Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Andre
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Andre
Я ознайомлений з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився в регіоні зовнішнього кільця на планеті Мандалор. Ріс в родині мандолорця. Він мене вчив битися на світловому мечі істріляти різної зброї.
Потім один мандолорець почав революцію ( megalol.gif ). В час тієї революції з клану повиганяли більшість моїх друзів. І вони розлетілись по всій галактиці. Я став там як чужий, і вирішив піти.
Я пройшов до вас щоб найти нових друзів, помагати добрим силам.
Haydamaka
Як ти сам ставишся до цієї "революції", і чому?
Andre
Ця революція смішна. Цей мандолорець не подумав про наслідки які він може причинити цією революцією. І я думаю що він був неправий, він хотів вигнати старого Мандолора і стати на його місце. Це виглядає як зрада. А зраджувати неможна !
-Konovalov
"В комнату вошел Konovalov и оставил голопроэктор с поручением для Andre"

Мое отношение к этой "революции" не благоприятное.Найди главного виновника,и проведи с ним 5 тренировочных дуэлей.
Результаты сними на фотоаппарат,после чего покажи мне.
Aligator
Скажи мені , чому ти вибрав саме Республіку. Є багато кланів , чому саме нас?
Що ти зможеш зробити для нас і чого ти хочеш від нас?
Andre
Тому що коли я ще перебував в мандолорах мене завжди клонило робити якісь добрі вчинки, допомагати слабшим. Я буду допомагати в розвитку і в різних справах Республіки. Буду боротися за справедливість в галактиці. А від вас мені і нічого нетреба. Мені вже буде за честь битись за справедливість пліч-опліч з джедайами і бути частиною Великої Республіки !

Big Loo
Який з трьох шляхів* ти обереш, якщо тебе приймуть в Республіку?
* Орден,армія,залишишся громадянином
Andre
Я думаю піду в Орден джедаїв. Мене завжди преваблював його кодекс.
Nikooz
Орден джедаев закрыт щас :\

Так куда пойдеш ?)
Lorien
*До храму зайшов Lorien.
- У мене до тебе питання :
Якщо на планету не прибувае жодного транспорту, планета живе власним життям, чи змінится масса планети ? (Якщо наприклад це буде відбуватися на протязі 20 років, але це не має значення.) ?.
Обгрунтуй свою відповідь. happy.gif
Andre
Nikooz
Тоді піду в Армію.
Lorien
Я думаю масса планети не буде змінюватись, якщо на неї нічого небуде прилітати.
Lorien
Обгрунтуй свою відповідь.
Andre
Масса планети не може змінюватись тому що на неї не прилітає інша масса. Наприклад якщо на неї прилитів би якись корабель вона б змінилась, і ще коли з планети відлітає корабель вона змінюеться. А так як на планету нічого не прилітає і не відлітає її маса не змінюється _a1.gif.
Lorien
Логіки в тебе не дуже багато _a1.gif Ти Двічі кажеш одне й теж саме)
Але бачу, що ти стараешся і так як зараз новий рік , то я ЗА thumbup1.gif Старайся, і усьо в тебе вийде _a1.gif

П.С. Відповідь не правильна)
Nikooz
Я ЗА, т.к. Новый Год )))

Адекватный, хороший человек.
В армии нужны солдаты. ))
Жаль, что от ман ушел...
Andre
Konovalov
Я домовився з ним на на тренування але через 2 дня.

Дякую !!! Всіх З Новим Роком !!!
-Konovalov
Andre

Я бы поспорил на счет массы планеты) Она постоянно увеличивается)
Но мне нравятся твои ответы,поэтому я ЗА.
Naruto
Прав з цим кандидатом.Можу сказати,що це добра і вічлива людина і якщо він вступить до лав республіканців буду його особистим тренером.
Тому,я кажу ЗА.
Big Loo
Не буду мучати кандидата різними завданнями _a1.gif Він цілком адекватний і має навички гри, тому я ЗА.
Andre
Ау, я готовий до вашиг квестыв !!!
-Light
Кто такая Баррис ОФея? Расскажи мне о ней.
Andre
Рідний світ- Міріал.
Дата народження- 40р. до битви на Явіні.
Дата смерті- 19р. до битви на Явіні.
Раса- Міріалан.
Рід- жіночий.
Ріст- 1.68м.
Колір волосся- чорний.
Колір очей- голубий.
Ера- ера Галактичної Респібліки\ ера падіння Галактичної Республіки\ ера Галактичної Імперія.
Принадлежність- Галактична Республіка\Орден Джедаїв.
Статус- рицар джедай(джедай-цілитель)\генерал великої Армії Республіки\мастер джедай.

Вона народилась на трамспортному судні у відкритому космосі і ніколи незнала своїх батьків.Тим не менш, її зв'язок з Силою було швитко виявлено, і її взяли на Корускант на навчанняю. Її вчителем була Лумінари Ундулі...

Борріс і Лумінара були вбиті обернувшися проти них клонами-рядовими.
На Фелуції клони-солдати відкрили вогонь по Айле Секуре а ВП-ТМП спалив Борріс в той час як її мастер загинув на Кашііке.

-Light
Считаешь ли ты демократию идеальной политической системой? Если да, то почему, если нет - приведи доводы.
Andre
Я думаю що демократія є ідеальною системою. Тому що планета є мирна. Вони завжди можуть домовитись з іншими планетами на співпрацю.
-Light
Бред Ты неправ. Еще не придумали идеальной политической системы. Поразмышляй еще.
Andre
Демократія - народовладдя, форма правління в державі, планеті, галактиці при якій влада належить народу.
Ну авжеш ідеальної форми правління нема. В кожній системі є свої недоліки але я думаю демократія найоптимальніша система.
Недоліки в демократії що для демократії часто властива бюрократія. І навіть і без неї в екстримальних, надзвичайних ситуаціях демократія часто буває недостатньо ефективною. І для вирішення подібних проблем стає необхідна більша централізація влади.
Alphax Kenobi
А я бы, пожалуй, согласился бы с тем что демократия это идеальная форма правления. Другое дело что в полной мере гуманоидные и другие существа не в состоянии создать такой строй. Сущность и психология не позволяет.
Иными словами мне кажется что понятия демократии и, скажем, коммунизма - идеальны. А вот их воплощение в реальность - нет.
Прошу прощения что встрял в разговор.
-Light
І навіть і без неї в екстримальних, надзвичайних ситуаціях демократія часто буває недостатньо ефективною. І для вирішення подібних проблем стає необхідна більша централізація влади.

true. ЗА.
Haydamaka
Продовжемо тему демократії, тільки трохи в іншому руслі _a1.gif

От скажи, свобода слова - чи варто її в певних умовах обмежувати? Якщо так, то назви ці умови, якщо ні, то поясни чому _a1.gif
-Iskariot
Вот ты написал что тебя тренировал отец , ну во владении лазерным мечом, откуда он у него? Также ты написал что один Мандалор сбросил другого и тебе это не понравилось ,сбросил он его потому что тот слаб надо дать дорогу молодым таковы правила у них так было в истории Мандалорской неоднократно.

и еще вопрос : На планете Камино известно всем было создано армию клонов по подобию Джанго Фета , почему именно он , и помогал ли кто нибудь Джанго в обучении нескольких отрядов клонов, или он сам все делал ?
Andre
Gaydamaka
Думаю кожен має право на слово і ніхто не має права його забрати. А якщо хтось розповсюджує секретну інвормацію або щось накштал цього то треба обмежити його право на свободу слова.
скажу честно я не дуже добрий політик.

Iskariot
1) Я незнаю звідки він в нього взявся він мені про це ніколи не казав.
2)Він не скинув його. Через таку наглість того мандлора вигнали навічно!
3)З-за видатних військових здібностей він отримав пропозицію стати бразцем від Дарта Тірануса.
4)Джанго вчив їх сам.
Haydamaka
Від тебе не вимагається бути гарним політиком) Більше того, навіть правильна відповідь не вимагається). Тут не в цьому річ) Головне, аби ти вмів мислити, аналізувати, робити висновки. Схоже на те, що тобі це вдається. ЗА
-Iskariot
Мандалор , настоящий мандалор всегда вызывает мандалора в круг смерти на поединок , по другому никак Мандалор поступить не мог закон и кодекс делали предки веками их должны уважать.

Да ты прав но лишь частично : Тиранус предложил Джанго стать отцом всех клонов потомучто что в крови Джанго есть кровь большой геройской особы (имя забыл)Тут ты меня огорчил Джанго хороший охотник за головой но не солдат , а Республике нужна была армия высокопрофессиональных и универсальных солдатов россказую как все было :

Фетт вряд ли стал бы хорошим солдатом — слишком сильно у него проявлялось чувство индивидуализма. Из-за этого первые два года работы каминоанцев над грандиозным проектом пошли насмарку: первая шестерка клонов унаследовала характер оригинала и почти не поддавалась армейской подготовке. Именно поэтому в генотип Дженго внесли изменения, сделавшие большинство клонов дисциплинированными и беззаветно преданными Республике. Немногие клоны, избежавшие этой процедуры, впоследствии стали офицерами и бойцами «спецназа. Свой вклад внесли Кай'вал Дар и мандалорские сержанты-инструкторы, вроде Кэла Скираты и Уолона Вау ,они были самыми настоящими Мандалорами.

С Политикой то может у тебя и хорошо а вот с Историей твоего любимого ну и моего народа ПЛОХО. Обидно.
Daiver
Andre, изучая древние тексты, я часто натыкаюсь на интересные истины.
Как в твоем понимании выглядит эта?

"Надежда знает: то, что прекрасно, - истинно, прежде, чем оно появится на пороге"
-Klava
Вітаю,Андре... _a1.gif
Ти був мандалором, отже маєш зати їхню мову.
Переклади хочаб 5 слів в такому стилі (drink-пити) megalol.gif
-Iskariot
Это английский язык а не Мандалорский ,думаю будет лутше если он о нем разкажет , и в этот раз зделай так , что бы мне больше не приходилось краснеть за наш народ
-Klava
омг....лол megalol.gif
я показав приклад хДДДД
а за тебе дійсно я зараз червонію...
-Iskariot
))) ну что же тогда раз мы такие умные то ты расскажеш как по твоему Манадлоры говорили или еще лучше покажеш
-Klava
мову мандалорів я не вчив і не знаю...=))
тому хотів щоб він надав кілька варіантів... closedeyes.gif
-Iskariot
тогда сори друг но тебе 5 слов никак помочь не смогут

!
Попередження:
До заявки ваш діалог жодного відношення не має. Поки що просто попередження
-Klava
мені просто цікаво,це навіть не квест(вибачте за офф топ _a1.gif )

!
Попередження:
До заявки ваш діалог жодного відношення не має. Поки що просто попередження
Andre
Daiver
blink.gif Вибач але я поняття немаю що воно значить _a2.gif .

Klava and Iskariot
Kote - слава.
Kandosii sa ka'rta, Vode an! - всі, як один, відважні сердцями, всі ми браття!
Sa kyr'am nau tracyn kad, Vode an! - як кинжал з вогня смерті, всі ми браття!
Історія
Грамматика
Структура предложений Мандо'а очень похожа на структуру предложений Английського\основного, т. е. "предлежащее --- сказуемое --- дополнение". Однако есть некотирие отличия: поскольку мандо'а ---розговорний язык введены правила делающие язик более легким для прозношения.
Daiver
(Daiver @ 6.1.2009, 23:26) *

"Надежда знает: то, что прекрасно, - истинно, прежде, чем оно появится на пороге"

(Andre @ 7.1.2009, 22:40) *

Daiver
blink.gif Вибач але я поняття немаю що воно значить _a2.gif .

Andre
Вибач, але тоді я проти.

Надія - завжди чекає хорошого, завжди знає наперед до того, як це хороше станеться. Знає, що це і є істинне. Так дівчина сподівається і мріє про свого принца, який повинен з'явитися з квітами на білому коні.
Це найпростіше пояснення. Щоб не заморочуватися. Для того і даються такі квести, щоб подумати. Стільки усього могло б пояснити цю фразу. Різними порівняннями... можливо навіть з різним сенсом того, що вона має на увазі.
І абсолютно будь-яке, але твоє власне пояснення я б врахував.

знаєш:
Джедай, который рассматривает каждую задачу через призму вероятной неудачи, склонен приложить к попытке достижения успеха абсолютно минимальные усилия просто для того, чтобы сказать, что он пытался. Мастер Йода однажды сказал Люку Скайуокеру: «Не пытайся. Делай или не делай. Попыток нет».

А ти навіть не спробував і здався. До речі, це вчинок зовсім не мандолорський.
Leksa
Andre як ти розуміеш вислів?

Живие борются, и живы только те,
Чье сердце предано возвышенной мечте.
Andre
Leksa
Я розумію цю фразу що той хто бориться за свою мрію всім своїм серцем той і бориться за своє життя.
Leksa
А якщо ще більш конкретизувати відповідь ?
Тут є глибока філософська мораль, невже ти її не бачиш ?
Даю ще часу на те щоб подумати.
-Iskariot
вот оно парочкой слов показано что есть мы Мандалоры. Я ЗА твое вступление в Республику , но при этом против того чтобы ты был джедаем твое место в армии в месте где наши предки добывали славу бластерами, вынтовками , руками , будем сражатся плечом к плечу и покажем ордену Мандалоров что Медалоры отдавшие жизнь за Республику не предали кровь и предков,они вышли на сторону света чтобы искоренить зло и защитить женщин и детей.
Kol-yan
Поздравляю) Принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.