Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Gantz
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Anime
Dan


Жанр: драма, эротика, психология, фантастика, брєдове м'ясо )
Студія: Gonzo Digimation

Після Elfen Lied друга улюблена моя аніме ) Не те щоб супер-шедевр як Elfen Lied, але дуже захопливий мультфільм, з інтригами.

Після раптової смерті люди опиняються не в пеклі і не в раю, а в кімнатці в одному з хмарочосів Токіо. Посеред кімнатки стоїть дивна чорна сфера яка розказує, що тепер їхні душі належать їй і вони мусять брати фантастичну зброю і убивати прибульців на її замовлення. Після виконання завдань, вона дарує учасникам цієї дивної гри очки, а учасники гри живуть з надією, що коли вони наберуть 100 очків, то звільняться і стануть звичайними живими людьми...

Скачати можна тут http://torrents.net.ua/forum/viewtopic.php?t=97076

Тему створив щоб почути інші враження)

-Glamur
очень класное аниме с кучей екшина и интересным сюжетом а в самом конце зрителей вобще поджидает неожиданый розворот собитий на 180 градусов...
-Legato
аниме супер ) посмотрел ровно за один день)) самое больше понравлось это :"Большегрудая _a1.gif)" хе-хе
Abbice
Аниме на трояк. Сиськи 6-го размера смотрятся по меньшей мере уродливо.
По сути вся анимешка это жевание выделений слизи в носоглоточной полости.
Только начало стоит внимания и отдельные сцены. В остальном тупо слив, что во многом обеспечили мастера в производстве порожняка ака Гонзо.
-Metfi Relcor
Простое такое аниме больше тянующее на "плохо", чем на "средне". Тем не менее скажу "средне". Неплохой сюжет, хорошая прорисовка, музыка и динамика - все преимущества данного аниме. Из явных минусов - эччи, герой-неудачник, отсутствие интересного развития сюжета.
-Xitres
Да так себе....
Они герои жостко тупят весь сериал...особенно поражал тупостью монах(свещенник). Сюжет нормальный, но в какието моменты из-за тупого экшена хотелось встать и раздолбать стол.
Samurai
а мне непонравились отношения меж ГГ, а в целом замечательная весщь, бесила тупость Масару Като, от чего Куроно напостой попадал под раздачу, и тупость Кисимото(хотя касаемо 3тего ето мои личные взгляды). Екшена хватает нормально.
Після виконання завдань, вона дарує учасникам цієї дивної гри очки, а учасники гри живуть з надією, що коли вони наберуть 100 очків, то звільняться і стануть звичайними живими людьми...

по манге они за очки могли делать нефиговенький апгрейд оружыя и брони, а некоторые уникумы проходили так называемую ето игру по несколько раз


Хочу еще добавить что аниме розчитано на большую аудиторию включая тех кто не смотрит аниме, им его будет тоже интересно смотреть(возраст до 16 исключен)
Lasurit
Дивився це аніме доволі давно. Спочатку побачив кліп,зацікавився... апотім дивився аніме на одному диханні. Дуже сподобався екшин ( наприклад як від потяга бігли )А звукова обробка своєрідна, але відцього ще кращя.
imba
Смотрел это аниме где-то 2-3 года назад.
Очень понравилось!! оценка 5/5


!
Попередження:
Порушення правил розділу 4.8. Під час обговорення того чи іншого аніме забороняється лишати короткі, малозмістовні повідомлення. 6 днів Р\О.
.
Invision Power Board © 2001-2024 IPS , Inc.