Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я Spoike народився на забутій всіма планеті Джосі. коли ще був хлопчиком с захопленням дивився на загін джедаїв котрі прилітали на нашу планету в пошуках якогось ситха котрий раніше був джедаєм але зрадив їх . якось одного разу на моє невеличке містечко напали ситхи і винищили всю мою родину, я тікав бо був маленькою дитиною , я біг і біг але потім декілбка ситхів наздогнали мене і хотіли вбити як раптом джедай ,наче взявся незвідки, спас мене .він і згодився мене тренерувати а також вчити жити по кодексу . спочатку я хотів помститися за свою родину але гніву в мене вже нема ...
Грав на серверах і майже спокусився темною силою... але я віднайшов в собі сили боротися з гнівом і тепер я пізнав силу спокію . мені потрібно в Реп щоб відточити краще свої вміння і щоб мені дали поштовх до кращого самоопанування інші могутні джедаї...я хочу боротися зі злом і буду це робити з честю.
з повагою до вас Spoike.
Ты понимаеш что ты не в джедаи идеш?
Чего ты ждеш от республики, почему хочеш быть ее гражданином?
Spoike ты не идешь в джедаи а идешь в Гражданство Республики у меня к тебе задания:
1)Напиши свою иссторию странно что ее у тя в заявке нету

даже не знаю закроют ли модераторы тему
(Тока не создавай новый пост с иссторией а переделай 1 пост)
Не нравятся мне когда поступают, чтоб "научится"... хочешь учиться учись, но республика не тренировочный лагерь для новичков.
Вобщем, вот мое задание:
Проведи дуэли с 3-мя республиканцами(джедаями) и победи их так, чтобы у тебя не было повреждений, или они были не серьезны (90-100 хп) и выложи тут скрины... докажи что ты будешь не худшим в республике...
я розумію що буду тільки громадянином великої і могутньої республіки .
я нічого не чекаю від республіки,навпаки хочу сам допомогти їй як зможу.
а стати громадянином я хочу щоб в майбутньому стати джедаєм.
вибач dazzle я напевно неправильно висловився , я не хочу щоб мене вчили володінню меча , я хочу краще пізнати республіку,її кодекс,її ідею...
По межгалактическому времени.. сейчас у нас 4.11.2008
Ты с нами со ВТОРОГО.11.2008
Я не очень уверен, что ты прочел все правила...
Как ты думаешь.. зачем вот такая штука:
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.:?
Сьогодні грав з ним на CS,і я знаю хто він насправді є...Знаю його стиль гри,такий як убивати лежачого,валитися зі спини ну і т.п.Буду намагатися провести розслідування,щоб впевнетись чи то точно той,хто я думаю.Стримуюсь
Alphax Kenobi
4.11.2008, 22:05
Я тоже видел кандидата, и мне интересно узнать как это он так быстро научился неплохо владеть сабером? Это за два дня-то. Я почти уверен что он чей-то бот (подозрения Ламера мне так же известны). Ламер, смотри его репу - ещё один человек который тоже его считает тем кем и ты
Что-то эти подозрения не к добру
Spokie встретимся завтра на холи я тебя проверю как ты владеешь сабером.
Мені потрібно в Реп щоб відточити краще свої вміння і щоб мені дали поштовх до кращого самоопанування інші могутні джедаї...
(1 пост кандидата)
я нічого не чекаю від республіки
(2 пост кандидата)
Как видим,две взаимоисключающие фразы. Слишком быстро ты изменяешь своим словам.
- Видел тебя в игре,твои действия никак не похожи на действия джедаев.Возможно,ты выбираешь не ту сторону силы?
Пока мой голос склоняется к
негативному для тебя решению. Буду наблюдать за заявкой.
Шановний Dazzle вибач але я не зможу вбити джедаїв в мене не піднімиться рука , я вважаю що це не спосіб джедая, можливо ми знайдемо інший спосіб ? ще раз вибач. може якось іншим шляхом досягнемо консенсусу цього завдання ... республіка- це моя сімья я зразу це відчув.
Шановний Сhensky але я дійсно ознайомився з ними інакше б не писав .
Шановний Lamer та Alphax Kenobi щодо ваших підозр я відповідаю :
подивіться будь-ласка тему в скаргах я пояснив вам чому у вас виникають такі підозри...+ ще до того я давно грав в цю гру цілий місяць , десь рік назад не під офф ніком і повернувся .
Шановний Light перший пост - це те що я хочу для себе і цього я не чекаю від республіки , республіка - це як поштовх для цього . тому ці 2 фрази не "взаимноисключающие". Light давай знову зустрінемось я вважаю ти зміниш про мене свою думку..., можливо перше враження обманчиве.
-Wangal Tucare
5.11.2008, 0:05
Поскільки минулий кандидат не зміг виконати це завдання, я довіряю його тобі, зроби так , щоб тобі поклонився Імперець, Мандалоріанець і/по бажанню Культист
Якщо чесно, я вас не розумію, НЛР нейтрал, чим він може зашкодити нам. Особисто в мене 3 неактивних аккаунти,(поки зареєструвався) я що також бот?

А на рахунок активності НЛР самі знаєте, вона довго падає. Може навіть місяцями. Тоді в чому проблема?
Вопрос первый:
подивіться будь-ласка тему в скаргах я пояснив вам чому у вас виникають такі підозри...
А остальные знать не должны?
Вопрос второй:
Почему на минус в твоей репе джамперу ответил ЛнП?
И третий вопрос:
подивіться будь-ласка тему в скаргах я пояснив вам чому у вас виникають такі підозри...
Ты считаеш это нормальным, или нет?
Шановний Flax відповідаю :
я просто думав що це нікого не заінтересує ну якщож вам так потрібно -
так це до мене приходив знайомий мого друга щоб встановити гру і показати що до чого , я починаю згадувати що він собі писав такий подібний нік як Лнп і грав під ним із за цього виникла підозра що це айпі Лнп.( він мене трохи і повчив )
Щодо мінуса то подивись будь-ласка на дату мінусів .
я тепер сам не радий що дав пограти Лнп під його ніком на моєму компьютері =(
але він допоміг мені . я його майже не знаю
А как ты считаеш, что такое республика?
війни привели до створення Галактичної Республіки - загальнийгалактичного об'єднання світів і рас.
Громадяни Республіки - представники Світлої сторони Сили.
Найвищою цінність - життя ,здоров'я, безпека, честь, недоторканність та свобода.
Немного не то, именно республика, что такое. (Даже не в мире Стар Варс, а просто.) Оч хочу услішать от тебя ответ.
шановний Fastman :
а ну взагалі то Республіка - це форма державного правління, за якої верховні органи державної влади обираються на певний строк,існує поділ влади на 3 види : законодавчу, виконавчу, судову...
Шановний Wangal Tucare я виконав твоє завдання , але тільки у імпереця боліла шия і він віддав честь - присівши )))
Ну чтож... Ответ понравился... ЗА...
Боец хороший) А єто уже плюс) Проверим теорию: Кто из учеников Люка первым принял темную сторону Силы?
Я довгий час медитуав,задумувався над цим питанням...Цей стиль гри,ці манери ця мовчазливість...Це він.Незустрічав на своєму шляху такого гравця,який так вправно володіє сабером.Я небуду голосувати за чи проти,так як немає фактичних доказів.Але я впевнений,це LnP.Можливо,як гравець він нормальний,культурний, але як республіканець - він ніякий.
-Wangal Tucare
5.11.2008, 17:35
В дуелі,Честь присівши нуну, а за винашідливість+ знаю як важко зробити щоб поклонилися з Імп
Та менше з тим, МІй тато , коли прилітав з Хоту привозив банку, і показував мені такий фокус, ставив її так, щоб 2\3 виступало, а банка важка була, і вона не падала з стола, та через 5 хвилин ЗАВЖДИ падала, бувши малим, я довго думав що в ній, і аж тепер здогадався. Питання: що всередині?
Спойке (или как читается твой ник), никто и не говорил убить... я говорил провести дуэль и победить...
Да я и в правду проглазел с датой извините меня...
Чтож, вопрос: какой самый простой способ получить яблоко не купив его?
Да уж ЛнП хорошо ты придумал с Новым ником!
Прокомментируй эту фразу. И научи заодно,как за 3 дня игры можна иметь силу в 3 пункта.
Flax, я вважаю самий простий спосіб пполучити яблоко - це (використовуючи пул ) притянути його собі з дерева )
Light, джампер ( той хто поставив мені мінус ) вже вибачився мені в пм , сказав що просто по стилю гри схожий на цього лнп .
силу я підняв із-за тогощо давно ще грав в цю гру, десь місяць.
Alphax Kenobi
6.11.2008, 15:03
Всё выглядит цивилизованно и нареканий нет. Кроме того что я чувствую, того что подсказывает мне Сила.
Я пока против, так как хочу понаблюдать за кандидатом ещё какое-то довольно продолжительное (не день или два) время. Если он действительно хочет в Республику, он придёт сюда ещё раз. Если нет - значит всё правильно. Главное - будь активен это время.
если это бот, тогда почему бы не подкинуть дополнительные трудности его хозяину по проникновению в Республику. Если нет, тогда просто ещё одна проверка, не обессудь. не знаю кем ты был в прошлый раз, но сейчас я вижу одно - подозрительную дату регистрации. Я тебя не очень часто видел, активность не слишком высокая так что... терпение...
я ПРОТИВ! явный обман. При встрече какндидат сказал мне что играет 2.5 недели всего. 2 из них на немецких серверах. A так-же только за вчера его узнали на холи четверо из разных кланов и тоже сказали что он-LNP/
Парень явно заврался

В итоге получается довольно забавная картина:
Пару дней назад некий человек(знакомый друга или друг знакомого, не важно) принес ему игру, но несмотря на это ему ничто не мешало играть в нее уже месяц (по другим сведениям 2.5 недели, кандидат еще сам не определился

). За эти пару дней(месяц, 2.5 недели..) кандидат проявил чудеса обучаемости и набил неплохую силу - либо он от природы талантлив, либо успел за пару часов хорошо обучиться у того самого знакомого, который чудесным образом оказался Лнп. При этом его обучаемость дала о себе знать и он взял от него даже характерный стиль игры, что заметил не только я, но и множество других игроков(джампер конечно извинился за минус в репутацию, но это не мешает ему все так же считать твой стиль игры очень подозрительным). Также имеется удивительное совпадение, что Лнп и уважаемый кандидат получают ип от одного дхцп. Ну и напоследок - кандидат бьет лежачих, а я хоть и не требую от республиканцев соблюдения кодекса, но желаю, чтоб они не делали этого по отношению к джедаям.
Итог - я
против.
Я говорю Против все это гнусный обман да и джедаи не сомневаются в своих поступках.
Ви розумієте укр. мову ? пояснюю :
рік назад я грав в цю гру , РІК НАЗАД . грав в цю гру я місяць з жовтня по листопад 2007 РОКУ на юа...потім гра набридла я її видалив... 2,5 неділі назад я її встановив і грав на германських серверах... пару днів назад до мене прийшли 2 людини: друг і знайомий. один з них і є лнп , я його майже не знаю...
посовітували юагівську версію , я згодився - встановили . він зайшов під своїм акаунтом пограв , розказав все в 2 словах, пару цінних порад дав і вони пішли ... це важко зрозуміти ?
я все різне відповідав тому що ви різні питання задавали:
скіки граєш взагалі ? скіки граєш на юа ? ... в мене просто нема слів ...

погано медитуєте )
"Также имеется удивительное совпадение, что Лнп и уважаемый кандидат получают ип от одного дхцп. " - я ж пояснював чому айпи зівпало
Haydamaka
6.11.2008, 17:52
"Не верю!" (с)
Проти. В принципі, вже все сказав Кол-ян та інші. Але, дотримуючися формальностей, повторю: кандидат сам заплутався у своїх "показаннях", окрім того є певний негатив на серверах.
Відмовлено.