Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Выборы судий
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Наш портал > Портал XJedi > Архів подій > "Новий Рік 2009"
Elvis
У цій темі будемо визначати судей та лолотронів. Для того щоб стати суддею треба ознаймоитися з Правилами Турніру , та Правилами НГ, забов"язатись з"являтись на серверах для суддівства у чітко зазначений час, та подати заявку у цьому пості. заявка може бути у будь-якій формі, але не порушувати правилфоруму та без особливого лольства. Щоб стати лолотроном, достатьно написати " Хочу бути лолотроном" _a1.gif набір судей та лолотронів до 6-того грудня
З.Ы. за качественную работу на протяжении всего турнира судьи будут награждены 5000-чами куагов

i
Сповіщення:
Судді, що мають право обслуговувати поєдинки:
Solimr

Асистенти, які допомагають слідкувати за грою та сповіщати команди про порушення:
Lokki
Lamer
Невеличка поправка: Ознайомся з цією темою ) Ти незможеш брати у судді "кого попало" _a1.gif
-Al Kapone
Мафиози изьявил желание стать лолотроном _a1.gif
Elvis
Не забываем про эту тему _a1.gif
Lamer
Не дивно, що ніхто не хоче судити )Ти поставив стільки заборон у грі, що не кожен захоче це все запам'ятовувати і т.п. )
Elvis
я запретил лишь баги и то не все, и добивание комбинацией... а все остальное я взял из прошлого турнира, и в прошлом году были те кому хотелось стать судьями....
Danger
Плохо что неизвестно точное время проведения турнира. Из-за этого, я думаю, мало кто хотя бы на 90% будет уверен в том что сможет быть на турнире. Но впринципе я гтов помочь ad.gif
Elvis
Аль капоне есть работа.
Размести пожалуйста в случайном порядке следующий ряд:
A-1
A-2
A-3
A-4
A-5
A-6
A-7
A-8
A-9
A-10
B-1
B-2
B-3
B-4
B-5
B-6
B-7
B-8
B-9
B-10
C-1
C-2
C-3
C-4
C-5
C-6
C-7
C-8
C-9
-Al Kapone
В2
В5
С1
А5
В4
В1
В7
С6
С2
С4
С3
А6
В9
С7
С5
А1
А9
С9
А10
А4
А8
В10
А2
В6
В3
С8
В8
А3
А7

Размещал ряд в случайном порядке с помощью бумаги А-4.
-Dark Mara
Все ще потрібні кілька суддів UA Galaxy, які допомагатимуть в проведенні турнірі та слідкуватимуть за чесною грою під час поєдинків. Судді, які бажають допомогти, будь-ласка, відпишіться тут.
Єдине - судді, що вже беруть участь в турнірі, не можуть судити поєдинки турніру.
Solimr
Можу допомогати у суддівстві, але не кожного дня, і не довше, ніж до 22:30.
Dan
Dark Mara, ти дозволила Локкі писати на екрані зауваження стосовно правил?
-Dark Mara
Так, дозволила. По суті сьогодні за чистотою гри слідкував довгий час Солімр.
Але він не зміг весь час перебувати на сервері, тому з мого дозволу Локкі писав певні зауваження гравцям, якщо вони порушували якесь правило.
Це спричинено тим фактом, що говорити спостерігачі можуть лише в тім чат, тому для повідомлення гравцям доводиться використовувати такий прийом.
Dan
А чому ніде не видно список призначених тобою суддів?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.