Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Joe Black
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Joe Black
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився в Мойс Айсли був сином Мандалора він в свій час був гоншиком,він багато днів вчив мене саберу та зброї я багото всіого навчився.
Мій батько хотів щоб я став мандолорцем як він,та його вбили злі Сітхи за не сплату податків,так я став Мандалорцем але з часом зрузумів що це не те що мені потрібно.Я Joe Black йду щоб допомогти з ворогами та стати Гражданом Республики.
Fastman
Я Воздержусь, сразу после закрытия заявки в анфор решил податься к нам. Посмотрим на ответы остальных жителей республики.
Rodni
Я конечно понимаю что ты хочешь в какой-то клан тебя не приняли к Мандалорцем.Тебя не приняли к Ордену Анфора из-за незнания кодекса , а не будет ли тоже самое и с нами (незнаешь кодекса)??Скажи ты точно прочитал кодекс??
Haydamaka
За кілька хвилин, що минули з закриття попередньої заявки, я своєї думки не змінив _a1.gif . Наразі в кандидаті я не можу бути впевненим.
Мандалори, Анфор, Республіка - протягом 2-х тижнів ти давав заявки в 3 клана. Важко буди впевненим у людині, головна мета якої "вступити аби куди". Поки що тобі бракує наполегливості та принциповості. Поки що я проти.
-Joe Black
Rodni я виучил весь кодекс
Rodni
Хорошо я спрошу тебя по кодексу напиши мне в аську (аська в профиле)тогда я тебя проверю.Я его проверил по кодексу по большинству он знает но кое-что надо подучить ну подожду как ты будешь отвечать на другие вопросы и я проголосую.

Gaydamaka может ты дашь ему шанс исправится все таки все мы когда начинали играть в УАГ тоже скитались по всем кланам ad.gif проверь его как нибудь _a1.gif
-Light
Скитаание по кланам...Против
-Joe Black
Прошу закрити заявку.
Granat
Так просто сдался? blink.gif Мда... Rodni, а ты в него верил...
Не знаю есть ли смысл но Против
-Joe Black
закрывайте заявку я вам докажу што достоен потом подам новую
Haydamaka
Відмовлно
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.