Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституціею Республіки.
Мене звати Вальтар я родом з жаркої планети Татуїн.Мій батько звичайний торгівець дроїдами та запчастинами у місті Анкорхед.Мені дуже пдобаеться досліджувати Татуїн.Одного разу обслідуючи Дюнне море я натрапив на печеру, оглянувши її я зрозумів що тут колись жила людина.Порпаючись у речах я знайшов голодиск, на ньому була детальна інформація про джедаїв.У цій печері скрізь мене наче проходила якась енергія, напевне це була сила, на голодиску був запис в якому казалося,що тут жив Обі-Ван Кенобі.На наступний день я твердо вирішив летіти на Корусант, щоб стати громодянином Республіки, наперекір всім вмовлянням батьків і сестри.
Haydamaka
6.1.2009, 16:39
В нас дуже багато джедаїв родом з Татуїну. Наприклад, Ralf. Оскільки ви з одної планети, думаю спільну мову знайдете. Він зараз із завданням на планеті Хот (холі сервер). Можливо він потребуватиме допомоги. Знайди його там, поговори, у разі необхідності допоможи йому із завданням. А потім нехай він відпишеться тут.
Чому тільки Ralf я також родом з Татуїну....знайді мене на планеті Явін у мене там зараз одне завдання и ті мені дуже допоможеш.
Виліатю.
(Gaydamaka @ 6.1.2009, 16:39)

В нас дуже багато джедаїв родом з Татуїну. Наприклад, Ralf. Оскільки ви з одної планети, думаю спільну мову знайдете. Він зараз із завданням на планеті Хот (холі сервер). Можливо він потребуватиме допомоги. Знайди його там, поговори, у разі необхідності допоможи йому із завданням. А потім нехай він відпишеться тут.
Як?
Haydamaka
6.1.2009, 18:20
Я не зрозумів, що саме ти не зрозумів
Зв"яжися із ним через комлінк (приватні повідомлення) і скоординуй дії.
Як тут відписатися він знає 
Кандидат терміново відлетів на планету РідОнлі. Тому заявку закрито.
Коли повернеться (днів так через 10), може дати нову