Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Asasin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Asasin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах, правилами Республіки та Імперії і Законами Імперії.
Я народився на планеті Корелія.Я там прожив до 15 років і мені набридло жити у цьому спокою знаючи що іде війна.Тому я вирішив утікти на війну.Я пробув на війні майже рік і зазнав багато поразок і перемог.З самого початку я воював у армії клонів під покровительством Саске,але потім я вирішив що це не моє і вирішив піти в УБ.Мені сбодобалось бути скритним та не помітним,але одного разу я помітив,що мене більше вже ніхто не помічає _a1.gif ,тому я вирішив побути трохи простим громадянином ,але свою Батьківщину потрібно захищати і я вирішив піти знову на війну і вирішив піти саме до вас бо коли я зайшов до вашого храму я такого ще ніколи не відчував як в храмах інших кланів тому я зараз тут і чекаю ваших відповідей.
ЗС:
Ви мене могли давно ще бачити під ніком Атлант. _a1.gif
Haydamaka
Або ти не туди заявку даєш, або коли писав заявку про щось інше замислився_a1.gif
Заявка не відповідає правлам.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.