Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Big Loo
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Big Loo
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я народився на Набу.Батько був солдатом Республіки і навчив мене володіти зброєю.Одного разу,коли ми були на республіканському крейсері,я побачив двох джедаїв.Один з них підійшов до мене і сказав,що я буду вмілим джедаєм.Вони запропонували мені вступити в SG і я погодився.В SG я багато чого навчився.Потім я вирішив допогти Республіці у боротьбі з Імперіею і прийшов сюди _a1.gif
-Blackarsen
так как я понял ты тока со дной целей пришол сюда уничтажать Имперцев)? ninja.gif
Big Loo
Я прийшов сюди не знищувати імперців,а щоб допомагати Республіці.
Але якщо це потрібно,то буду і знищувати імперців.
-Crusader
Тропа между светлой и темной стороной так узка. Пройдись по ней. Убей пару-тройку человек темной стороной и докажи что ты удержался на светлой стороне, защити ПОСЛЕ этого пару-тройку человек.
-Blackarsen
чем ты можеш докозать што ты достоен республики) closedeyes.gif
Soer
Що таке емоції?
-Blackarsen
и роскажы мне про силу джедая и как она появилась?) ninja.gif
Haydamaka
Назви кілька своїх якостей, якими ти міг би гордитися, та яких би ти хотів позбутися. І чому, ясна річ.
Big Loo
Crusader
Виконую
Blackarsen
1)Спочатку - виконаю квести і відповім на питання.
2)Джедаї зв'язані з силою і виористовують силу для захисту.Вони навчились досконало володіти силою. Джедаї живуть в гармонії з силою і емоціями,оскільки негативні емоції ведуть до темної сторони.
Soer
Емоції - це ті відчуття,що з'являються в душі.
Вони розділяються на позитивні(радість,любов) і негативні(гнів,страх)
Джедай повинен бути в гармонії з емоціями.
Gaydamaka
Я можу гордитися тим, що я спокійний.Ця якість може мене вберегти від спонтанних рішень,що можуть призвести до негативних наслідків.
Інколи в мене проявляеться лінивість.Цього я хотів би позбутись.
Soer
Можна детальніше?
Big Loo
Crusader

-Mochalka
На Татуин отправилась как посол Сенатор Амидала, на неё напали, взяли в заложники, по даным разведки это Мандалоры их было 7.
-Dazzle
Давно знаю этого игрока, вполне адекватен и силен, посему я ЗА.
Haydamaka
Що ти більше за все цінуєш у друзях?

(Big Loo @ 26.11.2008, 17:14) *
я спокійний.Ця якість може мене вберегти від спонтанних рішень,що можуть призвести до негативних наслідків.
Інколи в мене проявляеться лінивість.Цього я хотів би позбутись.

Аналогічно))

-Blackarsen
ответь на мой вопрос пока повторюсь и ВОЗДЕРЖУСЬ
чем ты можеш докозать што ты достоен республики)
Raiquaza
Что ты можеш мне розказать про "Игла Таозина"
Big Loo
Gaydamaka
Крім цих якостей я також ціную цілеспрямованість,відвертість і доброту.
Mochalka
Після довгих пошуків я знайшов Амідалу.Але Мандалорів я не знайшов, натомість її охороняли 5 найманців.
А ось і вона:

Blackarsen
1)я з самого початку хотів потрапити до Республіки
2)в мене є якості республіканця.
3)я не новачок,тому знаю деякі техніки бою
4)виконую квести і відповідаю на питання

Цього вистачить?
Big Loo
Raiquaza
"Игла Таозина" - це маленька біла куля з майже прозорого органічного матеріалу.Вона складається з клітин, що блокують Силу.Ця куля допомагає приховати присутність, щоб застати ворога зненацька, але не захищає від телекінезу і різних бойових прийомів.
Raiquaza
вот от меня загадка "Что всегда перед нами, а мы его не видим?"
Daiver
(Big Loo @ 28.11.2008, 16:05) *

Raiquaza
"Игла Таозина" - це маленька біла куля з майже прозорого органічного матеріалу.Вона складається з клітин, що блокують Силу.Ця куля допомагає приховати присутність, щоб застати ворога зненацька, але не захищає від телекінезу і різних бойових прийомів.

А откуда она взялась? почему у нее такие свойства? и что за Зверь и как он выглядит, обладает такими же свойствами, почему на него не действует не только Сила, но и... и что еще?
Вот что, расскажи еще пожалуйста - как на это животное влияет лазерный меч?
Big Loo
Daiver
Хатта - на них не діє Сила і більшість ядів.Також вони мають товсту шкіру і тому можуть витримати кілька пострілів з бластера,хоча це не захистить від лазерного меча.
Raiquaza
"Что всегда перед нами, а мы его не видим?"
Можна назвати декілька варіантів.Ось один з них:
це простір - навколо нас, але ми його не бачимо.
Big Loo
Soer
Емоції — це психічне відображення у формі переживання життєвого смислу явищ і ситуацій. В емоційних переживаннях відбивається життєва значущість інформації. Якщо предмети чи явища задовольняють потреби людини або полегшують задоволення їх, то в неї виникають позитивні емоції, якщо ні — негативні.
Daiver
(Big Loo @ 28.11.2008, 21:14) *

Daiver
Хатта - на них не діє Сила і більшість ядів.Також вони мають товсту шкіру і тому можуть витримати кілька пострілів з бластера,хоча це не захистить від лазерного меча.

Ні. Я казав про Таозіна, власне. Якщо ти знайшов інформацію про те, що питав в тебе Райк'юза, то маєш знати як на це створіння діє лазерний меч.
Big Loo
Daiver
Не повністю ефективно використовувати лазерний меч проти таозіна.Ним можна пошкодити екзоскелет і нанести опіки.
Daiver
кому? Таозіну?!
Raiquaza
Нет к сожелению это не пространство.
Big Loo
Raiquaza
Майбутнє - завжди перед нами,але ми його не бачимо ninja.gif
Raiquaza
Ну чтож ответы нравятся я ЗА
Daiver
Кандидат ответил на мой вопрос в ПМ. Ответ превзошел все ожидания. Молодец.
Я ЗА
Big Loo
Досить спати! Квести виконав,на питання відповів. Що ще зробити? handshake.gif
-Elrond
Ого как резко ты. Не торопи джедаев с принятием решения.
Мой вопрос: согласен ли ты с такой фразой "Жизнь это не те дни что прошли, а те что запомнились " Если да или нет напиши почему именно.
Big Loo
Elrond
Чому ж різко?Я ж не наказую всім проголосувати за, просто хочу, щоб активніше розглядали заявку.
"Жизнь это не те дни что прошли, а те что запомнились "
Однозначно я не можу відповісти.
З одного боку життя складаеться зі спогадів.
Але з іншого боку не все можна запам'ятати.Людина - не робот.Тому я не пам'ятаю деякі моменти свого життя, але вони могли суттєво вплинути на моє подальше життя.
-Elrond
Що ти хочеш зробити для Республіки ? Якої ти думки про війну що йде зараз ?
Що для тебе справедливість, і чи буде їй місце в цій війні, і що для тебе зрада, щоб ти зробив на місці зрадженого джедая ?
Big Loo
Elrond
Для початку підтримаю Республіку у війні.А взагалі кокретних планів в мене поки-що немає, оскільки мене ще не прийняли.
Про будь-яку війну я негативної думки.Війни приносять знищення, вбивства, грабунки.Хоча проти війни з Імперією, як з вічним ворогом Республіки, нічого не маю, потрібно ж коли-небудь її перемогти.

Справедливість - моральна якість та чеснота, вразливість як на суспільне добро, так і на суспільне зло.
"Чи буде їй місце в цій війні?"
Ні.На вінах, як правило, немає місця справедлвості.Той факт, що Оуткаст вступив у війну, порушив баланс сил.

Зрада - відхід від віри певної людини.Зради можуть бути різні, тому я не можу сказати, що я зробив би на місці зрадженого джедая.
-Elrond
Приклад зради:
твій учень перейшов на темний бік сили.
якими будуть твої дії, віджповідь аргументуй.
Big Loo
Elrond
Якщо мій учень перейшов на темний бік сили, я спочатку дізнаюсь, яка була причина.Далі спробую його відвернути від темної сторони.Як останній варіант - зупинити його, щоб захистити інших.
-Elrond
Ок. Я понял, а что ті сделашь если учитель перейдет на темную сторону и будет представлять собой большую угрозу для Республики.?
Big Loo
Elrond
З вчителем я сам не справлюсь, тому звернусь за допомогою до магістрів.
Якщо буде нагода, то зроблю те саме, що в попередньому випадку.
-Elrond
Я за тому що на всі мої запитання буди дані деквані відповіді.
Naruto
Я отправляюсь на одно задание... Мне нужен помощник, полетели со мной.
Мне нужно чтобы на протяжении 10 минут меня никто не трогал пока я буду медитировать и искать пути в Силе.
Naruto
Квест Лу виконав на 5 балів! thumbup1.gif Мені дуже сподобалось грати з такою адекватною і вічливою людиною.
Стиль гри мене вразив(гарно грае глефой і також сінглом)!Він будто був народжений Республіканцем.
На мою думку ця людина повинна бути республіканцем і тому я кажу ЗА.
Haydamaka
Громадяни, джедаї, ніхто більше нічого сказати не хоче? _a1.gif

Стали громадяни інертні якісь) Вже, мабуть, до Нового року готуються) В такому разі прийнятий, вітаю))
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.