Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Superman
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Superman
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Саша , 20 лет , жыву в Киеве.
Хочу вступыты , тому що дуже люблю Республику , та хочю , їй допомогты.
Haydamaka
Як діти швидко ростуть rolleyes.gif
Кілька місяців тому тобі було 12 років, аж раптом стало 20. Класно)
Пам"ятаю тебе. А ти пам"ятаєш, як писав мені в аську, що не підеш в Республіку, бо в ній такий паршивий модератор як я? _a1.gif
ПРОТИ. Нервовий, нестриманий, ще й в цій заявці намагається для чогось обдурити нас huh.gif

Во, я знайшов ту легендарну фразу в історії повідомлень аськи
не хочб больше блин в ету республику там такие модиратори вроде тя блимн
biggrin.gif
Daiver
Ха, прикол, але і це ще не все! rolleyes.gif
На ФФА, цей молодий чоловік спитав одного джедая:"Як думаєш, я зможу поступити в Республіку? - той відповів, - Можеш спробувати"
Після чого цей юнак колошматив мене мечем куди попало... Це напевно тому, що він дуууууужееееее хотів потрапити до Республіки... biggrin.gif
Проти closedeyes.gif
-Light
Это наверное клон с Камино,они там растут быстро.И умирают тоже.
Показал ты себя исключительно в негативном свете,голосую против.
И раз ты нарушил обещание и снова подал заявку в Песпублику,то значит модератор не такой уж и паршивый?)
-Sound
Ну начнем с того что только вчера была закрыта заявка в Star Group.

Во-вторых видел этого человека под другим ником, как не адекватного и очень уж нервного.

Против.
Rodni
Если бы ты ненавидел модератора то ты бы сейчас не подал заявку к нам happy.gif .Против ибо Против biggrin.gif не уважение к людям, не адекватность, не сдержанность.
Kol-yan
ОТКАЗАНО
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.