас з ним розвязалася бесіда. Я дізнався що він втратив свого товариша на завданні по визволенню заручників із рук Імперії. Його історія досить захопила мене і я спитав чи зможу я щось зробити для Республіки, він побачив цей вогонь у моїх очах і з посмішкою сказав, що зможу. Джедай Алігатор направив мене сюди.
Я хочу вступити до Республіки, бо хочу встановлювати справедливість, мир, спокій у всій галактиці. За допомогою меча чи дипломатії, під чітким керівництвом Алігатора.
-Light
Активність на серверах: 0
Активність на форумі: 0
У грі тебе не бачив, радує тільки це:
хочу встановлювати справедливість, мир, спокій у всій галактиці. За допомогою меча чи дипломатії, під чітким керівництвом Алігатора.
Особливо останні 4 слова. laugh.gif

Це хоча б знімає підозри в тому, що ти бот ninja.gif
Але чи вважаєш ти, що готовий вступити до наших рядів? Так, тебе запросив Алігатор, але чи певен ти, що став на вірний шлях? До того ж, ти - особа не надто відома у Галактиці, ми ще не досить певні у твоїй відданості.
Gothmog
Nilak, докажи Лайту(и мне) свою преданность идеалам и интересам Республики. Сделай для неё что-нибудь полезное. и принеси скрины

P.S. Только подумай хорошенько, ведь ты стремишься нести мир и спокойствие_a1.gif
Ralf
Nilak, Розкажи трохи більше про свою рідну планету: розташування, клімат, особливості ландшафту _a1.gif
-Nilak
Light, я готовий встати у ваші ряди, я певен що став на вірний шлях, бо Алігатора знаю давно і знаю що він мені поганого не підсуне. Інколи краще бути невідомим.

Gothmog, я розумію що я тут новенький, але з вашою допомогою я стану міцніше розумніше і тоді я зможу показати свою відданість не словами, а вчинками. Мир, спокій та справедливість буду чинити тільки там де це буде потрібно і керуючись вказівками старших.

Ralf, Клімат та ландшафт дуже нагадуе Землю, люди піклуються про навколишнє середовище. Мирна планета Альдеран є духовним центром галактики, після жахів війни клонів на планеті було заборонено зброю та встановлено пацифізм. Про розташування можу сказати що вона знаходиться майже у центрі галактики, навколо неї розташовані планети: Бісс, Корускант, Фрезія, Кессель, Куат, Кореллія.
Ralf
Непогано. Знайди когось із джедаїв на Holy, нехай він перевірить твоє уміння вести поєдинок і рівень володіння світловим мечем, а потім відпишеться в заявці _a1.gif
-Iskariot
как ты думаешь Енакин поверил в то что в смерти Амидалы виноват лишь он,и что она вообще умерла ?
-Nilak
Ralf, буде зроблено _a1.gif

Iskariot, Енакін відчув через силу як померла Амідала і звісно повірив цьому.
Спочатку він винив у її смерті Обі Вана, але у шостому епізоді після бою з Люком до нього дійшло, що винен він сам.
Soer
ах ти! Старий розбишако! laugh.gif А значить я тебе не запрошував! Добре, проїхали, поговоримо про це в твоїй таверні _a1.gif Ну, що я можу сказати про кандидата... знаю його не малу кількість років, просто так ніколи не здається, дуже творча людина, вважаю що допоможе нам з рольовою грою. Гру підтяне, і адекватний настільки як і я, ну може трішки адекватніший, "так сказать" laugh.gif Тому я голосую За!

Ralf, я його перевірив. Б'ється непогано, без багів _a1.gif
Ralf
Добре, Soer, що перевірив _a1.gif На питання відповів гарно, вважаю, що Nilak буде добрим республіканцем, а в майбутньому і джедаєм. Голосую ЗА.
Haydamaka
Вірність, чесність, наполеглевість, честь, принциповість - розташуй ці якості залежно від їх значення для тебе. І в кількох словах поясни чому так. _a1.gif
Aligator
Опа ! Мій "собутильник" biggrin.gif Дуже радий тебе тут бачити . Знаю його вже дуже давно . Дуже добра , творча людина ,а так же швидко вчиться _a1.gif Грає не дуже добре , але я його навчу biggrin.gif Тому я голосую ЗА !
-Iskariot
Немножко не так он не хотел верить в то что Падме мертва :

Боба Фетт в раннем возрасте четырнадцати лет был нанят Имперским Инквизитором Малорумом для расследования смерти Падме Амидалы по запросу Лорда Дарта Вейдера. Фетт путешествовал на Полис Масса и на Набу чтобы собрать эту информацию. Полис Масса была местом где Падме родила Лею и Люка Скайуокеров незадолго до ее собственной смерти. Мы можем только предположить, что Вейдер был не удовлетворен объяснением Палпатина о смерти Падме.
-Nilak
Iskariot, визнаю свою помилку, я цього моменту не пам'ятаю це напевне із книги.

Gaydamaka, Вірність, чесність, наполегливість, честь, принциповість.
1.Вірність - без цієї якості не можна мати справжніх друзів.
2.Чесність - не люблю брехати, а коли брешу це одразу видно, маю звичку казати все прямо.
3.Наполегливість - дивлячись до чого, інколи можна перестаратись, у мене така наполегливість - приєднатися до Республіки _a1.gif
4.Честь - мабуть ця якість нічого такого для мене не значить, вона дуже близька до гордості.
5.Принциповість - у кожного вона своя, є випадок коли через принципи посварились мої друзі(вони і досі не балакають близько двух місяців), тому я вважаю вона розділяє людей.
Haydamaka
Непогано відповідаєш. Не з усим з тобою згоден (наприклад щодо "честі"), але це ще залежить від того, який зміст в слово вкладаєш. Пояснив все кратко, але змістовно. ЗА
Naruto
В мене до тебе питання:
1)Ти грав на УАГе(серверах)взагалі?
2)Якщо грав,скажи свое минули ім'я.
-Nilak
Naruto, я взагалі до цього грав тілки у сінгл плеєр. Або проти ботів.
Зараз вже розумію що тут до чого, це завдяки Соєру та Алігатору _a1.gif
-Augustina
Привіт! _a1.gif Голосую за. Дуже добре знаю цю людину. Ніколи не залишить в біді. Думаю він додасть хорошу атмосферу до гри _a1.gif
Nikooz
Я так понял, ты друг Soer'a ? Держи тогда задание: laugh.gif

Ни так давно у нас была "война" с Ауткастом, хотя мира еще и нету, но боевые действия прикратились.
Вобщем побеседуй с тремя членами Ауткаста и узнай их мнение.

Поговори с Alexisonfire. Попробуй убедить его не идти в Империю. =)
-Nautilus
Соглашаюсь с Gaydamaka.
Квесты дали. Выполняй)
ВЫполнишь - я ЗА

!
Попередження:
Заборонено говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа" тощо. 10 днів р\о
-Nilak
Nikooz, Соєр та Алігатор мої друзі вже близько чотирьох років _a1.gif
А щодо справи з дипломатією, я не зміг вийти на цього хлопця, але я покопався у базі данних Імперії, йому дали завдання вбити трьох людей за допомогою ліфта та дати докази у вигляді голограмм, це неймовірно. Тому його шанси до вступу у Імперію на мій погляд:
80% - його не візьмуть, 20% - візьмуть.
Я розумію, можливо це не той шлях, але нічого іншого на данний момент я зробити не зміг.
Nikooz
Поверь, это реально )
Посторайся помешать ему... с дипл. точки зрения. Поговори с ним... ) Постарайся на него выйти )

И еще Ауткаст )
-Nilak
Nikooz, добре я буду намагатися. Коли отримаю результати доповім.
-Light
Я голосую ЗА, тому що я тобі довіряю + ти маєш знайомих у Республіці. Та й відповіді непогані.
2 Нікоз: З певних міркувань я б радив тобі відмінити твій останній квест.
Naruto
Играл на холи из кандидатом.Увидел адекватного хорошего человека и будуещего соклана.Потому говорю ЗА.
Nikooz
Ладно, отменяю квесты.

Взамен тебе достается задача не из легких.

На хоте(холи) был обварован оружейный склад. Узнай, кто это был и арестуй его. Предоставляю тебе полномочия на арест преступников.
Leksa
Прошу дати відповідь на запитання:
Які твої цілі після вступу в РЕП ?
Що таке ненависть і чи ненавидів ти колись ?

-Nilak
Leksa, після вступу до Республіки я буду намагатися бути корисним для неї та республіканців, буду навчатися навичкам у моіх друзів, приймати участь у боях, хочу стати гідним джедаєм, допомагати тому кому потрібна допомога.
Ненависть досить різностороннє почуття, коли знаходишся під її впливом можна наробити багато шкоди як для себе так і для інших, я вважаю це слабкістю. Чи колись я ненавидів? Так ненавидів, нехай в мене закидають камінням хто ніколи цього не відчував. У випадку зі мною, я ненавидів себе - за свої помилки, необдумані вчинки, нерішучість та інше. Але коли я обговорював свої негаразди з друзями - я позбувався від неї, і зрозумів що ненависть нічим мені не зарадить. Треба завжди контролювати себе, або хоча б намагатись.

Nikooz, чесно кажучи я навіть не розумію як це можна зробити, я ще новенький, хоча я можу спросити як це виконати у Соєра, чи у Алігатора. Все що мені потрібно це час та трохи допомоги у вигляді підсказок чи порад.
Leksa
Для тебе республіка це лише стати джедаєм ? (зараз запрошення до ордену наскільки мені відомо призупинені)
-Nilak
Leksa, я мав не тільки це наувазі, хочу бути поблизу зі своїми товаришами як у біді так і у радощах; захищати Республіку та тих хто потребує захисту, жертвувати своїм життям якщо це буде потрібно.
Якщо цього не достатньо, то прошу мене вибачити.
-Iskariot
Хорошо что ты осознаешь ошибки , а что самое хорошое ты их не боишься делать , ведь только ошибки ну самые маленькие позволяют нам исправится . ЗА .
Nikooz
Если Soer захочет тебе помочь, а он захочит xD, - пускай ))
Lorien
Я вже задавав це питання, але так як , не отримав відповіді тримай :

"Як ти вважаеш, чи є постійною маса планети ?"
-Nilak
Lorien, цікаве питання.
На мій погляд маса планети має бути постійною, але це залежить від різних факторів.
1.Якщо виключати привезення чого-небудь із інших планет, та вивіз з неї чого-небудь.
2.Якшо ніщо не буде її руйнувати.
3.Якшо колообіг навколишньго середовища буде змінюватися поступово.
Але всеж таки маю сумніви у своїх міркуваннях.
Lorien
Ну , що я можу сказати ?
КросавчеГ) 1) і 3) Абсолютно правильно) 2 - не потрібно ))

Молодець, звичайно я ЗА
-Nilak
Вибачаюсь, прошу не закривати цю тему бо у мене з'явилися проблеми завдяки одному гравцю.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=29806
Вони навіть не дали мені відповісти. Судді думають що той гравеці мій друг, не знаю що тепер робити.
Haydamaka
Поки не розбанять на серверах, є можливість попрацювати на благо Республіки на форумі _a1.gif
Прийнятий, вітаю)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.