Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Opapa
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Opapa
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Народився на планеті Татуин. З самого дитинства батько прививав у мені знання прав та бажання до необхідності дотримання правил. Я успішно вчився, дорослішав, починав розуміти багато "незрозумілих", для деяких, речей. Мечем володію вправно, військовою тактикою та стратегією тєж.
Хочу вступить в Респулбику из за того что: считаю этот клан самым сильным из тактических действий,хорошо дисцпелинирован и конечно же знаю многих игроков клана.
Rodni
Что ты знаешь под словом демократия ??И зачем она нужна?
-Opapa
Демократия — политический режим государства или политическая система, при которой власть осуществляется через прямое народовластие (прямая демократия) либо через представителей, избираемых народом или какой-то частью народа (представительная демократия). Главным признаком демократии является обеспечение пропорционального представительства во власти как можно более широких интересов населения, присутствующих в стране, а также динамическое изменение представительной власти вместе с соответствующими изменениями этих интересов во времени.
-Light
Как,живя на планете-центре рабовладельческого строя,можна обучаться знанию прав и желанию придерживаться правил? blink.gif кем был твой отец? Как вы жили?
Haydamaka
Визначення демократії - слово в слово з вікіпедії closedeyes.gif Ну невже щось таке надзвичайне запитується, що неможливо своїми словами сказати?

Назви які на твою думку недоліки має демократія.
Gothmog
Opapa,Расскажи, почему ушёл из Братства?
Fastman
Ты ж недавно вроде в SG был? У тя ж вроде обход бана...

Тебе задание:

Я сам родом не из Татуина, но долго там проживал.

Что ты можеш рассказать о бандитьских групировках этой планеты.

(Не копипасть, ответь своими словами)
-Dazzle
Часто играл с данным человеком на разных серверах... мечем владеет хорошо, но очень нервный, поскольку берем не в джедаи, то аргумент с владением мечем перевешивает... я ЗА.
Rodni
Ех Gaydamaka опередил biggrin.gif .Росскажи все своими словами.А так же даю тебе демократическое задание сделай так чтоб 4 игрока из ОФ клана поклонились тебе скрины сюда.Желаю удачи и да прибудет с тобой сила!
-Nirvana
хех) Насчёт нервного дэзл правильно подметил). Но боец хороший. Республике помимо дипломатов нужны воины. Его знаю довольно давно, мечеём владеет очень неплохо. Думаю это весомый аргумент. Я ЗА
Stanley
Однажды был ранен,выключил меч,и не успев начать медитацию почувствовал боль _a2.gif...это был удар меча!!!
Первый вопрос!!!!!!!Чей был меч?!?!?!?!
-Opapa
2 Stanley: империи ?

2 Rodni: вот квест
Rodni
Отлифно biggrin.gif я говорю ЗА потому-что адекватен выполнил квест да и такие люди нам нужны.В следущий раз плиз не копи-пастить.
-Opapa
оки

2 Gaydamaka : Я думаю в демократии позитивов нету, ибо демократия это лучшие что есть в Украине, нечего лучшего нету.Люди сами все выбирают...А то что я копипастил, это потому что я нехотел ошибиться,и хотел ответить более коректно...

2 Fastman : Да был в СГ, ушол изза того что клан скоро розпадеться...Но бана у меня точно небыло, было только пернамент сало, но я откупился недавно...
Haydamaka
megalol.gif якщо в найкращому, що в нас є, немає жодного позитиву, то справи дійсно кепські megalol.gif
Я про недоліки питав. І вони є. Думай
-Opapa
Ну....Основным недостатком есть то что избератели голосуют по причинам нравиться\не нравитья. Поэтому многие нынешние политики в демократических странах это в первую очередь не профессионалы
Haydamaka
От бачиш як без копіспаста важко _a1.gif .
Для демократії часто властива бюрократія. Та навіть і без неї в екстримальних, надзвичайних ситуаціях демократія часто буває недостатньо ефективною. І для вирішення подібних проблем стає необхідною більша централізація влади.
Короче, я ПРОТИ. І не через відповідь, ні. А через те що "очень нервный". Занадто. Що відображається часто у негативі на серверах.
очень нервный, поскольку берем не в джедаи, то аргумент с владением мечем перевешивает

А для мене ні. Авторитет Республіки вже похитнувся через де-яких людей, яких було взято із мотивацією "не в джедаї ж!"
-Opapa
а в чем моя нервность проявляеться ?))
Fastman
Ты ответил на мой вопрос, но не ответил на мое задние.
-Dazzle
(Opapa @ 9.11.2008, 13:08) *

Когда играл с тобой не под своим ником на Эйс, ты когда проигрывал очень уж негативно реагировал =/
-Light
Вижу,так и не соизволил ответить на мой вопрос.Против.
Stanley
Меч может и имперский был(,но он был в руках ОногО ИгрокА...как его звали)?

Вопрос не сложный... closedeyes.gif
Solimr
Поки наш любий вукі десь зайнятий, я дам свою задачку _a1.gif

Колись мені потрібно було мати справу з контрабандистами blush2.gif Я вирішив скористатися послугами трьох братів-контрабандистів. Вони належали до однієї з найвіддаленіших рас Зовнішнього Кільця, і особливістю цієї раси було те, що кожен її представник був або патологічним брехуном, який фізично завжди казав брехню, чи паталогічним праведником, який не міг збрехати. При чому характер цієї ознаки міг помінятися після сну, а міг і не помінятися. Так ось, цім братам було завше сумно, і вони веселили себе тим, що пропонували клієнтам можливість отримати знижку. Клієнти мали здогадатись, хто з братів зараз брехун, а хто – праведник, і чим за меншу кількість запитань, тим більша знижка. Я вирішив зіграти в таку цікаву гру _a1.gif
Щоб з чогось почати, я задав першому брату запитання: «Хто ти?»
Але він відповів не розбірливо, і я не почув.
Тоді я запитав другого брата: «Що сказав перший?»
«Він сказав, що він брехун» - відповів той.
Раптом у розмову втрутився третій брат: «Не вірте другому! Він брехун!»
Перший брат також сказав своє слово: «Ні, це третій брат брехун!»

Проаналізувавши ці слова, я зміг здогадатись, хто з них хто, і отримати 30% знижки.
Скажи мені, хто з них був хто? І, звісно, підтвердь свою думку.
Haydamaka
(Opapa @ 9.11.2008, 12:08) *

Ну, наприклад, ти атакуєш в чаті. Ти атакуєш часто доволі підло. Причому про це навіть пишуть сторонні люди, яким, здавалося б, байдуже має бути до заявок в Республіку. А про що це говорить? А це говорить про те, що якщо в Республіці будуть люди, які викликають негатив на серверах, нікому краще від цього не буде.
Fastman
Прива хочу предупредить кого вы берёте.
На скоко я знаю джедаи не неподают на безоружного и тем более не убивают в чате! Вот так что советую подумать и это выложить в Его заявку!

Написал один нейтральный человек. Наблюдал за Опапа, из под фальшивых документов... Слова подтвердились... + Невыполнил задание... ПРОТИВ.
-Tamura
Вчора бачив кандидата на КС.Мені дуже не сподобалось, що він використував зброю, хоча вів себе доволі коректно.Утримуюсь
-Chewbatya
Лучше нас меньше, да лучше... Республика - жестокая штука...
Против.
-Opapa
закройте заявку...
Haydamaka
Відмовлено.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.