Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Klava
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
-Klava
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Мене звати Клава...народився на планеті Датомір.Ця планета була повна озер,річок морів,зелені,тварин і жилося на ній непогано хДДД...=)Свого батька небачив з дитинства,але жінку яка мене виховувала звали Кіра.Вона виховувула в мені не воїна а мудреця та письменика.Але через деякий час...на нашу планету впав корабель...з двома вцілілими республіканцями...вони вчили мене володінню сабером три роки,а на мое повноліття подарували мені світловий меч!...у 16 років я вирішив негаяти часу і приєднатися до рядів республіки... happy.gif
-Light
Из УБ ушел почему?
-Klava
там були...неприємні мені люди,ось і вирішив піти.А взагалі ще багато факторів...А стосовно заявки до анфору...там теж люди мене не поважали,не цінили...вирішив приєднатись до світлої сторони biggrin.gif
Praetor
Братство та Орден Анфору теж світлі closedeyes.gif .
-Klava
не заперечую biggrin.gif
Та коли казав "до світлої сторони" то мав на увазі ваш кодекс,та ідеологію... _a1.gif
Praetor
Для чого тобі республіка,яку свою роль ти в неі бачиш?
Поки Утримуюсь,мені здаеться що ти приіщов заради приписки closedeyes.gif .
-Klava
Я просто хочу воювати на стороні республіки...от і все closedeyes.gif
мені набридли ці банальні фрази "ти заради приписки" навіть якщо й так closedeyes.gif
я прийшов не заради приписки...а тому що мене приваблює сторона добра,та справедливості! closedeyes.gif
Praetor
надо быть верним клану,а не идти "куда-нибудь",ты ушел из УБ не понятно почему,тебя не приняли в Анфор,а теперь идеш к нам,мне ето не нравиться closedeyes.gif .
-Klava
взягалі причину виходу з УБ я написав...а в анф мене не прийняли бо в мене було Р\о,під час нього я ретельно поміркував і все вирішив... smile-rapier.gif
Praetor
Ты меня не убедил.Ответь на мой вопрос closedeyes.gif .
-Klava
якщо ти про причину виходу з Уб то ось:
я пішов з УБ тому що мені неприємно будо знаходитись у одному клані з гравцем ім,я якого виголошувати нехочу! wallbash.gif
Praetor
Из-а одного человека ты ушел из клана?! я уже окончательно Против,надо примиряться со своими врагами Особенно в клане closedeyes.gif .
-Klava
...як знаєш,я тиждень можу почекати huh.gif
Та надам тобі стільки інформації щоб ТИ був задоволений...мій недохідчевий друже=))
Praetor
Оскорблять не хорошо closedeyes.gif .Еще раз повторяю что Республика ето дружный клан,а если тебе здесь кто-то не понравиться,тоже уйдеш,поетому хорошо обдумай свое решение closedeyes.gif .
-Klava
я тебе не ображав,а лише дав пораду...ти одразу був налаштований до мене, як до ворога та чекав моєї помилки...переглянь усі пости даної теми...ніодного дружнього посту... _a1.gif
Praetor
Ты счетаеш что мой первый пост про то что УБ и Анфор светлые ошибочным?
-Klava
ні...так годі нам флудити,а то обом Р\о повидають biggrin.gif
ти даєшь мені шанс чи виганяєш ударом під зад?? happy.gif
-Chewbatya
Klava, думаю, тебе нужно понимать, что в !!любом!! государстве не очень хорошо воспринимают мигрантов ad.gif. Это касается ведь не только Республики.
И еще... Это только начало твоей заявки и для окончательного решения нужно выслушать еще многих республиканцев и Джедаев... А, заодно, можешь помочь мне рассудить два случая.
- Одному мудрому вуки предложили рассудить два поединка Джедаев с воинами МАН и определить, кто виновен, а кто нет... В одном случае дуэлянт из МАН, спустя некоторое время после поединка, умер от тропической инфекции, попавшей в рану. В другом - раненный участник дуэли из МАН, не дожидаясь смерти от потери крови, бросился с обрыва в пропасть. Виновны ли в этих смертях (в каждом конкретном случае) их противники, т.е. Джедаи?
Praetor
Ты так и не ответил на мой вопрос поетому в который раз повторяю что Против closedeyes.gif .
-Klava
Хоч у тебе позитивний смайлик ad.gif
1.я вважаю в першому випадку супротивник померлого не винен,тому що до потрапляння інфекції у організм він не причетний...
2.Другий випадок набагато складніще розсудити _a1.gif
Але все ж,вважаю що і в цьому випадку супротивник не винен...бо пораений із власних роздумів...вирішив не терпіти муки та закінчив дуель таким способом...
-Chewbatya
1-й случай не сложный, а по 2-му подумай еще и обоснуй ответ.
tongue.gif
-Klava
може такий варіант теж правильний...слухай:
Скпротивник мабуть винен тому що зробив йому цю смертельну рану змусивши так вчинити,мабуть так huh.gif
Daiver
Жизнь...это лишь мгновение которое нужно прожить без ошибок...

Klava, скажи, ты действительно так думаешь? Есди да, то почему? Ведь каждому свойственно ошибатся и учится на ошибках... Ведь иначе не получается _a1.gif
-Klava
тут річ йде про маштабніші помилки _a1.gif ...це взято з книги Вальтера Скотта - Кенильворт _a1.gif НЕ мовчіть=))
Daiver
Хм... Вальтера Скотта оспаривать небуду _a1.gif

тогда скажи, что ты знаешь о расе Кель Дор rolleyes.gif
-Klava
Ріст: приблизно 1.90
Лице: як дупа megalol.gif (вибач дайвере)
Планета Дорин
початковий стиль меча:червоний.
це різновид гуманоїдів,живуть у атмосфері яка відрізняється від номальної.
Коли вони виходять з дому вони одягають Окуляри та маски.
Daiver
добре що у мене є почуття гумору _a1.gif

і я в доброму гуморі... ну, на питання відповів.
хм... ну, я - ЗА biggrin.gif
не думай, що тебе всі гноблять ad.gif
-Light
megalol.gif Ты никогда не задумывался,с чем Кел-Доры могут сравнивать лицо человеческое? Го энд килл мне одного анфора и одного УБ, чтобы доказать свою верность closedeyes.gif
-Klava
ось...шукав дві години...на дрід болі застрелив=))
Haydamaka
Взагалі-то, вони наші союзнки _a2.gif ... Не думаю, що навіть із метою перевірки, ми можемо давати подібні квести.
-Light
Да,они наши союзники. Поступая в Республику ты должен хотя бы внешне ознакомиться с обстановкой в ней. Но главное не в этом. Ты не ознакомился с главными ценностями Республики, мы не убийцы, мы хранители мира. Тебе попросту нужно было оказаться исполнять неправомерное задание. А так... Имхо,тебе к нам рановато. Против.

Глубоко извиняюсь перед союзниками за возможно необдуманное задание.
-Sayris
Кандитан неплохой, адекватный на вопросы отвечает, задания выполняет(Правда возможно не подумав happy.gif ) Впинципе я за но это не окончательный ответ closedeyes.gif

Кстати Praetor с врагами то надо мериться, темболее в соём клане, но бывает попадётся и в самом деле не очень приятный человек....
-Wangal Tucare
Якщо хочеш знати мою думку, то я думаю що ти не такий вже і поганий blush.gif А ось те що тебе неправильно сприйняли, факт. Перше враження деколи дуже дорого обходиться, та час стирає все, гнів ,образи, подумай, може варто трішки почекати з вступом? Та якщо ти дійсно хочеш поступити, ось тобі моє завдання:
Одній людині, ветерану війниклонів, мому другу приснився сон. В тому сні він був командо (тми, хто хоч раз був на війні нелегко про неї забути) разом зі своєю командою він сидів в засідці на Генозісі, та їх зловили. На його очах вбили всіх, та його ні бо він командо, під загрозою тортурйого змушували розказати про інші засідки, та він сказав що помре, та Республіку не зрадить, тоді ,там, уві сні, його мучали тортурами, зранку його тіло знайшли бездихальним( реальне) не витримало серце... Чи можливо таке?
-Klava
я вважаю так...
Це можливо лише з духовної точки зору:він залишиться назавжди у серцях республіканців,у їх пам,яті завжди буде той день коли вони втратили захисника та вірного воїна...Про нього напишуть книги...Його незабудуть ніколи...
-Klava
вибачте будь-ласка за офф топ...чому так тихо...

!
Попередження:
Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему. Будь уважним
-Wangal Tucare
Хмм blush.gif я взагалі то питався чисто із логічної точки зору biggrin.gif

Підказка: Не вчитуйся, просто побудуй план подій
-Klava
я просто звик шо на форумі,частіше задають птання,або завдання на глибоке мислення _a1.gif
Gerontos
мене зацікавили твої переходи, заяви подавав ти тільки туди де ідеологія схожа, це тільки показує добрі помисли у тебе. тобі необхідно зробити щось безкорисливе і показати тут це happy.gif
-Klava
вибачте...але я думав цілий день...нічого не приходить до глови, я незнаю,чи я дурний чи що _a1.gif
-Sayris
Я ЗА Кандидат неплохо отвечает на вопросы, адекватен, отличный игрок и вообще всегда придержуеться светлой стороны thumbup1.gif
-Wangal Tucare
Нагадаю про свій квест
-Klava
добре...не вчитувався.
Такого Бути Неможе...тіло мертве,а серце Б*ється...Неможливо
-Iskariot
такой вопрос: От кого Джанго Фетт получил предложение стать образцом для армии клонов на плане Камино .
-Klava
Він отримав запршення від Дарта Тирануса
Kiobe
После долгой отлучки Киоби, появился в Республике. Запутавшись в новых постройках он забрел в комнаты получения гражданства… Подумав что рас уж он тут то зайдет в какую-то комнату, и зашел к кандидату.
Увидел он кандидата и сказал:
Это ты на аватарке? )
Видел тебя в галактике, адекватность очень хорошая, хороший боец, уважает других игроков, на этих обстоятельствах голосую За.
После этого киоби подался бродить дальше…
Gothmog
Почитал заявку... ответы мне нравятся, задавать дополнительные вопросы смысла не вижу. А то, что ты убил пердставителей Анф и УБ, нехорошо. С другой стороны, я доверяю своему другу Киоби и если он говорит, что ты адекватен и с уважением относишься к другим игрокам, то проверять тебя сам я не буду.

Как видишь, есть как плюсы, так и минусы. Давай так: опиши мне основные жизненные ценности Республиканцев и разузнай детали нашей внешней политики(т.е. отношения с другими кланами). И да пребудет с тобой Сила!:)
Ralf
Погоджуюся з багатьма республіканцями, що багато в тобі і мінусів, і плюсів. Проте, вважаю, що важливішим є те, що в тобі переважить, і бачу, що, незважаючи на деяку хаотичність і розбурханість, переважає таки світлий бік. _a1.gif Тому я ЗА. А на майбутнє запам'ятай: ти маєш повне право не виконувати злочинні накази командира (це якщо потрапиш до армії) _a1.gif
-Iskariot
правильно . Я За твой вход в состав Республики
-Klava
1.З орденом Anfor у вас мир,та договір про суспільну оборону.
2Таємним Братством у вас теж мирний договір оскільки,вони попросили допомоги,так як ауткаст вийшов на полювання blink.gif
3Mandolorians у вас було багато конфліктів в зв*язку зі зміною Глови мандалорір...спочатку був мир, потім мандалори його порушили.а потім прийшов новий голова та відновив мир...
4Outcast у вас були довгі переговори...з численникми емоціями та супереченням,але все ж таки не дійшли згоди два клани...Будинок посольства OutCast було підірвано...
5Emp у вас не як завжди=)
Дан пропонував нові допоснення стосовно ОД.

А з іншими кланами...переговори ще непочинались...

А цінності життя Республіканців в тому що громадяни республіки лише відстоюють свої права...Вони поважають інших воїнів та моють почуття гідності ad.gif
Gothmog
Klava, молодец, думаю, что теперь ты чтоно не будешь нападать на Анф и УБ_a1.gif. Голосую ЗА, так как кандидат придерживается светлой стороны и стремится попасть сюда, даже несмотря на неудачное начало заявки_a1.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.