-Force Avatar
18.10.2008, 17:38
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
я родився на далекій планеті под назвою Roon. як я гуляв поза містом я почув крикі. я пошов через ліс в місто й побачиш декілька батальйонів Імперійськіх солдат які розгромили ВСЕ. Я втік до дома лісника якій був посеред лісу. в нього був Звездольот. я з ним втік з планети Roon до планети Coruscant для того щоб вступити в ряди Республікі.
Drakoriss
18.10.2008, 18:53
Хм, а каковы причины твоего желания получить гражданство Республики? Что ты ищешь?
-Force Avatar
18.10.2008, 19:55
Я хочу вступить в Республіку для того щоб боротися з Імперірею і найти друзей.
Боротся против Империи можно и в другом клане так же как и найти друзей!Почему ты хочешь именно в Республику??Ответ обьясни.
-Force Avatar
18.10.2008, 20:20
Rodni, я хочу вступить в Ряди Республікі тому що, це "Центр" Светлой Сили ! і тут не якісь Наємнікі які Вбивають Людей за гроши а Добрі Люди !
12.10.2008 13:14 перманентне покарання Force Avatar обход бана
Прокоментируй.
-Force Avatar
18.10.2008, 21:49
Я не Спецально. я тількі кудась йду то виключаю комп'ютера. як прихожу включаю й бана нема чогось...
-Wangal Tucare
18.10.2008, 23:43
Кожен служить Світлій сотроні по своєму, Братство по своєму ми по своєму, і там також є добрі люди. Та менше з цим, відгуки іншиш гравців про тебе не найкражі, конфлікт з Найтфулфом, та іншими, якщо ти будеш в Республіці ,чи не погіршиш ти нам репутацію? Щоб її знищити потрібен один, щоб відновити-багато. Прокоментуй
А зачем ты сначала подавал заявку в Орден Анфора , а теперь в Ресбулику?
Чего ты хочешь добиться в республике?
-Force Avatar
19.10.2008, 11:08
Kenderos, заявку в Анфор писав мой брат Dark Veyder (ми граєм з одного компа).
а я завжди хотів в Республіку !
(Force Avatar @ 19.10.2008, 11:08)

заявку в Анфор писав мой брат Dark Veyder
Незрозумів... він що з твого акаунта написав за тебе заявку. І що ти будеш робити у респуьліці коли в тебе пермамент бан.....
-Dead body
19.10.2008, 11:28
а как вступить в РЕП ?
! |
| Попередження: Перерахувати на рахунок Republic Fund 10000 куагів)) В темі заявок суворо заборонено відписуватися стороннім гравцям. 10 днів р\о |
А ты вообще кто такой...
-Force Avatar
19.10.2008, 11:33
Atton, я на форум Анфора не заходив !
P.S. я сам не знаю.
Зато кажется я знаю.... ты зашол другоим аком и ошибочно им отписался.... то что ты написал этим акаунтом, тот же текс был написан и тем. Кароче
ПРОТИВ. Во-первых обманываеш, а во-вторых ходить разными ботами по кланам не хорошо.

+ твоя репутация и фразы в ней много о чем говорят....
-Force Avatar
19.10.2008, 11:40
не хожу й то не мой Акаунт !
Ну ну.. жди модератора пока он сверит айпи..... тут ты некого не обманиш....
-Force Avatar
19.10.2008, 11:44
я не брешу !
Вот и узнаем.....
Модераторы и извините за оффтопы.....
Я ПРОТИВ! Т.К. игрок не адекватный, спорит с опытным игроком....
В комнату зашел Киоби, пристальна посмотрел на кандидата, и сказал:
Подожду подтвердят ли модераторы обвинения Аттона, и твоя репутация не очень как думаешь?; Да и с твоим братом непорядок выходит какой-то, почему именно республика… здесь много разных организаций и кланов… ну да ладно,подождем увидим…
П.С: Кажется мне пред влитит...
Haydamaka
19.10.2008, 14:53
Груба людина, що постійно нехтує правилами. ПРОТИ
Відмовлено