Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Asasin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Asasin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Республіки та Імперії і і Конституцією Республіки.

Я народився на планеті Корелія.Я там прожив до 15 років і мені набридло жити у цьому спокою знаючи що іде війна.Тому я вирішив утікти на війну.Я пробув на війні майже рік і зазнав багато поразок і перемог.З самого початку я воював у армії клонів під покровительством Саске,але потім я вирішив що це не моє і вирішив піти в УБ.Мені сбодобалось бути скритним та не помітним,але одного разу я помітив,що мене більше вже ніхто не помічає ,тому я вирішив побути трохи простим громадянином ,але свою Батьківщину потрібно захищати і я вирішив піти знову на війну і вирішив піти саме до вас бо коли я зайшов до вашого храму я такого ще ніколи не відчував як в храмах інших кланів тому я зараз тут і чекаю ваших відповідей.

ЗС:
Ви мене могли давно ще бачити під ніком Атлант.
-Asasin
Люди сор але чому ви мені нічого не пишете _a2.gif

!
Попередження:
Піднімати свою тему, тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему, заборонено. Будь уважнішим.
Daiver
Думаю тому, що всі зайняті.
Ось тобі від мене квест - розкажи чому Анакін піддався темній стороні Сили, і що було б, якби його вчив не Бен Кенобі, а Квай Гон Джин?
Naruto
Я отправляюсь на одно задание... Мне нужен помощник, полетели со мной.
Мне нужно чтобы на протяжении 10 минут меня никто не трогал пока я буду медитировать и искать пути в Силе.
-Qazzer
А разве ты не забанен?
-Asasin
Анакін Скайвоке-Дарк Вейдер.
1)Анакін пішов на темну сторону бо йому снилось як помирає Падме і тоді Палпанін йому пообіцяв,що якщо він перейте на темну сторону то він спасе Падме.
2)Я гадаю що нічого не помінялось бо учителем Обі Вана був саме Квай Гон Джин.
Тому Квай обучив Кенобі всюму що знав сам і я гадаю що Квай давав майже такіж самі поради що і Обі Ван.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
Наруто давай цей квест я спробую випонати завтра разом з тобою як у нас закінчаться уроки)
Daiver
хм... на диво добре. Подивлюся на інші твої відповіді.
Naruto
Квест виконав,сподобалось,як грав.Цылком адекватний,тому я ЗА!
-Elrond
Зустрічав гравця на сервері, грае непогано, але надто емоційний. Поки Утримаюсь.
Haydamaka
Коли Люк вдруге прилетів на Дегоба, завершити навчання в Йоди, Йода сказав, що не має чому вже більше вчити Люка. Але Лицарем Джедаєм може стати Скайвокер тільки тоді, коли вдруге зустрінеться із Вейдером. Що ж таке відбулося при цій зустрічи, що зробило Люка джедаєм? Що це за випробування було?
-Asasin
Гайдамака сор але моя відповідь може бути не повною бо я вже давно дивився Зоряні Війни _a1.gif, але я спробую.
Тоді вже Люк знав,що вейдер його батько і його випробуванням було те щоб його вбити або переманити його на світлий бік.І Люк зміг переманити Вейдера на його бік і Вейдер навіть спас йому життя і на мою думку саме це зробило його джедаєм і сильним джедаєм,бо навіть не кожен з джедаїв зміг би переманити на світлий бік ситха.
ЗС:
Може це і не правильно якщо так напиши а то я це питання розумію саме так.
Daiver
Не думаю що Люк зміг би вбити Вейдера... Але квест задавав не я, і задавали його не мені laugh.gif
вибач, Гайдамако.

Asasin
Поясни це:

"Глубина твоей веры в несправедливость и трагедию - это знак твоего невежества.

То что гусеница считает концом света, мастер называет бабочкой."
-Asasin
Daiver
А можна таке питання це 1 чи 2 питання.
Haydamaka
Завданням Люка не було вбити Вейдера або повернути у світло. Питання стояло інакше. Подумай. На Зірці смерті Люк боровся не тільки із батьком, а ще й... З чим?
-Asasin
Daiver
1)"Глубина твоей веры в несправедливость и трагедию - это знак твоего невежества.
Відповідь:
На мою це ознасає якщо ти переконани,що весь світ несправедливий та все твоє життя це трагедія то ти показуєш що ти нічого не пізнав в своєму житті доброго та хорошого.
2)То что гусеница считает концом света, мастер называет бабочкой.
Відповідь:
На мою думку це означає що якщо в тебе якісь труднощі в житті це не означає що це кінець світа потрібно якщо ти не занєш правильного шляху підійти до когось опитнішого і щоб він направив тебе на шлях істиний.
Гайдамака
Дай мені трохи часу я подумаю уважніше над цим питанням і напиши до коли потрібен тобі цей квест.
Daiver
Хм. Ну щож. Я не сподівався на таку відповідь. Мені сподобалось handshake.gif

Дуже детально та добре відповів. Дивись лиха ніякого не нароби ad.gif
а так, поки що я - ЗА
-Asasin
Гадамака
Я тут ще раз перечитав історію і може я не так зрозумів але після зустрічи з Йодою дух Обівана послав його на Зірку Смерті2 де він повинен був знищити Дарта Вейдера але він його не знищив а навпаки перевів нга світлу стороно тому я зробив виводи:
Якщо він не вбив Вейдера але він побував на Зірці Смерті2 де був Імператор Палпатін тому я гадаю що його головною ціллю було знищити Палпатіна.
Може це і не так але я думаю інших варіантів немає blush.gif
Haydamaka
Одне з випробуваннів джедая - зазирнути в самого себе. Так, Люк бився із Вейдером. Але головна боротьба, що відбулася тоді - це боротьба Люка із самим собою. А точніше із темрявою в собі: зі своїм гнівом, ненавистю, темною стороною. І Люку вдалося перемогти.
Із голосом визначуся пізніше.
-Asasin
Дякую за відповідь handshake.gif
Lorien
Таке завданячко :

На людину обявлено полювання, ти рятуеш людину і вона розповідае тобі історію про те як її батьків зводять з розуму темні сили( а батьки вважають що діють са своїми бажаннями) , і вони наймають людей щоб вбити дочку\сина.

Через деякий час ти зустрічаєш ту людину яка розповіла батькам "жертви" про неї.І він розповідає тобі історію проте , що у тій людині зібрана жостокість,зневага до інших,і що їй може бути сужено стати вершником апокаліпсісу ( happy.gif ). Тобто загибель усіеї раси.

Знову минає деякий час і ти бачиш зустріч цих 2х людей. Син\Дочка пішли у преступну діяльність і разом з бандою вбили велику кількість людей(Керуючись Помстою).Другий був не кращий, він проводив досіліди які у багатьох випадках закінчувалися смертю піддослідного (Він благополучно забув про той випадок, маю на увазі про "Вершника Апокаліпсису").

Банда з 5 Людей проти одного. Але та людина володіе Силою, тобто шанси урівнюються. Вони бачуть тебе і обоє кажуть фразу : "Вбий його, Вибери Шлах Меньшого Зла".

Умова :

1)Ти знаєш , що вони обоє кажуть правду (Свої історії).
2)Ти не можеш не втрутитися.(Але варіант Тіпу "Вбити обоїх"не підходить !

Твої дії ?

П.С. Можеш не юзати Гуглі і т.д. так як все вище сказане було придуманомною тільки що _a1.gif Так би мовити в прямому ефірі _a1.gif До Правильної відповіді можна дійти шляхом звичайної логіки)
-Asasin
Так як вони обоє порушували закони своєї країни я спробую іх двог "Відключити" _a1.gif та віднести іх в тюрму а так як я володію силою я все зроблю швидко а поки банда буде стояти і нічого не розуміти я швиденько повернусь з групою копів і потім вони зачитають їм їхні права _a1.gif
Lorien
Asasin
Неее) Правильна відповідь не така happy.gif
-Asasin
А можна підказу ad.gif
Lorien
Відповіть повязана з "Меньшим Злом". happy.gif
Це вже не просто підказка , це підсказіЩе _a1.gif laugh.gif
-Asasin
Банда з 5 Людей проти одного. Але та людина володіе Силою, тобто шанси урівнюються. Вони бачуть тебе і обоє кажуть фразу : "Вбий його, Вибери Шлах Меньшого Зла". - як розуміти це blink.gif причом банда та якийсь чувак до цієї історії також як розуміти це син/дочка їх було двоє чи це хтось один можеш преписати історію тут багато незрозумілого і неточного handshake.gif
Lorien
Переписую щоб ти зрозумів :

До щасливої сімї приходить чувак(Назвемо його 1)і каже що треба вбити їх дитину бо він відчув небезпеку яка надходить від ціеї дитини(Назвемо 2) до всієї раси! Не пояснюючи нічоговін наймає людей щоб вивезли дитину далеко й там вбили.

Ти рятуеш цю людину, вона розповідає історію з своєї точки зору! Ти її відпускаеш...Ця людина озлоблена на весь світ керуючись помстою збирає банду і починає займатися преступною діяльністю!

Потім ти зустрічаешся з челом 1. Він є людиною, не доброю але порядною, лікує людей, але іноді приходиить до тих людей від яких відчуває небезпеку й вбиває їх.( megalol.gif ).Корче людина наділена владою.

Одного разу 1 і 2 зустрічаються. Ти присутній при цій зустрічі обоє просять тебе прийняти їх сторону.(Ти не знаєш, що 2 займається преступною діяльністю).
обоє кажуть фразу "Вбий його, Вибери Шлах Меньшого Зла".

Шо Ти Будеш робити ???
Твій варіант не підходить!
+ Мої умови.
Якщо ще короче , то напиши що ти думаєш на рахунок цієї ситуації та на рахунок цієї фрази "Вбий його, Вибери Шлах Меньшого Зла".
-Asasin
Я думаю що фраза "Вибери шлях маленького зла" означає що я повинен піди на сторону №1 або №2 і застосувати свою Силу в недобрих цілях або ще хуже використати темну силу.
А нощот ситуації я думаю що вона трохи безглузда бо №1 керується помстою а №2 якби бро нього вжей забув але встітив я думаю що я допоміг би №2 не використовуючи Силу бо їх 5 а він 1 handshake.gif
Lorien
Короче кажучи)

Я не буду тебе більше мучати)

Правильна відповідь повина була звучати приблизно так :
-Не буває "Меньшого Зла" , Зло - є Зло їм воно і залишиться в будь-якому випадку.

По ситуації :
По-перше треба зупинити різанину, щоб вони не повбивали друг-друга.
По-друге треба поговорити з кожним з предстаників і висловити свою думку що до того, що ти не даш їм повбивати друг-друга.
Сказати "Пророку" що ти не даш повбивати тих людей ким би вони не були... а 1 сказати, що треба навчитися пробачати...

+ До того що я б сказав на таке питання : Що ті люди , які насправді бачать майбутьне, так звані пророки. Вони не бачать твоє майбутьне вони бачать мільйони різних шляхів і вибирають той який найкоротьший. Наприклад збулося би пророцтво , якщо його ніхто б не сказав ? Тобто "пророки" вони цепляють твоє життя по тому шляху який вони вибрали, хто зна як пішло б життя якщо не чути пророцтва...
Як приклад можна взяти пророцтво про "Того Хто Пренесе Рівновагу в Силу..."(Про Енакіна) Якщоб Квай-Гон не знав змісту пророцтва , чи зацікавився би він так Енакіном ? Він Вірив , що він пренесе рівновагу в силу... А якщо він не знав про це , не вірив ...Скільки б зла можна було б уникнути ??? ( happy.gif )

П.С. Ти розуміеш все дуже прямолінійно) (Солдафон happy.gif ), Дам тобі ще якийсь практичний квест(Невеличкий), потім скажу остаточну відповідь.
-Elrond
Вопрос:
Что для тебя вера ?
И во что должен верить джедай ?

П.с: джедай в первую очередь должен уметь мыслить а не махать мечом, жаль что ты пока етого не показал.(((
-Asasin
1)Віра — це беззастережне прийняття за правду те за що ти боришся,вте що ти віриш,тещо ти любиш.
2)Насамперд джедай повинен вірити в самого себе,вірити в свого вчителя,вірити своїм переконанням та ніколи не порушувати їх,вірити що світла сила краща від темної,вірити в справедливість та в те що добро завжди перемагає,вірити в свої сили та ніколи їх не применшувати(тіпа от він тикий великий а я маленький _a1.gif),вірити іншим джедаям та їхнів падаванах.
ПС:
незнаю що ще можна написати.
-Elrond
стосовно 2 відповідь не повна, пропоную її дописати або відкорегувати.
Lamer
Скажи мені, чому на планеті Counter-Strike, я бачу стільки жорстокості від тебе до лежачого супротивника? Чому підступно убиваєш ззаді?(типу зі спини blush.gif ).
І таке твоє виправдання: "Сори,я больше не буду,я исправлюсь!".
Як думаєш,це гідна поведінка майбутнього республіканця?
-Elrond
Доречі, я про че писав коли говорив, що гравець надто емоційний, тепер це ще й Ламер побачив, пояни Асасін як тебе розуміти, і чи знайомий тобі гравець Atlant ?
-Asasin
Atlant-Asasin-тобто я.
Так я признаю що я колись бив в лежачиш,ззаду.Але я зрозумів що це неприємно бо мені було неприємно коли мене так убивали я перестав так робити. blush.gif
-Elrond
Ну якщо ти визнаеш факт того, що ти атлант, то прошу пояснити пост 13 та пост 22;23 тут https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=27061&st=0
-Asasin
Коли я писав заяву в мене з голови вилетіло що потрібно написати що я Атланд да і вже багато хто знав коли я подавав заяву що я Атлант.Тому коли Завулон що я Атлан він вирішив напевно що я хотів їх надурити.
-Elrond
А чому ти не подав заяву під справжнім аккаунтом, мабуть ти хотів щось приховати, ти сам писав що хочеш почати все спочатку.
-Asasin
Я нічого не хотів приховувати просто захотів почати нове життя _a1.gif
krochi
Обережніше з емоціями.Постарайся в спину більше не бити. Як ти вважаєш, які емоціі приводять джедая на темну сторону?
-Asasin
Krochi
Я летів на тебе ти до мене стояв боком а в момент удару ти повернувся спиною _a2.gif .Але сор за це handshake.gif ,
Тепер моя відовідь:
На темний бік джедая може привести заздрісьть,злість,тай взагалі погані емоції які і роблять його слабкішим до темної сторони,і вних з*являється соблазн використати темний бік сили в свою користь наприклад помсту.
krochi
Не зовсім так, подумай ще:)
-Asasin
Я навіть не знаю що доповнити до своєї відповіді _a2.gif .
Ну що може привести злість,заздрість,слабий дух,різні негативні емоції,я більше не знаю що ще може привести джедая на темну сторону _a2.gif .
krochi
Джедай повинен стримувати ВСІ емоції, і негативні, і позитивні. Будь-які з них можуть привести до темної сторони. Утримуюсь.
Big Loo
Знаю його давно. Грає добре. Хоча він іноді емоційний, але вже виправляється. Я вважаю, що він буде непоганим республіканцем.Я ЗА
-Asasin
Krochi
Я з тобою не згодег що позитивні емоції можуть привести не темну сторону.
Можеш будь-ласка пояснити мені як можуть добрі емоції привести на темний бік handshake.gif
Також щоб показати відданість Республіці я вбив грандадмірала Імперії handshake.gif
-Asasin
Чому ви не відписуєтесь у моїй заяві _a2.gif
-Konovalov
Убей пятерых ситов.
Скриншоты в виде доказательства.
-Asasin
приступаю
а грандадмірал рахуєтбся)
Тримайте одного))))))))
-Asasin
тримайте ще двох
Haydamaka
Порушення атмосфери рольової гри, заявку закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.