Вибачте за флуд ,але я просто не знаю де ще можна розмістити це відео,якщо це неправильна адреса можете відео перемістити,але неставте Р/О,ще раз вибачте за флуд

? Ось дивіться наздоровя
http://ru.youtube.com/watch?v=ikzv5g-7OpU : відкривається через Яндекс

.
-Yondaime
4.1.2009, 19:57
Не понравилось, скучно и тупо...нету изюминки и тема стара, как мир. Таких видео миллионы.
Ну вибач плз це моє перше відео, надалі буду старатись , вибач ще раз?
-Yondaime
4.1.2009, 20:17
Если ты будешь извиняться каждый раз, когда будет кто-то критиковать твои роботы ты загнешься) все ок)
-Dartъ Molъ
10.1.2009, 11:10
Без обид но я чуть не засмеялся.
-Casus Fett
11.1.2009, 12:12
Без обид но я ржал!
Нормальное слайдшоу под музыку,но не видео...В конце порадовала благодарность ЮАГу,а так не очень.Старайся и всё будет норм.
Ідея не погана, але деякі картинкі жахливі, я як раз їв сидячи за компом...щос мені декілька картинок апетит відбіли, але якщо це лише перший кліп, то, можливо, у тебе ще все попереду. Тільки не подумай забивати на це діло, якщо першу роботу розкритикували. Все одно молодець.
Vlad-seon
11.1.2009, 13:21
все нормально!радує патріотизм і те що ти не видумував якийсь там кліп про стрилялки, де перерізають горло, де страшні війни і невинні смерті.молодець дуже хороша ідея нагадати людям те що треба любити не тільки себе та своїх ближніх а й мати якесь добре відношення до інших.те що тебе розкритикували не причина щоб забивати на це діло!молодець працюй і далі все буде тільки краще!