Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Ice Twin
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Ice Twin
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Набу жив с моїми батьками та одного разу,Ситхи відчули в мені силу та вірішили меня вбити я відчув небезпеку та попередив батьків та вони віднеслися до мене не серийозно я пішов в ліс за грибами коли повернувся батьки були вбиті, в мені зявилася злість та бажаня помстити та втамувавши в собі злість я навчитися втамувати Страх-Зліть.Я хочу стати одним з вас щоб ви навчили мене втамовувати злість та я не хотів помстити тому що помста це Темна сторона на яку я не хочу йти я не хочу бути таким Злобним як Ситхи.
Casper
Для начала можно было бы и заявку на каком то одном языке написать...

Так что первым твоим заданием будет исправить ошибки в заявке, а вторым... хм...

Принеси мне голову инквизитора Angelus'a...
Со скринами своей работы...
Haydamaka
Неодноразово задавав я наступне питання, але ще жодного разу не отримав задовільної відповіді:
Як ти ставишся до ієрархії? Чи потрібна вона взагалі? Можеш пояснити на прикладі Республіки
Дай якомога розгорнутішу та обргрунтовану відповідь.
-Ice Twin
В слові ієрархії є дуже багато поняті што ви маєте на увазі коли кажете ієрархія?
-Wangal Tucare
Ну знаєш, смерть ків це велика травма. Ти сказав "втамував злість" тобто читай придушив , а наскільки я розуміюся, так робити не можна. Вона підточить тебе зсередини. Її можна або випустити або відпустити. Поясни мені твій погляд на ці два методи. Який з них використаєш ТИ.
-Ice Twin
Я відпустив злість та по ночам мені сниця батіки,я бачу як сітхи їх вбиваюті та нічого не могу вдіяти,иза ціх снів я починаю злилитися та с кожним днем моя злість стає меншою та бажаня помсти теж.Та скоро ці всі спогади я відпушу назавжди.
-Wangal Tucare

Небезпечні твої сни

Та ладно , не мені в снах ритися. Поясни різницю будь ласка між цими методами і поглядами на них
Haydamaka
(Ice Twin @ 29.10.2008, 23:47) *
В слові ієрархії є дуже багато поняті што ви маєте на увазі коли кажете ієрархія?

Що ти маєш на увазі під цим словом? І твоє ставлення до неї. Нічого тут складного немає, просто подумай _a1.gif
-Ice Twin
(Wangal Tucare @ 30.10.2008, 0:14) *

Небезпечні твої сни

Та ладно , не мені в снах ритися. Поясни різницю будь ласка між цими методами і поглядами на них

Як ти сказав є три методи 1.Придушити 2.Відпустити 3.випуситити:Мені здаеться шо не кожна людина зможе це відпустити оскільки кожна людина дуже сильно любиті своїх батікьв;Придишути якщо придушити злість то с часом вона буде розривате тебе середини та с часом це прийзведе до злості а злість це темна сторона так що я неколи не використовуваю придушіня Злости(це використовують тільки Сітхи та використовують цю придушину злість в бою;та ше є 3 метод випустити але також не кожна людина може взяти та відпустити відразу а з часом.

(Gaydamaka @ 30.10.2008, 8:54) *

Що ти маєш на увазі під цим словом? І твоє ставлення до неї. Нічого тут складного немає, просто подумай _a1.gif

Ирархия-Орден Джедаєв.группа вчителів, що досягли порівняльної досконалості і составляюших невідімий уряд Світу.2або-ієрархия досконалих людей.це та група духовних істот на внутрішніх планах Сонячної Системи, які являютса розумними силами природи і собіседівают еволюцтонному процесу, направляючи його.
Я вибираю 2 томущо я ЗА це мені подобаеться це та я хочу бути одним из ієрархистьв.
Feliss
Скажи, каким образом ты избавишься от тех страшных снов?
-Ice Twin
(Feliss @ 30.10.2008, 11:10) *

Скажи, каким образом ты избавишься от тех страшных снов?

Я просто відпушю те що сталося та постараюся забути про все що сталося з моими батіками та ці страшні сни покинуті мене.Хоть для мене це буде не просто та я постараюся.
-Arhont
Розкажи мені про Армію Імпрії, хто був її основоположником, назви всіх гранд адміралів і т.д.
-Ice Twin
(Arhont @ 30.10.2008, 13:20) *

Розкажи мені про Армію Імпрії, хто був її основоположником, назви всіх гранд адміралів і т.д.

Раніше Гранд Адміралом був Des(Gr.Admiral) а зараз Evangelion (Gr.Admiral)
в Імперській Армії
Xitres (Captain)
Frizzer (Soldier)
Malicious (Soldier)
Darth Cooper (Cadet)
Dsquad (Cadet)
Grizzli (Cadet)
Refresh (Cadet)
Sickle (Cadet)
Starscream (Cadet)
Tazee (Cadet)
The Optimus (Cadet)
Імперська Армія це військо яке допомагає Sith'am завоювувати або знищувати планети.

!
Попередження:
Оверквотінг. 10 днів р\o
Haydamaka
У зв"язку із отриманням р\о кандидатом, тему закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.