У цій темі будемо визначати судей та лолотронів. Для того щоб стати суддею треба ознаймоитися з Правилами Турніру , та Правилами НГ, забов"язатись з"являтись на серверах для суддівства у чітко зазначений час, та подати заявку у цьому пості. заявка може бути у будь-якій формі, але не порушувати правилфоруму та без особливого лольства. Щоб стати лолотроном, достатьно написати " Хочу бути лолотроном"

набір судей та лолотронів до 6-того грудня
З.Ы. за качественную работу на протяжении всего турнира судьи будут награждены 5000-чами куагов
i |
| Сповіщення: Судді, що мають право обслуговувати поєдинки: Solimr
Асистенти, які допомагають слідкувати за грою та сповіщати команди про порушення: Lokki |
Невеличка поправка: Ознайомся з
цією темою ) Ти незможеш брати у судді "кого попало"
-Al Kapone
29.11.2008, 23:10
Мафиози изьявил желание стать лолотроном
Не забываем про эту тему
Не дивно, що ніхто не хоче судити )Ти поставив стільки заборон у грі, що не кожен захоче це все запам'ятовувати і т.п. )
я запретил лишь баги и то не все, и добивание комбинацией... а все остальное я взял из прошлого турнира, и в прошлом году были те кому хотелось стать судьями....
Плохо что неизвестно точное время проведения турнира. Из-за этого, я думаю, мало кто хотя бы на 90% будет уверен в том что сможет быть на турнире. Но впринципе я гтов помочь
Аль капоне есть работа.
Размести пожалуйста в случайном порядке следующий ряд:
A-1
A-2
A-3
A-4
A-5
A-6
A-7
A-8
A-9
A-10
B-1
B-2
B-3
B-4
B-5
B-6
B-7
B-8
B-9
B-10
C-1
C-2
C-3
C-4
C-5
C-6
C-7
C-8
C-9
-Al Kapone
13.12.2008, 12:28
В2
В5
С1
А5
В4
В1
В7
С6
С2
С4
С3
А6
В9
С7
С5
А1
А9
С9
А10
А4
А8
В10
А2
В6
В3
С8
В8
А3
А7
Размещал ряд в случайном порядке с помощью бумаги А-4.
-Dark Mara
21.12.2008, 11:09
Все ще потрібні кілька суддів UA Galaxy, які допомагатимуть в проведенні турнірі та слідкуватимуть за чесною грою під час поєдинків. Судді, які бажають допомогти, будь-ласка, відпишіться тут.
Єдине - судді, що вже беруть участь в турнірі, не можуть судити поєдинки турніру.
Можу допомогати у суддівстві, але не кожного дня, і не довше, ніж до 22:30.
Dark Mara, ти дозволила Локкі писати на екрані зауваження стосовно правил?
-Dark Mara
23.12.2008, 0:26
Так, дозволила. По суті сьогодні за чистотою гри слідкував довгий час Солімр.
Але він не зміг весь час перебувати на сервері, тому з мого дозволу Локкі писав певні зауваження гравцям, якщо вони порушували якесь правило.
Це спричинено тим фактом, що говорити спостерігачі можуть лише в тім чат, тому для повідомлення гравцям доводиться використовувати такий прийом.
А чому ніде не видно список призначених тобою суддів?