Взагалі то, книгу "Я, Джедай", якщо зберігати точну хронологію, радять читати після того, як дійдете до половини книги "Темный подмастерья" (Dark Apprentice) і читати до тих подій, які вже пережили в "Т.п.", потім зупинитися на середині, та повернутися до "Т.п.", потім дочитати серію, і вже потім дочитати "Я, Джедай". Скажу відверто, я так не робила, бо тоді ще не знала, про цей роман Стекпола, але, якщо хтось так зробить, то нехай поділиться враженнями
Але, якщо когось цікавить саме заснування Нового Ордена Джедаїв(якщо не помиляюсь у написанні, скажіть

), то краще читати серію Кевіна Андерсона - "В поисках Силы"(Jedi Search), "Темный подмастерье" и "Рыцари Силы"(Champions of the Force). В ній розповідь йде від Люка та його учнів, але звісно там є також історія Хена, Леї та ін, бо "Я, Джедай", розповідає про Корана Хорна і лише частково відноситься до Ордена. Але незважаючи на це, Хорн зміг сунути ніс усюди.
Сама я ще не читала роман Стекпола, бо для цього мені потрібні дуже великі сили. Бо, любов автора до героя переступає усі межі
anakinкстати кто возродить ордин ситхов
Орден Стхів буде відроджено зусиллями Дарта Крейта.
Що до самої тему. Юуужань-вонги мають мале відношення до самих Зоряних воїн (до трилогій), але всесвіт ЗВ розрісся, з'явилося багато книг, але в багатьох книгах, нажаль, пишуть усіляку фігню (вибачайте, але по іншому не скажеш), яку іноді неможливо нікуди прилипити, то вже краще автори пишуть про вонгів, там хоча б одна основа - війна з юуужань-вонгами.
RashКстати, Мандалориане тоже себя проявят - выступят на стороне Йуужань-Вонгов
Взагалі так, але в мандолоріан є лише одна сторона - власна