Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Призи турніру
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > "Новий Рік 2009"
Dan

Кожен учасник команди переможців отримує приз:

відеокарту

Sapphire PCI-E ATI Radeon HD3870 512MB

Призи видаються за умови приходу учасника на Майдан Незалежності в призначений організаторами час.

Реальний приз може трошки відрізнятись від зображення, але несуттєво. Оскільки існують кілька підвидів моделі Sapphire ATI HD3870 512 Mb. При можливості придбаємо найкращу з них.
Constantine
thumbdown.gif
-Hell Rider
Smol я думаю Дан має на увазі таку конфігурацію=) Sapphire PCI-Ex Radeon HD3870 TOXIC 512MB DDR4 (256bit) (2400/800) (Dual DVI, HDMI, HDTV)
Dan
Ти його не зрозумів, він взагалі не відеокарту хоче

(Hell Rider @ 18.12.2008, 0:10) *

Sapphire PCI-Ex Radeon HD3870 TOXIC 512MB DDR4 (256bit) (2400/800) (Dual DVI, HDMI, HDTV)

Да, буде ця або Ultimate, як на зображенні.
Savant
Я бы мышку выиграл, геймерскую какую-то. Старенький раззор например... моя мечта ТТ
Dan
Meth, ти просиш вилучити тебе з турніру, правильно я зрозумів?

(Savant @ 18.12.2008, 19:45) *

Я бы мышку выиграл, геймерскую какую-то. Старенький раззор например... моя мечта ТТ

ОК, Savant участі в турнірі не бере
Smyriel
Да, мой обер фюрер.

Апд:

А куда мое первое сообщение в этой теме делось? Оно представляло угрозу что ли авторитаризму?
Savant
Я и так участвия не принимаю)))
Просто видеокарта - как-то банально. _a1.gif
А вот геймерская мыша+геймерский ковёр - тема _a1.gif
Racheival
неуніверсальний подарок. хтось тут з вас казав, шо більшість учасників молодше 18, то відеокарти їм і так батьки легко куплять, а от якесь ПСП нє.
хотя зрозуміло, шо після такого нікудишнього голосування, не мона було очікувать на шось друге...

п.с. в мене в самого ноутбук huh.gif
-Klava
мишка це всеж для...геймерів _a1.gif
а ось відеокарта,це і для малят,щоб і інші іграшки не лагали=))
-Yondaime
Будет лишь одно призовое место?
-Zorgik
Неуниверсальный приз closedeyes.gif
Есть люди у кого может старые компьютеры , и у которых может непотянуть эта видеокарта.
А с ПСП везде и всегда с любимыми играми happy.gif

!
Попередження:
Оффтоп. 30 днів р/о
-Dee
+1 Портативный ЗЫЗ было б круче _a1.gif Некоторые материнки не потянут такую видеокарту.

!
Попередження:
Оффтоп. 30 днів р/о
-BanaN
Так 6 відеокарт будуть , чи тіки 2?)

ЗЫ: як мед , так ложкою=)
Dan
Ок, Zorgik і Dee відмовились грати в турнірі

Banan, в команді 2є людей
Phantom
Уважаемый Дан Мор.Я по поводу Зоргика.я хотел бы узнать причину его исключения из Турнира? И я Настоятельно проше его вернуть ведь Человеку Обидно =( что так вышло!

!
Попередження:
Оффтоп. Хочеш звільнитись від прав?
-BanaN
(Dan Mor @ 21.12.2008, 19:42) *

Banan, в команді 2є людей

Просто у 1 пості- учасник команди переможців- тут здалось що 3 команди перможці(1, 2 та 3 місце)
То виходить що буде лише 1 приз?=( Можливо все ж таки за 2-3 місця будуть втішливі призи?_a1.gif (мишки thumbup1.gif , мікрофони biggrin.gif , майки за 1, 2 та 3 місця , афтограф від Дана laugh.gif )
Dan
У мене дві новини для переможців. Одна звичайна, а одна дуже хороша. _a1.gif

Перша новина полягає в тому, що призи (відеокарти) будуть без коробок _a1.gif Не вдалося знайти такі коробки як на картинці. Лише з оптових партій зараз є. Диски з драйверами, провідки, і т ін - все це є, просто небуде коробки ) Сподіваюсь, ви не образитесь на це. )

А друга новина полягає в тому, що самі відеокарти будуть ще кращі ніж на малюнку. Є не одна версія карт HD3870. На малюнку ви бачите ULTIMATE. А реально отримаєте ще кращу версію цієї відеокарти - вона називається Sapphire PCI-E ATI Radeon HD3870 TOXIC. _a1.gif Можете подивитись в інеті порівняльні характеристики, якщо цікаво... )
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.