Vlad-seon
20.10.2008, 18:35
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я народився на Корусканті і вже з самого дитинства на власні очі зрозумів, що таке війна!Мій рідний брат був Юнгліном в академії при ордені джедаїв. Коли Палпатин перетянув на свою сторону Енакіка Скайвокера той безжально винищив всіх в академії нажаль і мого восьмирічного брата близньюка також.Після того я вирішив, що встановлю правосуддя в галактиці.Нажаль мене невзяли в академію на відміну від мого брата, але пройшло 7 років і я багато зрозумів.Я вивільнив свій гнів, і буду боротися за добро тільки завдяки чистоті моїх помислів!
Хочу вступити і захищати свою ДЕРЖАВУ!
Я ЗА много раз играл с кандидатом на холи, адекватный, приятный в общении, уравновешенный игрок, неплохо владеет сабером, в общем настоящий гражданин Республики.
(Vlad-seon @ 20.10.2008, 19:35)

Я вивільнив свій гнів
Ты освободил(выпустил) свой гнев?... Хм... Странно... Обычно Джедай ОСВОБОЖДАЕТ себя от гнева... Пока не убедил ты меня в свой чесности... Как ты думаешь почему Палпатин дал Энакину приказ уничтожить Юнлингов в Академии?
Для джедая так. Але це заявка на вступ до Республіки, а не до Ордену джедаїв
-Tamura
20.10.2008, 19:02
Я голосую ЗА цього кандидата.На серверах він дуже вічливий й адекватний
Vlad-seon
20.10.2008, 19:10
Мій брат мене багато чого навчив і коли я тільки відчув у собі гнів я зрозумів що це не той шлях по якому я хотів іти отже і хочу вступити в ряди республіки щоб вложити свою частинку в таку прекрасну державу!І даю вам гарантію, що ви ніколи не побачите мій гнів.
Палпатин наказав вбити Юнлінгів тому що:
1)Можна так сказати - що це молоде покоління і в майбутньому воно може чинити набагато більший опір ніж зараз.
2)Основне - вбивши Юнлінгів, Енакін остаточно "заложив фундамент" що до свого переходу до темних лав."Ставши раз на темну сорону, більше ніколи не зійдеш ти з неї" - це прекрасно знав Палпатин і тому він наказав йому це зробити.
"Для джедая так. Але це заявка на вступ до Республіки, а не до Ордену джедаїв"
Процитую свої слова з попередньої заявки: ".Після того як я вступлю в республіку я буду показувати свої здібності і тільки шановні джедаї вирішать чи запрошувати мене до ордену чи ні.Навіть якщо ні я всеодно буду боротись за процвітання республіки але іншими шляхами.(Наприклад, піду у сенат, стану політиком і висуну свою канидатуру на посаду спікера чи посла в імперії)"
Вбий Гайдамаку..... вдріж йому ноги!!1!!
Ні, краще вбий
Attona (щоб він більше не давав таких квестів)

А і ще одне, як ти збираєшся
"встановлювати в Галактиці правосуддя"?
Ну и опять в комнату заходит Киоби

, видя кандидата сказал:
Хм.. хочу тебя на планете Холи(сервак) увидеть, и посмотреть как ты
шашкой махаешь сражаешься.
Киоби полетел на планету Холи, дожидаясь кандидата там…
Встретимся как-то 
.
Зайрусу надо было на пару минут заскочить в паспортный стол для продления своего загранпаспорта для возможности выезда за пределы Республики.
Как обычно протиснуться в нужный кабинет было проблематично в связи с огромным количеством желающих.
Стоя в очереди он услышал задание Аттона Владу-сеону, который также готовился стать гражданином Республики.
Подождав пока Аттон удалится, тот подошёл к кандидату, предварительно забив себе место в очереди в кабинет

и обратился к Владу:
Честно говоря меня очень тревожит поведение Аттона. В последнее время он всех кандидатов просит убить кого-то из джедаев. Особенно это касается Кол-яна или Гайдамаки. Похоже, после его ухода из Республики с ним что-то произошло, кто знает, - понизил голос Зайрус

,
может он работает на кого-то и сейчас пытается чужими руками убивать джедаев и особенно членов Совета для уничтожения Республики.
В общем тебе надо бы проследить за ним и узнать не общается ли он с кем-то из наших врагов с целью диверсии в Республике?
Если ты не обнаружишь за ним дурного умысла, тебе желательно провести с ним беседу и узнать, вдруг это просто обида на джедаев и он пытается им отомстить?
Если это так, то попытайся его убедить в ошибочности его действий и показать ему правильный путь.
Жду от тебя известий о выполнении задания и причин, почему Аттон так поступает (можешь выложить скрины общения с Аттоном по этому поводу или просто отчет о выяснении обстоятельств его желания убить Кол-яна и покалечить Гайдамаку)З.Ы.
Главное о том, что именно я дал тебе такое задание ему не говори, а то он и меня в свой список жертв внесет.
Vlad-seon
21.10.2008, 13:52
Atton громадянин республіки повинен вирішувати все мирним шляхом а не відрізати ноги як ситхи тому ти сам знаєш що я не буду виконувати це завдння (шось часто ти всіх просиш вбивати та різати на частинки
Ralf:Імперія веде війну з іншими расами(кланами) ми в це не втручаємось але коли діло доходить до життя і смерті Республіка повина прийняти міри для запобігнення кровопролиття.На цю тему є ще дуже багато аспектів тому потрібно встановити правосуддя.
Zairus: Вилітаю на завдання
Haydamaka
21.10.2008, 14:40
(Vlad-seon @ 21.10.2008, 14:52)

я не буду виконувати це завдння
- Фухх, - з полегшанням зітхнув Гайдамака, - на цей раз пощастило. А то фіг відіб"єшся від натовпу розлючених кандидатів, які отримали завдання пошматувати Гайдамаку
Головна ідея Таємного Братства полягає в зберіганні паритету між Республікою та Імперію. Тобто гіпотетично якщо Імперію буде знищено, сили Братства будуть спрямовані на послаблення позицій Республіки. Зараз Імперія переживає кризу. Тож у зв"язку із цим для тебе в мене завдання: зв"яжись із урядом Братства та дізнайся, які плани Братство має стосовно Республіки.
Fastman
21.10.2008, 16:26
Проходя мимо здания республиканской приемной, Fastman, неувидил очереди через окно и решил заскочить и посмотреть на кандидатов. Его взгляд пал на Vlad-seona который вернулся с задания.
Ну что влад, думая над прошлым квестом, который я неуспел выполнить, я пришел к чекому ответу. Хочу услышать ответ от тебя. Дай сравнительную характеристику Республики и Империи: Их политику, боевую силу и людей.
(Vlad-seon @ 21.10.2008, 14:52)

На цю тему є ще дуже багато аспектів тому потрібно встановити правосуддя.
Яких аспектів? Конкретніше, будь ласка
(Vlad-seon @ 21.10.2008, 13:52)

шось часто ти всіх просиш вбивати та різати на частинки
бла бла бла.... если ты догадался что я тебя проверяю значит молодец, если нет значит лолка

. Заирус... зделаю вид что твой пост я не видел

. Пока промолчу, понаблюдаю за действиями кандидата....
Через некоторое время в комнату заходит Feliss, вежливо поклонившись Vlad-seon-у и прямо посмотрев ему в глаза, он у него спросил: "Представь себе что лучший твой друг умирает от кровотечения который лежит возле тебя. Ты видишь что у него есть немного сил, но встать он неможет. Между тобой и друга - пропасть в лаву, но допрыгнуть можно. У тебя есть шанс его спасти но вдруг приходит зловещий ситх который может скинуть друга в лаву. Что ты сделаешь?
Vlad-seon
21.10.2008, 20:24
Fastman:
Республіка - Політика обєднання рас та держав під одним знамям Республіки та підтримування порядку у галактиці.
Джедаї, армія Республіки, флот Республіки.
Якщо ти хотів сказати замість людей раси то їх дуже багато а от людей визначних також.Це джедаї, воїни, політики та простий народ.
Осколки Імперії(імперія теперішня а не "Новий порядок" при палпитині - Теперішня імперія не веде активну політичну діяльність.Головним приорітетом Імперії було насильне підкорення інших рас або територій та створення нових колоній.
Ситхи, армія Імперії, флот Імперії.
Також в Імперії було дуже багато людей які прославили себе завдяки їх жорстокості та прагнення влади.
Ralf:Тут все іде від того що Імперія намагається підкорити НАСИЛЬНОінші раси та народи.Тому цьому треба положити край але вони переховуються і тому їх вислідити важко.Після злочинництва Імперії, у народів зявляється інший круг інтересів, що спричиняє до утворення нових конфліктів і вієн між різними державами.ну наприклад імперія нападає на один народ і зруйновує його майже остаточно і для того щоб вижити, цьому народу потрібні умови для проживання, їжа, вигідне географічне положення.Потім цей народ в пошуках життя змушенний розпочати конфлікт з якимось іншим народом ти провести і виграти війну за для збереження свого життя.
Feliss: Я думаю потрібно переконати того ситха, що не потрібно вбивати а вирішити все мирним шляхом.Але ми знаємо хто такі ситхи і на що вони можуть піти, тому з усіх сил я намагатимусь дострибнути до друга та зашкодити ворогу.зовсім я не впевнений у своїй відоповіді
Fastman
21.10.2008, 20:32
Ну что могу сказать, адеватный человек, на поставленный вопрос отвечает четко и ясно. ЗА. Надеюсь скоро тебя увидить среди нас.
Твои ответы несут с собой свет, и в глазах я вижу надежду. Но главное не потерять эту надежду и не сгасить тот свет. Надеюсь ты будешь сильным в душе и в вере. И отдать свой голос могу я сказавши ЗА. Не подведи мой друг, не подведи себя!
Feliss низко поклонился и ушел тихими шагами...
Відповідаєш непогано, єдине, що імперці на мають здатності "переховуватися", у них зараз інші проблеми. Які механізми правосуддя в міжгалактичних конфліктах ти вважаєш найдієвішими?
В коридоре послышался шум движения… и внезапно в комнате появляется, дроид Р3Д2, этот дроид был приставлен к джадаю Киоби…. Дроид не мешкая подъехал к кандидату, и воспроизвел голограммное сообщения, появилась фигурка Киоби которая заговорила с кандидатом:
К сожалению.. я не смог долететь до планеты Холи.. я был подбит…
ситхами.. совершив вынужденную посадку на Татуине я был спасен…но не на долго… Планету прочесывали войска
Дез культа… я вынужден был отступать…. Мой транспорт уничтожен и я тут застрял.. но вот что хочу сказать, наблюдая за твоими ответами я понял что ты хороший, адекватный, вежливый, кандидат потому и я
За! За меня не переживай за мной уже летят корабли спасения, да я не пропаду…
Внезапно голограмма затрепетала, на фигурку джадая летели снаряды бластера, но фигурка включила меч и отбивалась, на этом голограмма пропала. Дроид направился к выходу, и в комнате стало тихо…
О как закрутил дяя???
Vlad-seon
22.10.2008, 15:58
Gaydamaka:Я обійшов багатьох людей з брацтва і з уряду але усі вони вирішили не відповідати но мої спроби дізнатися про їх плани.Отже я дійшов до такого висновку, що вони уникають розголошення своїх намірів і напевне щось приховують.
Ralf: На мою думку вирішення конфлікту мирним шляхом є найбільш дієвим способом.Але якщо це ні дочого не призводить і від цих конфліктів гине мирне населення то треба приймати міри і використовувати силу
(не джедайськуТобто якщо говорити конкретно про джедаїв, то вони потрібні для того щоб примирювити і захищати.
Zairus:Я провів бесіду з Атоном.Як я і очікував він ніякий не шпигун і не ситх а республіканець і в минулому джедай.Просто він провіряє кандидатів на адекватнісь.Можеш не хвилюватися
Вибач що не зробив скріни - завжди працюють а саме в цей момент не працювали а часу щоб настроїти у мене зовсім не було.
Голосую
ЗА. Відповіді логічні й добре продумані. Vlad-seon уміє підтримати тему розмови, використати факти, навести потрібні аргументи. Вважаю, що він буде гідним
республіканцем.
-Dazzle
22.10.2008, 20:23
Шел себе Dazzle мимо и увидел как в приемную республиканцы туда-сюда бегают, решил проверить что там происходит... увидел толпу вокруг кандидата Vlad-seon и решил, что выстаивать такую очередь ему лень, поэтому оставил на стенке стикер:
"Влад-Сеону: лети ка ты друг мой на холи, и проведи переговоры с Тайным Братством (при необходимости агрессивные), чего-то они там сильно разгулялись (и фотографии мне покажешь)..."
Vlad-seon
22.10.2008, 20:29
Прилитівши на холі я не знайшов ні одного члена Брацтва, натомість там було четверо республіканців:Sokir, Kiobe, Denie ply і Rodni.Схоже ці хоробрі навели порядок.Все під контролем, можеш не хвилюватись...
-Dazzle
22.10.2008, 20:31
За их способность наводить порядок я не переживаю, а вот в твоей сомнения имею... прояви активность.
Vlad-seon
23.10.2008, 18:43
Побачивши як він ображає мирних людей я вирішив підійти але натомість перед собою побачив виклик.з цим розібрався інші зникли у невідомому напрямку.
Пока
Воздержусь Без причины убивать невинных и еще при том UB!!
Мы же с ними союзники с UB!
Vlad-seon
23.10.2008, 19:13
От я і проявив активність як сказав Dazzle.
а про союз я ніколи не знав. що за єрунда?
Це не "ерунда". Вони наші союзники. А хто тобі дав квест убити УБ? Квест дана давно закінчився....
-Dazzle
23.10.2008, 20:21
Я не говорил убивать... я говорил провести переговоры =). И только при необходимости агресивные)) нет нельзя так, республиканцы не должны все решать силовым путем. Чтоб исправить положение - выложи 3 скрина где ты делаешь поклон представителям братства, только разным...
Согласен с Atton-ом надо же убить посла УБ!!Выполни мой квест:проведи дипломатические переговоры со всеми кланами(Сделай так чтоб 1 игрок с каждого ОФ клана поклонился тебе скрины сюда)
За, класно грає, не порушує правила!
Стэн очень сильно устал,но проверять кандидатов нужно.С полузакрытыми глазами

он подошёл к Владу и промолвил...
У меня к тебе вопрос_:кто был более прав...Энакин(который хотел защитить Сидиуса)или Винду(который хотел его убить)?
Скажи почему.
Vlad-seon
24.10.2008, 14:03
Енакін хотів використати Палпатина в своїх цілях знаючи, що він владика ситх.Правильним рішенямм було убити його бо таким злодіям як він навіть не можна давати шансу(не подумайте, що я жорстокий)що й і вирішив зробити Мейс Винду.
Вибачаюсь перед Dazzle, Atton, Rodni.
Stanley
24.10.2008, 14:51
ОтличнО - ответил Стэн - Чётко и ясно -сказал он и не сдерживая восхищения от ответа кандидата Влада со счастливым лицом отметил (за)!
Такс... это немного тупо. Я меняю свой голос пока что на "воздержусь". Стенли... мало того что он не правильно тебе ответил, так ты ещё и согласился. А вот я не соглашаюсь
(Vlad-seon @ 24.10.2008, 14:03)

Енакін хотів використати Палпатина в своїх цілях знаючи, що він владика ситх.
Энакену Палпатин нужен был не за этим. Падме грозила смерть и единственая надежда её спасения был Палпатин, который обманул Эни сказав ему что знает секрет её спасения. И он повелся. Начнем с того что он вообще не должен был заводить с ней роман.....
Vlad-seon
24.10.2008, 17:27
А я про що тут росказую!

Йому потрібен був Палпитин для того щоб врятувати Падме!!!
треба трохи вдумуватись коли читаєш
Vlad-seon
24.10.2008, 18:42
Я не став розкривати всю іде своєї відповіді бо всім ітак було зрозуміло.А щоб я кланявся дав мені квест Dazzle а квест Rodni я ще не встиг виконати.
а до окуліста тобі точно треба
(Vlad-seon @ 24.10.2008, 18:42)

Я не став розкривати всю іде своєї відповіді бо всім ітак було зрозуміло.
Мы не должны за тебя догадыватся... ты ответа на вопрос не дал там....
-Dazzle
24.10.2008, 18:47
Ну что ж... вину свою, будем считать ты искупил =)... а вот обижать почетных членов республики не стоит =/ Аттон уж сам решит надо ему к окулисту или нет...
Но в общем против тебя ничего не имею, посмотрю как будет дальше.
Vlad-seon
24.10.2008, 18:48
Stanley мене прекрасно зрозуміввибачайте за флуд. а Атона я ображати навіть не думав!просто жарт
Stanley
24.10.2008, 22:05
2Аттон!!!
Вот что я ответил БлэкАрсену.
Влад ответил лучше!
Stanley:Я думаю што Енакин был прав потомушто как поступил Винду ето было не по кодексу джедаев)ево надо было судить)
Это не так...конечно,это не по кодексу,но
Винду знал какую опасность представляет
Сидиус,но
Энакин был против убийства
Сидиуса ЛишЬ потому,что это было выгодно ему!Что касается
Винду - он поступал как можно правильнее в той СитуёвинЕ - выбирал меньшее из двух зол!Ведь он знал,что погибнет
ОченЬ много живых существ когда начнётся завоевание всего что под руку попадется!
Влад,поскольку есть жители
РеспубликИ которые"
ЛютуюТ"!Я тебе позже еще задание дам.
(Vlad-seon @ 24.10.2008, 18:48)

Атона я ображати навіть не думав!просто жарт
А этого и небыло)))) Ладно.... убедили блин. Как и раньше
ЗА. В моих предыдущий постах причины....
Ну как всегда ЗА.Причина адекватный человек видел на серваках,выполнил квест.
В следующий раз не убивай некого без причины особенно наших союзников.
Haydamaka
25.10.2008, 17:28
Вітаю) Тебе прийнято.