-Joe Black
16.11.2008, 9:32
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився в Мойс Айсли був сином Мандалора він в свій час був гоншиком,він багато днів вчив мене саберу та зброї я багото всіого навчився.
Мій батько хотів щоб я став мандолорцем як він,та його вбили злі Сітхи за не сплату податків,так я став Мандалорцем але з часом зрузумів що це не те що мені потрібно.Я Joe Black йду щоб допомогти з ворогами та стати Гражданом Республики.
Ага, ну да, я тут полазили заявку в Анфор увидел как ты это обьясниш?
-Joe Black
16.11.2008, 9:51
Ну што могу сказать мне урок на всю жиззнь кодекс надо всегда знать.Дай вся жизнь токова надо учитса на своих ошибках а не наошибках других.
не только на своих надо еше и на чужых... :/ Каким мечом ты вадееш?
-Joe Black
16.11.2008, 10:06
Неа я согласен што начужих тоже нужно учитса,но кода штота происходит с тобой а не с другом к примеру то ето еше больше запоминаетса.Владею я Single
-Qazzer
16.11.2008, 11:34
ну ладно, хорошо тогда такой тебе квестик
на планете Корибиан Емперцы снова пытаються воскресить Рагноса. Не дай им этого зделать и приниси мне доказательство. Кароче скрин как ты побеждаеш на корибиане
Разкажи почему Винду шетаеться самым могучим джедаям,а Йода самым мудрым
Haydamaka
16.11.2008, 12:00
(Joe Black @ 16.11.2008, 9:32)

.Я Joe Black йду щоб допомогти з ворогами
Мандалори, Анфор, Республіка - протягом 2-х тижнів ти давав заявки в 3 клана. Важко буди впевненим у людині, головна мета якої "вступити аби куди". Поки що тобі бракує наполегливості та принциповості. Поки що я
проти.
-Joe Black
16.11.2008, 12:10
Qazzer я не дав темним джедаям воскрисить рагноса!
Yoda шитаетса самим мудрым потомушто он самий старший из Джедаев а винду мне кажетса што он не самий могучий из всех Джедаев.
Gaydamaka ето твое ришение просто в Мандалорах ко мне относились как к тряпке а в Анфор меня не взял я пришол к вам што тут плохова? если ви меня возымете в ваш клан я клянусь што с нево некогда не уйду!!!
-Qazzer
16.11.2008, 12:17
Как раз винду и есть самый могучий джедай. Это упоминал Энекин в фильме + токо винду смог победить Сидиуса 1х1.
Хорошо ты меня убидел. Хуть и ты бегаеш по кланам но всетаки я думаю тебе можно дать шанс как мне его дали голасую ЗА =)
Haydamaka
16.11.2008, 12:28
Можливо.
Але перечитай правила подавання заявок.
Закрито за порушення атмосфери рольової гри.
Скрін логів