Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Augustina
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Augustina
Я ознайомилася з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народилася на планеті Набу. Мої батько та мати служили республіці, вони були сенаторами. Я жила в гарній оселі, у мене було все, що я хотіла. Моє життя здавалося би нудним, якщо б не один хлопець. У нього були великі голубі очі і не дуже короткі світлі волоси. Він завжди попадав у якісь не приємності, ніколи йому не сиділося на одному місці, але одного разу він пішов від мене, він відлетів до Джедайської академії. В останній зустрічі він пообіцяв мені, що ми ще колись побачимось. Його ім'я Соер.
Всі ці останні роки вже не були такими веселими. І тому, я вирішила приїхати сюди, знайти його, допомагати йому, допомагати республіці, вчитися володінню сейбера і намагатися стати дипломатом Республіки. _a1.gif
-Light
Ти знайома з гравцем August?
-Augustina
Знайома
Nikooz
Если у тебя получится стать дипломатом - в каком государстве ты хотела бы представлять Республику ?

Кто такой Коулман Требор ?

Что ты знаеш про Коррибан ?
Haydamaka
От Соєр, а? Пообіцяв дівчині, що з нею ще побачиться, а шукати його змушена вона _a1.gif

Республіка - держава із тисячолітніми традиціями, часто дуже догматична. Як ти гадаєш, це добре? Чи може краще було б державній політиці бути більш гнучкою?
-Augustina
Nikooz, Я би хотіла представляти Республіку в різних державах(Імперія, Ауткаст і тд.)

На скільки мені відомо (із читанини у міській бібліотеці), Коррібан була планетою-цвинтарем ситхів. І чомусь мені здається, що там ніхто не проживає _a1.gif Гибле місце, моторошно згадувати... *Бррр*

Коулман Требор
- член Ради джедаїв (був колись), він був відомий своїми дипломатичними методами рішення конфліктів. Він загинув на Джеоносісі від бластера Джанго Фетта.

Gaydamaka, мені здається, що це є нормально, але часи зміняються, змінюються правителі, отже можна сказати, що з часом змінюється усе _a1.gif
Daiver
_a1.gif
Цікава історія.
Augustina, а от скажи... Чи можна джедаям любити? Чому джедаї не повинні прив'язуватись до когось? І нарешті, чи можуть в джедаїв бути друзі?
Відповіді обгрунтуй ad.gif
-Augustina
Daiver, як казав Енакін, любити можна, не можна прив'язуватись, адже це веде до ревнощів, потім страх, злість і тд. Те, що не повинно відповідати джедаю _a1.gif А з друзями я вважаю все так само, не треба прив'язуватись _a1.gif
Soer
Опачи-баба їла калачі) привет _a1.gif как дела у тебя? Не думал так скоро увидеть тебя тут _a1.gif ну что ж, я за, адекватная личность, сейбером махать научу_a1.gif
Nikooz
Продолжу тему любви )

Ты ж пришла к Соеру ? А он не может привязываться...))))

Вот вопрос:
К примеру, если я все же нарушил кодекс и полюбил, привязался... то что бы ты посоветовала сделать ?)

И вернемся к прошлому вопросу:
Ты сказала "Империя, Ауткаст..."
Почему именно эти ?

П.С. Ответы правельные )
Daiver
Хм... Сподобались мені відповіді. Як правило всі по іншому відповідають. Молодець.
Твоя нестандартність happy.gif надихнула мене спитати в тебе рішення однієї дуже старої загадки. Я сподіваюсь, що відповідь також буде не стандартною, та не розчарує мене ad.gif

"Представь, что тебя послали на Татуин с заданием, но там была засада, на тебя напали и "отключили".
Когда ты очнулась...
Ты висишь над песчаной ямой (Сарлак - 6 эпизод, в эту яму хотели сбросить Люка с друзьями), руки у тебя связаны за спиной, зубами ты цепляешься за торчащий из песка корень, который висит над ямой. Если расцепишь зубы - тебя ждет ужасная смерть в чреве монстра, ты будешь перевариватся в его желудке 1000 лет.
К тебе подходят путники отбившиеся от каравана. Они спрашивают тебя куда им идти, ты знаешь ответ, но если произнесешь, упадешь, если нет, без твоей помощи они не выберуться из пустыни и умрут.

1) Твои действия?
2) Что обозначает эта ситуация символически? (чем является каждый предмет/человек из этой истории)
Например – Сарлак - опасности, путники - ... корень - ... и т.д.
Не спеши отвечать, думай."
-Legend
Голосую ЗА кандидатку. Игру подтянет, а человек видно сразу хороший. Вообщем без вариантов)
Gothmog
Augustina, Хм... я смотрю, по теории тебя и так тут гоняют и отвечаешь ты неплохо_a1.gif. А вот мне хотелось бы больше узнать про умение обращаться с оружием. ninja.gif Ведь даже дипломат в некоторых ситуациях может остаться без охраны... Каким типом меча пользуешься(сингл, дуалы, глефа)? Каков твой стиль боя(агрессивный или более пассивный)? И как ты сама оцениваешься своё умение обращаться с сабером?_a1.gif
-Augustina
Nikooz, ну варіанти є два:
1. Вбитись ( він якось не дуже )
2. Стати як Обі-Ван в 4 епізоді _a1.gif Далеко улетіти і сховатись від всіх очей _a1.gif
Більше придумати нічого не можу _a1.gif
Daiver, Ну, якщо в мені тече сила, я би зробила так: сконцентрувалася, і за допомогою сили передала би свою думку одному з цих людей _a1.gif (а їм що, було би не зрозуміло, що мене треба рятувати, якщо я на зубах тримаюся? laugh.gif ).
Думаю ці люди символізують життя, спасіння, корінь - надію, а чудовисько - помилку.
Gothmog, я навчаюся сінглу. Володію, ем, не дуже. Але старанно вчусь у джедая Соєра та Алігатора. _a1.gif
Aligator
Конешно ЗА _a1.gif Так як людину цю знаю . Добра та швидко вчится _a1.gif Буду вчити разом з Соєром .
Daiver
також символи можуть бути такими:

яма - опасность
люди - помехи, на которые не стоит обращать внимания
корень - Сила

дуже гарно мислиш. Останнє питання. А щоб ти зробила в цій ситуації, якби ти не володіла Силою?
Не розчаруй мене... Знала б які брєдові відповіді я чув на це запитання...

Я все одно проголосую в твою пользу, але мені цікаво ad.gif
Nikooz
Последний вопрос:

Что ты выбереш:
  • Квадрат
  • Триугольник
  • Круг
и почему ?)))

И 2 задания:

1) Подуэлься с Гайдамакой или Дайвером. Один из них должен сообщить мне о результате.
2) Отряд ситхов проник на базу республики и украл важные данные, постарайся их вернуть.

П.С. Нехочу быть как Оби... Нехочу умерать ^^
Naruto
Я За!Бо це адекватна і хороша людина.
-Iskariot
Женщины нужны везде чтоб их любить и защищать . ЗА
-Augustina
Nikooz, круг, тому що немає вибору, між кращим кутом _a1.gif
Nikooz
Хорошо ) Задания выполнять ненадо ad.gif - у соера еще много друзей, которые хотят в реп laugh.gif

ЗА, т.к. ответы очень хорошие, а владение мечем - не главное ))))
Daiver
Ладно, захочеш ответиш _a1.gif

Я голосую ЗА.
Augustina отлично умеет выражать свои мысли
Lorien
За Відповідає гарно)Логіка є, а все інше - це вже деталі) (*No comments) happy.gif
Big Loo
Нам потрібні хороші дипломати, а для війни є Армія happy.gif я ЗА

Kol-yan
Наши республиканцы не ровно дышат по отношению к девушкам - давно так шустро не принимали _a1.gif
Поздравляю) Принята)

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.