Команди розділено на 8 групи і проведено нове жеребкування.
Зважаючи на непарну кількість команд групи
А-G складатимуться з 4-х команд, група
H - з 3-х.
Будь-ласка, ознайомтесь зі складами груп.
Група А

Група B

Група С

Група D

Група Е

Група F

Група G

Група H

З групи в 1/8 фіналу виходить по дві команди.
Запам'ятовувати свій номер необов'язково. Номери використовуються організаторами для визначення розкладу матчів.
Може не Команда A, B, C а Група A, B, C?
Dreimon
13.12.2008, 18:34
Черт, а нельзя по 4 в группе? Намного же удобней будет и практичней, потом составить сетку. Ты вобще представляешь себе, как с такими группами сетку надо будет делать? По 4 в группе - оптимально и стандартно.
-Hell Rider
13.12.2008, 18:51
Как раз все оч даж красиво сделано. 3 Побидителя - 3 места .
Да прикол не в том,сколько победителей.Прикол в том что будет удобнее играть - отборочный тур,основной тур и так далее...А то сыграли 3 группы каждая между собой по 8 раз...Мы должны будет 8 раз сыграть...У кого наибольшее количество игроков тот и выиграл или что?
-Hell Rider
13.12.2008, 22:45
Наверно эти групы разобьються на 2 поддгрупы и по побетелю.....
Dreimon
14.12.2008, 11:52
https://xjedi.com/forum/index.php?s=&show...ndpost&p=272007Команд 29, а тут я только 28 насчитал, возможно скрытый смысл? Подумай насчет группы в 4 человека, удобней же будет намного!
(Elvis @ 29.11.2008, 23:00)

C2 Nazareth/Soer
Dark Mara, покажи їхній квиток на турнір. На яких підставах ти їх додала?
-Dark Mara
18.12.2008, 7:47
Як виявилось, вони (Nazareth/Soer) не проплатили за вхід, тому вже видалені зі списку, проте через зміну складу, Rock/Kusik з групи А попадають до групи С.
-Hell Rider
18.12.2008, 14:17
Зроби тоді нове жеребкування . А то імхо небуло навіть ніякого лолотрона , а так нізвідкілля такі состави стоять. Да й якось дивно все виглядає

. Навіть я можу одразу назвати усіх переможців

. Да й чого саме Рок перейшов з групи? необгрунтовано... Зроби лолотрон нормальний хто перейде з тієї групи.Можу допомогти.
*Якщо Назарет заплатить гроші він зможе знову прийти у свою групу замість Рока? а то він провтикав(*
Constantine
18.12.2008, 16:45
А я думаю, что организатор сам разберется что и как ему делать...
Если хотел по своему, надо было самому проводить турнир.
Рок ушел из группы...
А что? Мне очень даже нравится! В любом чемпионате должна быть "группа смерти". Почему бы ей не стать группой С. И к тому же самое интересное будет в самом начале. Жаль только Бумер с Алигатором к нам не попали. Но все-таки нам интересно, Дарк Мара, как эта лотерея у тебя получилась?
-Hell Rider
18.12.2008, 18:50
Раслабтесь
Мара будет все равно перетасовывать=) Ведь так?)
А група "смертники" то не факт) Все таки тимплей отличаеться от просто дуельки=)
-Dark Mara
18.12.2008, 19:15
Ох і флудери.
Групи перетасовувати не буду, вийшли вони шляхом звичайного жеребкування. Мені до речі, все рівно хто з ким буде грати в групах, хоч всі супер гравці зберуться в одній групі.

Так що все залишиться як є.
Читайте тему про реєстрацію - там подовжено її термін до суботи. Так що всі, хто хоче зіграти, можуть подавати свої заявки.
Щодо Назарета та Соєра - якщо вони до кінця дати реєстрації встигнуть внести грошовий внесок в 2000, і додати посилання на квитанцію до своєї заявки, то їх повернуть в списки груп.
Всі, хто додатково зареєструються, будуть розкидані по вже існуючих групах.
Nazareth
18.12.2008, 19:21
Заплатил, внесите пожалуйста обратно в списки )
-Hell Rider
18.12.2008, 19:22
<цензура>, а как жеж чесная лоторея? Как никак Назарко в групе С....
! |
| Попередження:
Матозамінник. 10 днів read only
|
А чому груп тільки 4? Чим більше груп, тим меньше боїв треба грати для розподілу по турнірному дереву. Я зробив би 8
Dark Mara, Savant і Meth участі в турнірі не беруть. Врахуй при перерозподілі груп.
Tempus, верни гроші за квитки їм
Прошу заменить игрока Al Kapone мною.
-Dark Mara
7.1.2009, 0:50
Підбиті результати групової частини Новорічного Турніру.
З кожної групи вийшли по 2 команди, які зіграють між собою в 1/8 фіналу.