Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки. Саша , 20 лет , жыву в Киеве. Хочу вступыты , тому що дуже люблю Республику , та хочю , їй допомогты.
Haydamaka
25.11.2008, 20:36
Як діти швидко ростуть Кілька місяців тому тобі було 12 років, аж раптом стало 20. Класно) Пам"ятаю тебе. А ти пам"ятаєш, як писав мені в аську, що не підеш в Республіку, бо в ній такий паршивий модератор як я? ПРОТИ. Нервовий, нестриманий, ще й в цій заявці намагається для чогось обдурити нас
Во, я знайшов ту легендарну фразу в історії повідомлень аськи
не хочб больше блин в ету республику там такие модиратори вроде тя блимн
Daiver
25.11.2008, 20:41
Ха, прикол, але і це ще не все! На ФФА, цей молодий чоловік спитав одного джедая:"Як думаєш, я зможу поступити в Республіку? - той відповів, - Можеш спробувати" Після чого цей юнак колошматив мене мечем куди попало... Це напевно тому, що він дуууууужееееее хотів потрапити до Республіки... Проти
-Light
25.11.2008, 20:45
Это наверное клон с Камино,они там растут быстро.И умирают тоже. Показал ты себя исключительно в негативном свете,голосую против. И раз ты нарушил обещание и снова подал заявку в Песпублику,то значит модератор не такой уж и паршивый?)
-Sound
25.11.2008, 21:07
Ну начнем с того что только вчера была закрыта заявка в Star Group.
Во-вторых видел этого человека под другим ником, как не адекватного и очень уж нервного.
Против.
Rodni
25.11.2008, 21:11
Если бы ты ненавидел модератора то ты бы сейчас не подал заявку к нам .Противибо Против не уважение к людям, не адекватность, не сдержанность.