Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
demonapokemona
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Jerten
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я demonapokemona це моя історія.
Народився я на планеті під назвою "Татуін".
Жив я рабом,мене били,ображали та просили робити неможливе.Потім через років з десять на мою планету прилетіли дуже недобрі мисливці за головами.Вони ходили до будинків рабив та все крали.Коли вони прийшли до нашого будинку то ми спочатку невідчиняли потім вони взяли в руки бластер та зробили три постріли в двері.Коли вони стрельнули в останье то вони влучили в наш гениратор енергії,тв мою матір вбило вибухом я не постраждав тому що я сидів в іншій кімнаті.Вони винесли все до останього кридиту.А мене дивом не знайшли.Я згодом заробив собі на транспорт до планети "Набу".На другу годину польоту наш корабель щось захопило.Це був притягуючий промінь з корабля таргової федерації.Всі почали панікуватиюПотім нас доставили на борт.Віце король розпорядився нами що всіх до в'язниці!через три роки коли мені було вісім то мене викупив якийсь чоловік накинутий в мантію.Ми сіли на його корабель та полетіли на не відому мені плвнету з назвою "Корусант".Він сказав що ми летим на планету що е центром республіки.Але що мене здивувало що я побачив у нього на поясі якийсь придмет я чув про нього від торговців,вони розповідали про Джедаїв яких вони їх носили.Я в нього спитав:"Ви джедай"?
Він відповів що так,тепер мені стало зрозуміло.Ми прилетіли та взяли на навчання до академії.Я став Падаваном.Згодом я стам джедаем тепер хочу воювати проти зла.
-Light
Здається, заявка не відповідає правилам Нашої Галактики,але на те є модератори.

Щось ти швидко змінюєш свої погляди,ти так не вважаєш?
Jerten
Так я знаю але я раніше хотів встурити до республіки проста коли я натискав "зарееструватись до республіки" то воно мені видавало помилку тепер я зміг відкрити цей розділ через іншого гравця.Скажи чим воно не відповідае?
Jerten
Так я знаю але я раніше хотів встурити до республіки проста коли я натискав "зарееструватись до республіки" то воно мені видавало помилку тепер я зміг відкрити цей розділ через іншого гравця.Скажи чим воно не відповідае?
Drakoriss
Мне не очень понятен твой возраст Оо
Жив я рабом,мене били,ображали та просили робити неможливе.Потім через років з десять

Потом
Я згодом заробив собі на транспорт

Затем ты пишешь что тебе восемь лет:
через три роки коли мені було вісім

Ты родился, прошло около 10ти лет, смог заработать на транспорт, затем прошло еще 3 года и тебе оказывается было 8 лет?
Это раз _a1.gif
Згодом я став джедаем

Хм, это когда? Почему же ты не в Ордене? О_о
Это было два.
Что касается счета три - то это твой ник - он, на мой взгляд, не отвечает требованиям для вступления в любой клан

Больше замечаний нет. Не волнуйся, будешь внимательным и все будет путем ad.gif
Jerten
ну лан не суждено мне быть в любом гражданстве

Ви не знаето що це таке "Номер на форумі"?
-Qazzer
парень ты уже определись куда ты хочеш, а то я полахил и пару твоих заявок нашол в империи :/ closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif
Хорошо я помыслю и дам ответ
Jerten
(Qazzer @ 15.11.2008, 16:06) *

парень ты уже определись куда ты хочеш, а то я полахил и пару твоих заявок нашол в империи :/ closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif closedeyes.gif

я отвечял

(demonapokemona @ 15.11.2008, 16:07) *

я отвечял

так що це???
!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р.о

-Light
Офтоп,оверквотінг + неправильно оформлена заявка. Кандидате, доки ти не ознайомишся з правилами та не вирішиш,що тобі ближче,до жодного клану ти не вступиш.
Kol-yan
i
Сповіщення:
Заява не відповідає правилам розділу.

>> Читай правила подавання заяв <<

.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.