Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Shtaket
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Історія моя почалася на Корусанті,після смерті мого друга Джедая Падавана,я захотів пізнати що таке "Бути Джедаем" і тому пішов до Ордену.Пробувши там деякий час,я вирішив покінчити зі шляхом Джедая(стат простим громадянином Республіки).Потім,мені захотілось побути простою людиною,якою я був до смерті мого друга.Після довгих розваг( biggrin.gif ),які допомогли мені трохи розчюхлитись,в мене з*явилася настальгія за Республікою та Друзями _a1.gif Прошу взяти мене в стару сім'ю _a1.gif
Oriw
За...бивший (будущий ninja.gif ) однопартиец, джедай...что еще сказать...тут и так все понятно)
-Sound
Однозначно ЗА. Ностальгия это хорошо, а ностальгия связанная с нашей дружной семьей-еще лучше happy.gif
-Blackarsen
ммм нада подумать)Конешно ЗА!!)))

!
Попередження:
Подумати - це добре. Але на майбутнє те що надумав, викладай у вигляді "об"єктивних аргументів" сюди.
Raiquaza
Старый друг это всегда хорошо...я ЗА! thumbup1.gif
Haydamaka
Вважай, що ліміт своїх відпусток ти вичерпав _a1.gif . В наступний раз просто виписувати із Республіки не буду, або, якщо випишу, як заявку даси, такими квестами закидаю, що мало не буде laugh.gif
Але поки що ЗА, бо хороша людина, хороший гравець, перевірений, ну і все таке _a1.gif
-Chewbatya
Только из-за того, что "Республіка зі мною назавжди,але іноді хочеться відпочити від філософії)" я проголосую ЗА возвращение.
Gothmog
ЗА. Потому что хороший джедай был_a1.gif) И, думаю, таким и остался))
Drakoriss
Были контакты с этим человеком в прошлом, никакого негатива нету _a1.gif я ЗА
Ralf
Я голосую ЗА. Хороший і надійний друг, відмінний республіканець і джедай...а ще мій Учитель blush2.gif
Daiver
Тут все решилось бы и без моего голоса, на я не примину сказать, что я ЗА, потому как это патриот Республики, проверенный в переделках и надежный коллега по Тактическому Штабу
Рад видеть handshake.gif
Rodni
Конечно же ЗА хороший и адекватный игрок даже когда и был обычным человеком.
Haydamaka
Ну якщо ніхто не проти, тоді прийнятий _a1.gif
І не забувай про мої слова shifty.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.