Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я demonapokemona це моя історія.
Народився я на планеті під назвою "Татуін".
Жив я рабом,мене били,ображали та просили робити неможливе.Потім через років з десять на мою планету прилетіли дуже недобрі мисливці за головами.Вони ходили до будинків рабив та все крали.Коли вони прийшли до нашого будинку то ми спочатку невідчиняли потім вони взяли в руки бластер та зробили три постріли в двері.Коли вони стрельнули в останье то вони влучили в наш гениратор енергії,тв мою матір вбило вибухом я не постраждав тому що я сидів в іншій кімнаті.Вони винесли все до останього кридиту.А мене дивом не знайшли.Я згодом заробив собі на транспорт до планети "Набу".На другу годину польоту наш корабель щось захопило.Це був притягуючий промінь з корабля таргової федерації.Всі почали панікуватиюПотім нас доставили на борт.Віце король розпорядився нами що всіх до в'язниці!через три роки коли мені було вісім то мене викупив якийсь чоловік накинутий в мантію.Ми сіли на його корабель та полетіли на не відому мені плвнету з назвою "Корусант".Він сказав що ми летим на планету що е центром республіки.Але що мене здивувало що я побачив у нього на поясі якийсь придмет я чув про нього від торговців,вони розповідали про Джедаїв яких вони їх носили.Я в нього спитав:"Ви джедай"?
Він відповів що так,тепер мені стало зрозуміло.Ми прилетіли та взяли на навчання до академії.Я став Падаваном.Згодом я стам джедаем тепер хочу воювати проти зла.