Вибач, не люблю використовувати ПМ.
Говоритимемо тут ) Лише якщо щось таємне - можеш писати в ПМ.
Зобов'яжи усіх також при реєстрації давати посилки на профіль учасників, а не лише писати імена.
ммм посылки на профиль - что имеется ввиду?
Ось
це - посилання
Уже 11 число.
Я не бачу досі:
1. адекватності у правилах (відповідності між моїми настановами і написаними тобою тезами у правилах)
2. грамотності у правилах. Досі не перевірив текст у ворді хоча б. Досі не виправив назви тем.
3. логотипу турніру. Ти його коли планував вибрати? Під час фіналу?
4. ніяких запрошень на турнір (ну це не настільки обо'язково, але тобі як організатору великий мінус)
5. правил відбіркового туру
Якщо я це усе не побачу через 48 годин, ти звільнений з ганьбою, як найбільш невідповідальний організатор в історії UAGalaxy і через тебе у гравців буде не такий веселий новий рік...
Все таки краще нічого не робити було, ніж порожні обіцянки давати.
1. Я правила изменил в соответствии к твоим наставлениям и замечаниям игроков. В ворде текст пробивал, если ошибки есть то в этом виновата сама система проверки...
2. Выборы логотипа заканчиваются завтра, как и регистрация игроков. поэтому завтра последний день организации ( кстати это твоя просьба продолжить регистрацию)
3. Ну да это действительно ошибка.
Все остальное сейчас сделаю
Ну поясни наприклад цю фігню. Що тут спільного з тим, що я казав про битви у вигляді ОБ
"2.6.1 Бій може починатися тільки після появи напису "Start" на вашому екрані. Після появи напису "Stop" бій має негайно зупиитися."
будь добр кинь ссылочку где ты говоришь о битвах в режиме об. что бы я сразу соответственно с ними окончательно отредактировал правила
Elvis відсторонений від проведення турніру, за халтурну роботу в стилі "зробити аби як" і за ігнорування попердніх моїх зауважень.
Якщо хтось сумнівається, дивимось на якому рівні організаторська робота у Dark Mara.
https://xjedi.com/forum/index.php?showtopic=27891Просто небо і земля.
Турнір проводити не будемо якщо протягом 3х днів не знайдемо організатора.