Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Lightsoul
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Lightsoul
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я родом із планети Далагор. З дитинства у моєї сім'ї були труднощі з Імперією.
У мого батька було своє невелике господарство, він розводив банти. Завдяки цьому наша сім'я могла жити.
Але одного разу імперські солдати прийшли до нас до дому і стали вимагати щоб батько більше ніколи незаймався своєю справою.
Після цього у нас почались великі проблеми. Ми почали голодувати, жити у бідноті.

Я хочу вступити до Республіки, щоб стати справжнім Джедаєм.
-Light
Почему имперцам не понравился бизнес твоего отца?)) Дело очень безобидное)

Я хочу вступити до Республіки, щоб стати справжнім Джедаєм.
Я тебя разочарую.Если ты вступишь в Республику,то джедаем не станешь.

Кто такие ситхи?
Копипаст не приветствую
-Lightsoul
Орден Ситов был основан джедаями-отщепенцами, считавшими, что «настоящей» силы можно достигнуть только через эмоции, а не задумчивую медитацию, как их учили. Для них личная выгода важнее чем судьба других.
В отличии от Джедаев, ситхи думают только о себе, а Джедаи - самоотвержены.

Очевидно ети несколько солдат просто напились, и им наш дом стал поперек горла)
-Light
Назви троих представителей джедаев,которые переметнулись на темную сторону.
-Lightsoul
Енакен Скайуокер (Дарт Вейдер), канцлер Палпатин (Владыка Ситиус), граф Дуку.
Haydamaka
Я не проти того, щоб кандидат поповнив лави республіканців, але не зараз. Бо поки що він дуже погано орієнтується в нашій галактиці. Бачив сьогодні на холі - кандидат бігав із глефою із припискою [Rep], що вже, здається є порушенням, і "гасив" всіх підряд. Зокрема й мене в чаті, коли я намагався йому написати, щоб не робив так. Я не думаю, що кандидат якийсь суцільний неадекват, скоріш за все це все пов"язано із малим терміном перебування на порталі. Тим не менш, переконаний, поки що для отримання громадянства Республіки Lightsoul не готовий. Проти.
Lamer
джедаями-отщепенцами

Я вмер megalol.gif ))))))))))))
Даю тобі квест:скласти докладну історію свого минулого.Те що ти склав -непідходить. Я тобі ідентичну за 3 хвилини складу)))
P.S.Ну ти й мене розвеселив)))
-Lightsoul
(Gaydamaka @ 12.11.2008, 20:51) *

Я не проти того, щоб кандидат поповнив лави республіканців, але не зараз. Бо поки що він дуже погано орієнтується в нашій галактиці. Бачив сьогодні на холі - кандидат бігав із глефою із припискою [Rep], що вже, здається є порушенням, і "гасив" всіх підряд. Зокрема й мене в чаті, коли я намагався йому написати, щоб не робив так. Я не думаю, що кандидат якийсь суцільний неадекват, скоріш за все це все пов"язано із малим терміном перебування на порталі. Тим не менш, переконаний, поки що для отримання громадянства Республіки Lightsoul не готовий. Проти.

Я только незнал как согласится на дуеть, ведь все мне говорили нажми "К".
Но у меня было другое управление. Уверяю сейчас, я полностью ориентируюсь в галлактике, я думаю, любой из вас когда играл впервые, делал ошибки.
Ведь Енакен Скайуокер стал самым молодым членом Джедайского совета, а чем я хуже?
Haydamaka
(Lightsoul @ 12.11.2008, 20:59) *
Ведь Енакен Скайуокер стал самым молодым членом Джедайского совета, а чем я хуже?

laugh.gif laugh.gif
Я й не кажу, що ти гірше) Я кажу що наразі ти неготовий. І навів я лише один приклад.
-Lightsoul
Я уже многому научился, и сегодня 6 часов напролет осваивался в галлактике.
Granat
Солидарен с Гайдамакой на 110%. Для начала определись откуда ты родом (Человек подал три заявки и во всех трёх он родом с разных планет))) Не обижайся но ты еще не готов. Оттачивай своё мастерство в бою, наберись терпения и мудрости. И тогда Республика откроет перед тобой двери. А пока я против
Fastman
Лайтсоул, поднимай активность хотяб до 2 и там и там. А я пока Воздержусь.
-Lightsoul
Ладно, прошу дать мне небольшой испыательный срок.
Haydamaka
7 днів. Вважаймо, що зараз відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.