Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Cezar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
Cezar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та Правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.

Я прийшов з вигнання, і зрозумів свою помилку. Я хочу вернутися в республіку. Однією з причин піти з ордену це побачити чи потрібен я ордену.Прошу джедаїв проголосувати за чи проти. Я хотів би щоб джедаї вказували чи я можу бути джедаєм.

А заявку в амфорі скоро закриють, я зробив помилку коли подав!
-Arhont
Як ти думаєш, чи спроможен справжній джедай на зраду?
Cezar
О_о, джедай це майже ідеальне створіння, він не має право на помилки. Зрада - помилка.
-Arhont
Поясни що в твоєму розумінні помилкка для джедая.
Cezar
Помилка це крок тьми, залежно від помилки для джедая це кроки до темряви.
-Arhont
ЗА - адекватна людина, достойні відповіді
Rodni
Согласен с Arkhontom ЗА-адекватный человек бывший республиканец.
Надеюсь эта ошибка в последний раз!!
-Dark Mara
(Cezar @ 18.10.2008, 16:52) *

О анфор прочитавши його історію я все зрозумів, а покинув клан я через одну людину і надіюся що таки людей у вас нема!

Якщо можна, скажи, що то за людина, через яку ти пішов з Ордену і що вона поганого зробила, тим самим змусивши тебе розчаруватись в Джедаях?
Чи намагався ти з тієї людиною поспілкуватись, щоб вирішити проблему, наприклад, переконавши її не робити більше тих помилок, які на твою думку були хибними і недостойними звання Джедая?
Поки дай відповідь на ці запитання. _a1.gif
Cezar
Ця людина своїми діями нічого поганого не робила, а зробили погане республіканці, які так з ним поступили!
-Dark Mara
Чи намагався ти з тієї людиною поспілкуватись, щоб вирішити проблему, наприклад, переконавши її не робити більше тих помилок, які на твою думку були хибними і недостойними звання Джедая?

Дай відповідь, будь-ласка. Ти на цю тему говорив з тією людиною?

П.С. Зайди в аську. _a1.gif
Atton
Это входит в моду))))) Уходить и на следующий день возвращятся... я один помойму кто неделю пробыл)))) Кароче ЗА т.к. человек провереный уже.
Cezar
В ході обставин виявилося, що я був не правий спасибі Дарк Марі!
-Dark Mara
Інколи сумніви, навіть для Джедая, корисні. Не можна сприймати все в абсолюті. Треба мислити і аналізувати свої та чужі дії, і приходити до єдиного правильного рішення проблеми.
Але самому це робити не треба, для цього повинна бути опора та підтримка тих, хто може тобі допомогти і не відвертатись від допомоги. Якщо в чомусь є сумнів, запитай того, хто може допомогти зрозуміти і розвіяти твої сумніви. В дечому ми саме через це від Ситів і відрізняємось - вони можуть сподіватись лише на власні сили і жодним чином на інших; Джедаї, крім Сили, сильні завдяки своїм товаришам, які прийдуть на допомогу в будь-яку хвилину.
За прийняття Цезаря назад в лоно Республіки. Він старається, інколи робить помилки, але це скоріше за все пройде з часом, з досвідом. Сподіваюсь, в тебе все вийде, і ти більше не полишиш нас. _a1.gif
Ralf
ЗА прийняття Cezar'я. Людина ввічлива й доброзичлива, завжди прагне допомогти іншим, як екс-джедай виявляв себе лише з кращого боку. Тільки знову ж те, про що я колись вже писав: більше спокою і врівноваженості й поменше емоцій. Серед нас кожен готовий допомогти іншому, тому в разі потреби звертайся _a1.gif
Kinder
ЗА,так как игрок адекватный и причем хороший боец.
Haydamaka
Помилитися може кожен. Тому історія із заявкою до Анфору мого ставлення не змінить.
Авансом кажу ЗА. Тільки за наполеглевість та цілеспрямованість. Бо терпінню та стриманості тобі ще вчитися і вчитися.

П.С. Якби це була заявка не в Реп, а в Орден Джедаїв, я голосував би категорично проти.
Kiobe
В комнату вошел(как всегда) Киоби, внимательно прочитав другую его заявку в Order of Anfor, сказал:
Хм…. ну ты даешь, хотя от ошибки некто не застрахован, но… на ошибках учатся…
Адекватность есть, все-таки бывший джадай, на этих обстоятельствах я За, но…больше не допускай ошибок.
Поклонившись Киоби пошел дальше смотреть заявки других….
-Crusader
На ошибках учатся, после ошибок лечатся.
Держи квест: выясни чем сейчас занимаются имперцы, кто у них МВД, ЦРУ, главнокомандующий, Император, чем каждый из них сейчас занят.
Cezar
ну на сам перед в них головний Дан Мор.
Shell Shock (Голова ЦРУ)
МВД Shell Shock
Відповідальний за Excelling Eternity - Slyman як головний підклана ЕЕ.
Відповідальний за Sith Order - Вакантно
Відповідальний за Empire's Army - Xitres

А зайняті вони на сам перед війною з ЮБ!
-Crusader
Против. Ты б пораспрашивал людей, чтоли. Ты даже не пытался его добросовестно выполнить. Шелл сейчас в Ауткаст и он не шпионит. А ЕЕ отделено от емп.
Cezar
Я питався, вони мене ігнорують!

Darth Skider -голова ЦРУ
-Sokir
После долгого и довольно безрадостного рабочего дня в приёмную вошёл Sokir:
- Cezar, Blackarsen, я хочу поручить вам одно очень ответственное задание - сказал он - отправляйтесь на патрулирование планеты Явин. Совсем недавно там была зафиксирована усиленная активность Имперских войск. Ваша задача: вступить с ними в переговоры и узнать цель ихнего визита на планету, если ето не удастся, обезвредить.
Sokir поклонился и ушёл.
Fastman
ЗА кандидата. Был хорошим джедаем и сейчас будет достойным граждонином республики.
Haydamaka
Прийнятий, "граждонин")
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.