Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Історія персонажу :
Народився на дауже далекій планеті Заар'х'дор, де не знають ні про Республіку, ні про Імперію. На планеті Люди живуть у своему світі і їх не бентежать «Зоряні війни». Що може бути краще , ніж жити на такій планеті?
Але мені не подобалося таке життя, завдяки потужнім сканерам , задопомогою яких ми шукали метеорити, я перехоплював деяку інформацію про "Зоряні Війни".
Ідея про Джедаїв дуже мене захопила, але втілити її у реальність мені не дозволяла віддаленість нашої планети.
Але одного разу, у нас на планеті робився корабель Джедая. Я знайшов його найпершим і привіз до себе до дому. Його рани були не дуже тяжкі, тому він оклигав би за тиждень. Але я помилився, він був на ногах уже на вечір.
Його звали Айрунг, він був Рицарем Ордену Джедаїв але він не підтримував жодну із воюючих сторіх, хоча йому дуже симпатизувала Республіка.
За декіька місяців, що він провів у мене він розказав мені дуже багото нового.
І найголовніше ,що він сказв - Що в мене е задатки джедая.
Так почався мій шлях Джедая. Я думав, що ми відразу зберемо мені меч і почнемо практичні вправи... як я помилявся... Ще 3 роки я вчив Теорію і освоював Силу. І потім , коли я здав йому залік по Кодексу Джедаїв на "Відмінно". І коли пордемонстрував , що я навчився контролювати Силу, ми взялися за побудову світлового меча. Сам меч ми побдували за тиждень, але не вистачало головної частини - кристалу. На нашій планеті про такі речі просто не чули. Але після роздумів він віддав мені кпистал зі свого меча , кажучи , що в ордені візьме собі інший...
Коли меч був завершений, ще 5 років тренувань...
І ось через 10 рокі після прибутя Айрунга на планету, я володію св. мечем і силою на рівні рицаря джедая.
Айрунг за цей час полагодив свій корабель. Це був звичайний Джедайський Зореліт який був розрахований на 1 Пасажира і R2. Але ми його "трохи" вдосконалили , щоб туди могло сісти 2 пасажири.
Ми пробули на планеті, ще 3 місяці , а потім покинули її.
Але так сталося, що мені не судилося потрапити в орден... Нас примусово змусили сісти на Татуїн, зазвичай тиху планету. Але нас чекав там не приемний сюрприз.На планеті нас чекало 3 Ситхів, Можливо їх було більше але нас зустрло тільки 3-е. Вони не знали, що в кораблі знаходжуся ще я. Бо з виду цього не можна було сказати. Перед Виходом Майстер Сказав мені, що коли він вийде, щоб я переліз на місце пілота і летів звідси куди-найдалі. Що коли він загине, поле, що утримае корабель, повино зникнути і я зможу злетіти. Він віддав мені свій світловий меч і сказав відати його в орден, та сказати, що він загинув від руки Ситхів. Я не міг йому супротивитись. Коли я почув, як вмикнулися мечі , я переліз на місче пілота. Звуки бою долинали до мене, але раптово я почув як все скінчилося. Поштовх означав , що поле більш не тримало корабель і я взлетів...( )
Майстер Айрунг Заміняв мені батька! Він збирався отримати громадянство Республіки, але його мета не здійснилася. Тому я хочу вступити до громадян Республіки і продовжити справу вчителя.
Крім того мені найбільш симпатзують правила "життя" в Республіці.
П.С. Зрозуміло, що ви захочете перевірити мої сили, тому чекаю на Квести):Р
Haydamaka
20.11.2008, 23:35
(Lorien @ 20.11.2008, 23:31)

Крім того мені найбільш симпатзують правила "життя" в Республіці.
Можеш назвати кілька таких правил "життя", які притаманні тільки Республіці?
Gaydamaka
Я не зміг підібрати потрібне слово) тому Життя в лапках )
Ну По-перше головний принцип республіки :
"Держава Republic уособлює собою протилежність Empire.
Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили. Їхні традиції і принципи відповідають світу Зоряних Війн."
По-друге:
"Кожен Республіканець має право на вільний розвиток своєї особистості, право на свободу думки та слова."
І нарешті По-Третє - Після того як я прочитав різни Книги\Статі про світ ЗВ, мені найбільше симпатизуе Республіка) Про фільми я взагалі мовчу)
-Crusader
20.11.2008, 23:51
крутая история

Мне нравится этот кандидат. Мне он напоминает одного человека, года полтора назад. Однако тот человек тогда пошел к Ситхам.
Хорошая история, человек адекватен. Сила не главное. Один из способов определения характера человека - это его музыкальные пристрастия. Какая твоя любимая песня?
Crusader
Взагалі одніеї пісні немае , але найулюбленіші це "Попіл","Коли твоя мрія вмирае","Безкрилий Ангел" Гурт Холодне Сонце (це Український Готік-Рок гурт).Також подобаеться творчість гуру Плач Єремії)
Не оверквоть. Правила читаймо © GaydamakaСоррі, соррі , соррі)©Lorien
-Blackarsen
21.11.2008, 9:11
як що ты будеш вже Республиканцем що ты можеш корысного зробыть для Реп))))???
Очень хорошая история. По истории понятно что ты учился 15 лет, тогда покажи что ты умеешь! Не буду говорить тебе убивать кого-то определенного, просто выложи скрины которые бы меня убедили)
Традиційно ставлять питання: "чому ти йдеш саме в
Республіку?", "чого ти хочеш досягнути в
Республіці і чим можеш бути для неї корисним?" Мене цікавить інше: від чого ти готовий
відмовитися, щоб
досягнути своєї мети?
Gothmog
21.11.2008, 10:41
Lorien, только что пришло сообщение, что имперцы собираются захватить Южную Башню и уже расположили в том районе небольшой склад оружия! Времени на организацию масштабной операции по вывозу оружия у нас нет, поэтому остаётся единственный выход - взорвать там всё и завалить этот склад. Поручаю эту миссию тебе. Лети на Южную Башню, незаметно проберись на склад, взорви его - и улетай, пока не набежали имперцы:). Только прошу тебя, постарайся, чтобы никто не пострадал... да и сам жив останься)). И да пребудет с тобой Великая Сила!
Короче, скрины заминированного склада, скрин взрыва и главное - score внизу экрана должно быть равно 0:). Только таблицу результатов не выкладывай, а то сам знаешь, шо будет)
GothmogЯ ледве встиг :

BlackarsenНу по-перше буду намагатися завадити Імперії виконати їх плани, та кривдити мирне населення.
По-друге буду захищяти гідність Імперії, у будь-яких випадках)
RalfТрадиційно ставлять питання: "чому ти йдеш саме в Республіку?", "чого ти хочеш досягнути в Республіці і чим можеш бути для неї корисним?" Мене цікавить інше: від чого ти готовий відмовитися, щоб досягнути своєї мети?[/quote]
Фактично я міг відмовитися від багато чого, але фізично в мене нічого немае крім невеликого зорельота) Мені просто немає від чого відмовлятися...
П.С. Це тільки в мене коди не відображуються ? Усьо повиділяв нормально)
-Crusader
21.11.2008, 13:15
Оу, хороший характер у человека сего. Поэтому голосую За я.
Gothmog
21.11.2008, 14:18
Lorien, ого, на славу пострался))). Ты неоценимо помог Республике своим поступком:)). Да и жив остался, что не менее важно. Голосую ЗА.
З.Ы. Только зря оверквотить пытаешься)) Лучше просто пиши обращение к задавшему квест, выделив его имя жирным шрифтом.
-Chewbatya
21.11.2008, 15:27
+ПРОТИВ+
Понимаете, почему?
Haydamaka
21.11.2008, 15:33
Ггг))
+Проти+
Схоже на те, що кандидат має зв"язок із тими, кого бачити в Республіці було б дивно

Із Культом)
GaydamakaТи чого

? я не належив ні до культів\кланів\організацій та держав.
Мій шлях тільки починаеться.
ChewbatyaНі, взагаліто я не розумію, Розкрий плз свою думку чому ти проти ?
П.С. Здаеться в правилах написано , що все що пишеться в заявках має бути
обгрунтованим ? Чи не так?
Против по тем же причинам,что и Гайдамака с Чубатей)
+ DIE!!1 +
г...у вас есть факты, что он состоит в культе?
Народ, який культ ??? Я півтора тижня як в JA в онлайні граю
+ ПРОТИВ +!
Читай пост Гайдамаки.
No cult here....
Ориш,почему сразу такая реакция? Никто ведь и не говорил,что он в культе состоит.
Блін, я до вас звернувся думав (хоча зараз теж так дамаю), що тут нормальні люди (Адекватні). Хтось крикнув , що я належив до культу, відразу можна побачити неадеквацтво. Я попросив обгрунтувати свої підозри, і що ніхто ніяких доказів не показав. Мені доволі не приемно.
П.С. Якщо хтось дивився мій ИП , і із за цього подумаю що грає одна людна- розясняю у мене в провайдера 1 Внутрішня ИП адреса, я в багатьох іграх мав такі самі проблеми, коли хтось отримуе бан, і вся мережа повина сидіти в бані.
І наскількі мені відомо як мінімум 4 людини з моеї мережі грають у ДЖа.
Якщо ви не хочете мене брати ти так і скажіть! Просто насправді мені було б приємно бути в Республіці. Тому із всіх Держав\Організацій\Кланів я звернувся саме до вас !!!
Raiquaza
21.11.2008, 22:46
Мне стало интересно почему все решили что он преднадлежит культу??и Вот задание от меня..Проведи разведку на Татуине(2 скрина)что там шас происходит!
Haydamaka
21.11.2008, 22:48
Поясню. Є два непрямих доказа, що ти маєш відношення до Культу Смерті.
Можливо ми помиляємося. Тому що ці докази скоріше схожі на просто здогадки. Але тим не менш.
Скажи, чому твій нік (який можна побачити на скрінах) записан саме у такій формі?

Raiquaza, чому це всі?) Я просто сказав, що можливо він має із культом зв"язок)
(Gaydamaka @ 21.11.2008, 22:48)

Поясню. Є два непрямих доказа, що ти маєш відношення до Культу Смерті.
Можливо ми помиляємося. Тому що ці докази скоріше схожі на просто здогадки. Але тим не менш.
Скажи, чому твій нік (який можна побачити на скрінах) записан саме у такій формі?

Raiquaza, чому це всі?) Я просто сказав, що можливо він має із культом зв"язок)
Я не знаю, у багатьох людей перед ніками стоять різні знаки
Чом б мені теж не поставити ? Ці знаки абсолютно нічого не значать.
! |
| Попередження: Вдруге в цій темі, назважаючи на попередження, оверквотиш. Оверквотінг, 10 днів р\о |
Тільки що грав з ним, і мені він не здаєтся культистом. Гра вихована, не професійна, а великий досвід гри, що є у всіх культистів, так просто не приховаєш. Та й ж до появи Дес Культу ніхто ж не ассоціював рожевий хрест з ними, чи не так?
Haydamaka
21.11.2008, 23:08
Мабуть Солімр має рацію
Але оскільки кандидат отримав р\о, тема закрита.