Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Я прийшов з вигнання, і зрозумів свою помилку. Я хочу вернутися в республіку. Однією з причин піти з ордену це побачити чи потрібен я ордену.Прошу джедаїв проголосувати за чи проти. Я хотів би щоб джедаї вказували чи я можу бути джедаєм.
А заявку в амфорі скоро закриють, я зробив помилку коли подав!
-Arhont
18.10.2008, 16:47
Як ти думаєш, чи спроможен справжній джедай на зраду?
О_о, джедай це майже ідеальне створіння, він не має право на помилки. Зрада - помилка.
-Arhont
18.10.2008, 16:51
Поясни що в твоєму розумінні помилкка для джедая.
Помилка це крок тьми, залежно від помилки для джедая це кроки до темряви.
-Arhont
18.10.2008, 16:57
ЗА - адекватна людина, достойні відповіді
Согласен с Arkhontom ЗА-адекватный человек бывший республиканец.
Надеюсь эта ошибка в последний раз!!
-Dark Mara
18.10.2008, 19:56
(Cezar @ 18.10.2008, 16:52)

О анфор прочитавши його історію я все зрозумів, а покинув клан я через одну людину і надіюся що таки людей у вас нема!
Якщо можна, скажи, що то за людина, через яку ти пішов з Ордену і що вона поганого зробила, тим самим змусивши тебе розчаруватись в Джедаях?
Чи намагався ти з тієї людиною поспілкуватись, щоб вирішити проблему, наприклад, переконавши її не робити більше тих помилок, які на твою думку були хибними і недостойними звання Джедая?
Поки дай відповідь на ці запитання.
Ця людина своїми діями нічого поганого не робила, а зробили погане республіканці, які так з ним поступили!
-Dark Mara
18.10.2008, 20:07
Чи намагався ти з тієї людиною поспілкуватись, щоб вирішити проблему, наприклад, переконавши її не робити більше тих помилок, які на твою думку були хибними і недостойними звання Джедая?
Дай відповідь, будь-ласка. Ти на цю тему говорив з тією людиною?
П.С. Зайди в аську.
Это входит в моду))))) Уходить и на следующий день возвращятся... я один помойму кто неделю пробыл)))) Кароче ЗА т.к. человек провереный уже.
В ході обставин виявилося, що я був не правий спасибі Дарк Марі!
-Dark Mara
18.10.2008, 21:17
Інколи сумніви, навіть для Джедая, корисні. Не можна сприймати все в абсолюті. Треба мислити і аналізувати свої та чужі дії, і приходити до єдиного правильного рішення проблеми.
Але самому це робити не треба, для цього повинна бути опора та підтримка тих, хто може тобі допомогти і не відвертатись від допомоги. Якщо в чомусь є сумнів, запитай того, хто може допомогти зрозуміти і розвіяти твої сумніви. В дечому ми саме через це від Ситів і відрізняємось - вони можуть сподіватись лише на власні сили і жодним чином на інших; Джедаї, крім Сили, сильні завдяки своїм товаришам, які прийдуть на допомогу в будь-яку хвилину.
За прийняття
Цезаря назад в лоно
Республіки. Він старається, інколи робить помилки, але це скоріше за все пройде з часом, з досвідом. Сподіваюсь, в тебе все вийде, і ти більше не полишиш нас.
ЗА прийняття Cezar'я. Людина ввічлива й доброзичлива, завжди прагне допомогти іншим, як екс-
джедай виявляв себе лише з кращого боку. Тільки знову ж те, про що я колись вже писав: більше спокою і врівноваженості й поменше
емоцій. Серед нас кожен готовий допомогти іншому, тому в разі потреби звертайся
ЗА,так как игрок адекватный и причем хороший боец.
Haydamaka
19.10.2008, 14:46
Помилитися може кожен. Тому історія із заявкою до Анфору мого ставлення не змінить.
Авансом кажу ЗА. Тільки за наполеглевість та цілеспрямованість. Бо терпінню та стриманості тобі ще вчитися і вчитися.
П.С. Якби це була заявка не в Реп, а в
Орден Джедаїв, я голосував би категорично проти.
В комнату вошел(как всегда) Киоби, внимательно прочитав другую его заявку в Order of Anfor, сказал:
Хм…. ну ты даешь, хотя от ошибки некто не застрахован, но… на ошибках учатся…
Адекватность есть, все-таки бывший джадай, на этих обстоятельствах я За, но…больше не допускай ошибок.
Поклонившись Киоби пошел дальше смотреть заявки других….
-Crusader
20.10.2008, 12:56
На ошибках учатся, после ошибок лечатся.
Держи квест: выясни чем сейчас занимаются имперцы, кто у них МВД, ЦРУ, главнокомандующий, Император, чем каждый из них сейчас занят.
ну на сам перед в них головний Дан Мор.
Shell Shock (Голова ЦРУ)
МВД Shell Shock
Відповідальний за Excelling Eternity - Slyman як головний підклана ЕЕ.
Відповідальний за Sith Order - Вакантно
Відповідальний за Empire's Army - Xitres
А зайняті вони на сам перед війною з ЮБ!
-Crusader
20.10.2008, 15:23
Против. Ты б пораспрашивал людей, чтоли. Ты даже не пытался его добросовестно выполнить. Шелл сейчас в Ауткаст и он не шпионит. А ЕЕ отделено от емп.
Я питався, вони мене ігнорують!
Darth Skider -голова ЦРУ
После долгого и довольно безрадостного рабочего дня в приёмную вошёл Sokir:
- Cezar, Blackarsen, я хочу поручить вам одно очень ответственное задание - сказал он - отправляйтесь на патрулирование планеты Явин. Совсем недавно там была зафиксирована усиленная активность Имперских войск. Ваша задача: вступить с ними в переговоры и узнать цель ихнего визита на планету, если ето не удастся, обезвредить.
Sokir поклонился и ушёл.
Fastman
21.10.2008, 13:45
ЗА кандидата. Был хорошим джедаем и сейчас будет достойным граждонином республики.
Haydamaka
21.10.2008, 14:27
Прийнятий, "граждонин")