Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Jerten
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Jerten
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я Джетрен і це моя історія:
Народився я на планеті Роко-нес.Жив з мамою та з дідусем .Це була не дуже багата планета як інші з гарною економікою.Жили ми мирно, доки не розпочалася війна Клонів,це було жахливо...
Війна була насиченою та дуже кривавою.Мого дідуся вбив якийсь робот зпофарбований в карий колір,я чув про таких,вони були служниками Торгівельної федерації.Мою маму на наступний світанок я непобачив,казали її забрали тіж жахливі роботи.Я плакав.Згодом на наступний тиждень я просив помилостиней.Я назбирав на квиток та улетів як нелегал.Прилетів я на планету "Корусант".Мене причарувала доброта мешканців та краса цієї планети.Я вирішив що:я буду захищати республіку та їх мешканців від темних сил та військ.Саме тому я хочу вступити в Республіку.
-Mochalka
На Манаане захватили Джедая, спаси его, насколько мы знаем, то это были 6 Мандалоры.
Jerten
Шо це за гра???
-Mochalka
Принеси 6 скринов мандалорцев.
Jerten
Не зрозумів ohmy.gif

От куда???
-Mochalka
fly.gif
Принеси скрины вот death.gif таких мандалорцев.
Jerten
З якої гри???
-Mochalka
ai.gif wallbash.gif не удивляйтесь почему я против.

Воно-то зрозуміло, чому ти проти, але краще пояснюй_a1.gif
Jerten
Ок я принесу зачекай..

А можно не мандалорців?
Haydamaka
Побудь нейтралом трохи, вникни в суть речей в Нашій галактиці. Поспосерігай, розберися у всьому, а потім давай даявку. Проти, бо ти ще неготовий до громадянства.
-Chewbatya
А.F.: (7)
А.JA.: (4)
strength: (1)
Что-то или я не понял, или Jerten.....
Jerten
Ок покааааа!!!
Haydamaka
huh.gif тю...

Відмовлено.

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.