Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Naruto
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
1, 2
Naruto
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я проживав на Олдероні до 14 років.Потім вступив до организації SG .Там мене тренерував Anarien і навчив володіти світловим мечем.Топім, я пішов з СГ. Після довгих скитань по галактеці.Я оселився на планеті Татуін, в одному маленькому місті Маджуг .Все було добре,але через 2 місяці Імперські війська атакували місто,і зруйнували його вщент,всіх хто вижив після бою забрали в рабство. Але через деякий час прилетіли два джедаЇ,які хотіли врятувати нас.Вони вітчайдушно пішли в бій з ворогом.Бій був нерівний, але джедаї вирали перемогу у Імперськіх військ. І в той час я сказав собі,що я буду республіканцем!
Gothmog
Naruto, ты помогал спасшим тебя джедаям в схватке с имперцами?
Fastman
Что можеш росказать о городе Маджуг?
Naruto
Gothmog
Так! Коли джедаї ввійшли до в'язниці(де ми перебували)вони мене звільнили першого(бо я був найблищим до них).Потім, я побіг відчиняти двері, де знаходились жителі мого міста, підчас того, як джедаї недавали пройти Імперцям.Також підчас втечі,я допомагав раненим.

Fastman
Маджуг-це невелике квітуче місто,яке знаходилось в центрі пустелі.Жителі Маджугу були торговцями з інших планет або просто трудягами.
В цілому жителі жели за правилом:"Непитай,що для тебе може зробити місто.Краще скажи,що я можу зробити для нього!".
-Blackarsen
чего ты можеш достигнуть в республике???
так ты идеш сюда штобы отомстить имперцам??
Naruto
1.Чего ты можеш достигнуть в республике???
Я хочу відновити гармонію в галактиці.Віднайти гармонию в собі.
2.Так ты идеш сюда штобы отомстить имперцам??
Ні!Я просто хочу,щоб ніхто більше нестраждав!
-Blackarsen
как ты хочеш видновить гармонию(каким способом)?? ninja.gif
Granat
Наруто, ты неплохой боец, поэтому давать тебе много практических заданий я не буду, а вот по теории погоняю_a1.gif
Представь что ты - художник и рисуешь картину Великой Ситхской Войны. Что бы ты нарисовал?
Naruto
1.Я відновити гарнонію можна одним шляхом тобто принести мир галактиці.Мир принести можна тільки перемогою або перемирям над Імперцями.
2.Я б намалював чорний квадрат, який би втіляв у себе жалість,горе.
Solimr
Колись мені потрібно було мати справу з контрабандистами. Я вирішив скористатися послугами трьох братів-контрабандистів. Вони належали до однієї з найвіддаленіших рас Зовнішнього Кільця, і особливістю цієї раси було те, що кожен її представник був або патологічним брехуном, який фізично завжди казав брехню, чи паталогічним праведником, який не міг збрехати. При чому характер цієї ознаки міг помінятися після сну, а міг і не помінятися. Так ось, цім братам було завше сумно, і вони веселили себе тим, що пропонували клієнтам можливість отримати знижку. Клієнти мали здогадатись, хто з братів зараз брехун, а хто – праведник, і чим за меншу кількість запитань, тим більша знижка. Я вирішив зіграти в таку цікаву гру.
Щоб з чогось почати, я задав першому брату запитання: «Хто ти?»
Але він відповів не розбірливо, і я не почув.
Тоді я запитав другого брата: «Що сказав перший?»
«Він сказав, що він брехун» - відповів той.
Раптом у розмову втрутився третій брат: «Не вірте другому! Він брехун!»
Перший брат також сказав своє слово: «Ні, це третій брат брехун!»

Проаналізувавши ці слова, я зміг здогадатись, хто з них хто, і отримати 30% знижки.
Скажи мені, хто з них був хто? І, звісно, підтвердь свою думку.
-Blackarsen
принеси мне труп дарк арта))) tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Fastman
ЗА, отвеает хорошо и не пользуеться копипастом.
-Qazzer
Скажи кто был первым джедаям? и кароче приниси мне руку Дан Мора =) будет знать как пушками стрелять =)и кароче я буду За=) handshake.gif
Naruto
Солімр
Я так зрозумів, що 2 зних можуть бути брехунами, а один праведником або навпаки?
Revan
О, в минулому представник клану СГ...чому ти пішов від них?
і, якщо в Республіки нарешті буде зробленні Сенат і Армія, які в тебе будуть плани? куди підеш? в політику , в армію, чи будеш намагатися стати Захисником Миру в Галактиці ( Джедаєм) чи просто будеш громадянином ....
Solimr
Так, або всі 3 правденикик, або всі 3 брехуни, або "2 зних можуть бути брехунами, а один праведником або навпаки"
Naruto
Мені здаеться,що 1 брат-праведник.Він навмисно сказав нерозбірливо,щоб заплутати тебе і для того ,щоб ти неотримав найбільшу знижку! А інші 2 брати-брехуни.

Revan
Я якщо вступлю в Республіку,то мабуть поки буду просто громадянином,а потім може стану джедаем.
-Tazee
Прочитал все посты но так и не увидел ответа на вопрос : "Почему ты ушел из СГ?".Дак все таки почему ты ушел от них, а?
Solimr
Невірно. В цій загадці потрібно думати, а не вгадувати.
Haydamaka
Коли ти в попередній раз приходив до нас, багато хто казав про твій, скажімо так, дуже некрасивий стиль гри: чаткіл зокрема. Що змінилося зараз?
-Crusader
Не верю что чтото изменилось. Я против. Я желаю чтобы республика была кланом с ОТЛИЧНЫМ колективом, чтоб с республиканцами было приятно играть и общатся. Этот кандидат не обладает нужными качествами имхо.
-Blackarsen
Cursader ти неправ наверно каждый человек может исправитса есль он етого хочет)у всех есть второй шанс))))
Naruto не забывай о маем квесте)))
Gothmog
Вчера провёл одну дуэль с кандидатом... сразу же поле поклона последовал удар, хотя меч я ещё не включил. Нехорошо это как-то... Пока воздержусь.
Naruto
Tazee
Я пішов,бо на це були певні причини.Одна з них була неповага гравців одна до одного також тимкилли, після, яких йшли погрози.

Gaydamaka
Зараз, я дуже старанно борюсь з цим і надіюсь,що цього більше такого не буде!

Crusader
Этот кандидат не обладает нужными качествами имхо.
Будь-ласка скажи,що нетак буду виправляться!

Blackarsen
Підскажи на яких серверах він часто грає!Знайти просто неможу.

Я йду до республіки бо хочу виправитись! І те,що я 2 раз подаю заяву свідчить про це.
Haydamaka
Те що ти даєш другу заявку може свідчити багато чого.
Про прагнення виправитися це не свідчить.
Прикметно те, що з часів попередньої заявки істотно нічого не змінилося. Та сама некрасива манера гри. Можливо в переспективі якщо побачу прогрес, я зміню свою думку. Але зараз я проти.
(Blackarsen @ 21.11.2008, 0:34) *
каждый человек может исправитса есль он етого хочет

Якщо хоче. Наразі бажання не видно. Тільки слова.
-Light
Ну ты разве не видишь куда вступаешь? Ты ведь сказал,что изменился,так почему мы все еще обращаем внимание на твою недостойную для республиканца игру? Пока воздержусь
-Blackarsen
он само болше бывает на (Duel servere)
Rodni
Я говорю ЗА потому-что:
1) Он помог мне в одном дельце я это даже не знал что поможет.
2) Как видимо играл с ним на CS в чате не бил,толпой на 1 игрока не ходил и т.д. и т.п.
Soer
У меня проблема. Моему другу нужно сделать световой меч. Но он не знает с чего начать? Можешь описать то как делают световые мечи?
Naruto
Меч можна зробити так:
1.Для цього потрібно 5 частин:основа,лінза,кристал, накопичувач та вивільнювач енергії.
2.Потрібно накопичевач енергії встановити на основу.
3.Потім вставити кристал в отвір на накопичувачі.
4.Потім приеднати до основи над кристалом вивільнювач енергії.
5.Потім закріпити до основи над вивільнювачем енергії лінзу.
6.Світовий меч готовий до використання.

-Blackarsen
Naruto мне к тебе вопрос как ты себя видеш как Республиканца)?
Naruto
Я бачу себе, як просту людину-республіканця,яка хоче зробити себе краще і буде неотспупнослідувати Конституції Республіки.
Chensky
biggrin.gif

Ось і я ЗА )) Давно граю з людиною цією.. ще з початку його не Республіканських часів) Поганого нічого не помічав.. можливо трохи фаталістичності.. ad.gif І взагалі, громадянином він готовий стати.. і, здається, буде ліпшим ніж деякі існуючи співвітчизники.. ninja.gif
-Blackarsen
Я незнаю но мне кажетса што кондедат одекватен)я ЗА))

i
Сповіщення:
Не піде. "кажетса што одекватен" - це не аргумент
Soer
Дуже добре) А тепер розкажи мені, що таке кристал і де його брати, і що таке - накопичувач та вивільнювач енергії.
Naruto
Кристал-це дорогоцінний камінь(як алмаз і тд.),який має велику силу.
Кристали можна можна знайти на Дантуіне,Корибані,і напланетах зовнішнього РИМА(тобто віддалені галектики).
Накопичувач-це пристрій,який знаходиться в нижній частині лучевого меча.Він накопичуе силу кристалу і перетворює її на чисту енергію.
Вивільнювач-це пристрій,який знаходиться зверху кристалу і нижче лінзи.Він слугує для вивільнення енергії в лінзу після чого утворюеться луч енергії.
Soer
Naruto, оце відповідь! Молодець! 5 балів! Я за. Квест зробив, і на мою думку адекватний!
Granat
Игрок адекватен, ответы тоже хороши. Я За.
Solimr
Наруто, я ще чекаю відгадку _a1.gif
Solimr
Утримуюсь. Не зумів відповісти на моє запитання, та не дуже сподобалась його манера гри. Хоча все ж межу знає і не переступає її.
Daiver
Я отправляюсь на одно задание... Мне нужен помощник, полетели со мной.
Мне нужно чтобы на протяжении 10 минут меня никто не трогал пока я буду медитировать и искать пути в Силе.
-Mochalka
На Манаане захватили Джедая, спаси его, насколько мы знаем, то это были 6 Мандалоры.
Naruto
Берусь до виконання квестів.
-Sayris
Видел какндитата в галактике: играл с ним, наблюдал за его игрой со спектра ничего плохого незаметил..
А на щёт плохой манеры игры кому как не республике исправлять кандиатов и направлять на светлую сторону.. closedeyes.gif

Вот мой квест:
- когда я был на планете холи, я питался выбраться на самую высокую башню чтобы понаблюдать за всеми с высоты. Забирался я своими силами и без джетпака, и вот я почти у цели но я срываюсь и падаю вниз на землю(приетом очень ушибся) Оставь мне голограму видом с башни и принеси пару аптечек.
(Скрин с башни и два скрина аптчечек)
Shtaket
Відповіді в тебе хороші(може навіть у десятку biggrin.gif ),але є негативні сторони,а цілом людина хороша.Хочу задати питання дізнатись твою думку щодо одного єпізоду.Як ти вважаеш,навіщо Обі-Ван Кенобі(Бен Кенобі) дав Дарту Вейдеру(Анакену)вбити себе на очах у Люка,в 4 єпізоді?
Naruto
1.Я знайшов першого мандалора. Буду продовжувати пошуки джедая.
2.Знайшов Дарк Арта.
Daiver
Наруто хорошо справился с миссией телохранителя. Агресивности в его стиле игры я не заметил. Соблюдая кодекс джедая он сражался как и подобает рыцарю.
Я ЗА
Ralf
До зали увійшов джедай стряхуючи з себе перший сніг. При вході він зустрів щойно прибулого Naruto з тяжкого завдання."Я голосую ЗА. Бачив тебе на Татуїні, бачив тебе на інших планетах, захищаючи Daiver'a від навали рейдерів( biggrin.gif ) ти показав свою майчтернісь і розсудливість дій. Так тримати))"
Naruto
Ось, я на башні.Також аптечка.
-Sayris
Спасибо за помощь.. На квест выполнил, но вопросы вроде тоже не плохо отвечаешь...
Я ЗА только я просил две аптечки, а не аптечку и броню.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.