Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Olegko
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Olegko
Я ознайомився с правилами Імперії та Республіки,правилами поведінки на ігрових серверах та конституцією республіки.
Я народився на планеті Дантуїн у родині(дуже боюся цього слова)Ситхів...протягом 10 років мене вчили вбивати,відпускати свої емоції на волю вчили володіти сабером за допомогою злісті...Я відчував, що не здатен вбивати навіть тварин тільки щоб заробити грошей.Одного разу сталася ситуція коли мені все це набридло я втік з дому до лісів.Я переховувався там протягом декількох років вивчаючи природу.Потім якимось дивом я побачив Джедая (не пам*ятаю як його звуть).Я нарешті впізнав ким я повинен бути.Я вважав що у галактиці головне це баланс і я виявився правий.Тому я тут, гоовий стати громадянином республіки а потім можливо піти в орден джедаїв що б встановлювати баланс у галактиці.
-Sokir
Модераторы закройте пожалуйста одну из тем кандидата, а ты Olegko объясни что твоя заявка делает от тут
-Dazzle
Хм... злой на республику?.. ну что же, разве можно быть с теми на кого ты зол?
ПРОТИВ, перебежничество не поддерживаю
Olegko
якщо ви не помітили я просив їх закрити ту тему...=(...просто мій друг знав пароль от і все...
Haydamaka
megalol.gif "Нехоче щоб я поступив у Республику(Набридає)" © Olegko about Gaydamaka

Не те щоб дуже не хотів, яле неправильно оформлені заявки я мушу закривати. Закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.