-Ex Nihilo
30.12.2008, 0:09
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Для того щоб жити добре треба мати друзів... Я прийшов до вас, бо ви чесні люди і сподіваюсь знайти серед вас друзів.. До Корусканту я прилетів недавно, на своєму кораблі, який залишився мені у спадок від батьків. Ми жили досить непогано на Таршаані, але через війну довелось звідти тікати до Умбари.. В Умбарі я провів юність... Але на планету напали Члени Злодійної Організації, які давно узурпували владу.. Я тікав до Кашиику, раніше я дуже рідко бачив Вукі, але там їх було багато і спочатку я їх злякався, але потім звик .. Там я й дізнався що Республіка досить добре ставиться до інших і прагне миру... Тоді я вирішив якось допомогти рідній планеті і прилетів щоб здобути навичок бійця-хоронителя миру...
ты зареєстрував аккаунт лише вчора...ти одразу вирішив піти до республіки?
тут завжди усім раді,але трохи досвідченості незавадить
-Ex Nihilo
30.12.2008, 12:00
Я граю на ЮАГ вже десь місяць, але тільки на серверах, вчора мені один джедай Кіоба розповів як реєструватись.. І ось я тут. В мене є початкові навички, але хотілося б щось дізнатись ще..
я часто граю на айсі...принеси рахунок 7/0

i |
| Сповіщення: Якщо він принесе такий рахунок, його заявку буде закрито за порушення атмосфери рольової гри. Скріншоти логів викладати в заявках неможна. Правило обговорення заявок №2 |
*Задивившись на зорі спитав Lorien y Ex Nihilo.
Який шлях ти вибереш , якщо попадеш до Республіки?
* В залежності від відповіді на це питання я задам наступне.
-Ex Nihilo
31.12.2008, 0:30
я не буду йти сам по шляху, мене буде вести сила... але мабуть я недостатньо володію нею, воїн я некудишній тому я не думаю що стану джедаєм-лицарем, думаю мені стати треба якимсь пілотом, політиком можливо...
Хм...Креативненько)
Ну якщо хочеш бути політиком, дізнайся про ставлення до Республіки всіх Кланів та Держав.
*Можеш Цитатку когось з Форуму , або скрін з гри. По одному члену з кожних Оффіційних кланів Як для політика завдання елементарне)
Щя щось тобі придумаю на Логіку якесь завдання, бо всі хто хоче поступити до нас повині мати креативне мислення і гарну логіку )
Merchant
31.12.2008, 10:04
І тобі я задам те ж питання, що і всім, шо ти бачиш на картинці в моєму профілі?
Скоро новый год, думал Киоби и на миг заскочил к кандидату почувствовав что-то интересное:
«Дедай Кіоба»- это кто? Интересно просто это я был или кто-то другой?
Ось і прийшов Новий Рік. Гадаю, це гарний час розповісти правду про себе
Haydamaka
2.1.2009, 10:28
Ну і добре

Не хочеш говорити, ми із Солімром розповімо))
Інтригант і заколотник. Голодний до влади і не дуже чесний в методах досягнення цілей.
І це все про
Fleischer, який приховується під ніком
Ex Nihilo.
А ще за ним було помічено розповсюдження свідомо брехливої інформації про одного гравця. Що є наклепництвом. І що, між іншим, карається правилами порталу. При цьому сам
Fleischer і не приховував потім, що публічно брехав. Цьому доказ - коментар Fleischer'a в репутацї ним звинуваченого:
"я не считаю что ты шпион, просто надо было под какимто повод уменшить количество лояльных КОТу людей...))"Для таких в Республіку дорога відсутня. Категорично
ПРОТИ.
+ к характеристике от Гайдамаки. Человек, который не может совладать со своими амбициями, не останавливается ни перед враньем, ни перед нечесными методами.
думаю мені стати треба якимсь пілотом, політиком можливо...
Против. Политик

Уже показал нам свои способности.
Підтримую Гайдамаку і також голосую ПРОТИ,причини названі вище.
-Ex Nihilo
3.1.2009, 11:04
Добре, наступного разу краще підготуюсь... Fleischer теж сюди збирався вступати разом з Teufel, Andre, Tassadar, і ще хтось там був...
але здається їм треба буде знайти щось інше.. ну що, не судилося побачити життя республіки, тоді закривайте заявку підемо в краще місце...
до речі сила у владі, не забувайте про це...
а слухати треба ДТ!
Haydamaka
3.1.2009, 11:52
Відмовлено.