Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Wangal Tucare
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Wangal Tucare
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Імя Wangal
Кличка Tucare
Рідна планета Хоногр
Нарадився я в період розквіту Хоногра. Наша раса не відома людям .Дехто називає нас Уіллами, дехто Ланники. Ні те ні інше неправильно. Моє імя перекладається як воїн або той хто відає. Наша раса має повищену чутливість до Сили, тому не дивно
що я чув її змалечку. З Та все змінилось коли прийшли работорговці.Вони спалили всю планету і забрали нас на Мустафар Через 173 роки увязнення я втік на Зоряному кораблі.Цей колабель довів мене до Наар Шаада. Там я вступив в гільдію найманців. Згодом мене їхні політичні інтрижки перестали цікавити.Я прагнув влади. Вивчаючи древні таємниці Ситхів доля завела мене на Коррібіан де я зустрів Ralfa. З його допомогою і допомогою Сили яка вернулася до мене я побачив Шлях. На Мустафар наглядачі розважались роблячи дуелі між рабами. І приходилось вбивати тих, дто ділився лишнім шматком з тобою ,і тих, з якими ділився ти. Я прийшов сюди щоби Мир запанував в Галактиці. І ніхто більше не пережив того що і я. Я хочу піти по стопам великого представника нашої нації Гранд Майстера Йоди.
Atton
ЗА. Дуже наполеглева людина... бажае тільки в республіку.... це помітно постійними заявками сюди)) Гарна добра людина... ще і анектоди напару із Гайдамакою травлять про москалів)))
"та обома руками набирай, обома руками"
Gothmog
Вполне адекватный и стремительный человек. Он на многое готов ради Республики - это видно. Голосую ЗА
Nikooz
Ну насчет адекватности спорить не буду... не видел на севреах, правда...

Ответь на такой вопрос - твой учитель-джедай(ну если вдруг ты поступиш в орден) переходит на темную сторону - твои действия?
Volhv
Часто встречаюсь с Кандидатом. Вежливый, настойчивый, хороший человек я ЗА
Cezar
Я часто бачив його на серверах, молодць, грає так собі але адекватний і урівноважений ЗА
Ralf
ЗА. Вважаю, що для Республіки це буде потрібна людина: мислячий, спокійний, врівноважений, знаючий _a1.gif
Haydamaka
Ну і я в силу адекватності, врівноваженості та наполеглевості кандидата ЗА. Вже, здається, втретє.
Chensky
ЗА )))
Наполеглевість, вірність саме Республіці і цілеспрямованість)) Риси гідні Громадянина))
На цьому можна робити висновок))) Я не побоюсь і скажу: ВІТАЮ зі вступом)))
Soer
За, адекватний і дуже цілеспрямована людина
-Wangal Tucare
Якщо це рицар- джедай, я прийду до нього і поговорю, навіть якщо великий риск піти звідтіля без потрібних частин тіла.На мою думку завжди знайдеться причина, не може джедай просто перейти на Темну сторону Сили. Між вчителем та учнем існує міцний звязок, тому шанс ,що я зможу його переконати великий.
Nikooz
Неплохой ответ.
Последнее задание - проникни на любую базу империи и сделай немного снимков(скринов)
-Chewbatya
В Республиканской приемной, последние дни, царило оживление и Чуи пошел на шум для того, чтоб внести и свою лепту (приложить свою лапу) к процесу получения гражданства...
Wangal, рассказ мой будет длинный, а вопрос сложный....

Дело было в сентябре. Полетел один Джедай на далекую планету Набу, чтобы вызволить своего друга из лап имперских злодеев и в лесу наткнулся на избушку местного жителя.
- Здравствуй, милок! - говорит ему гунган. - Чтоб найти друга своего, тебе нужно будет идти лугами разнотравными, девственными лесами, зелёными холмами, труднопроходимыми болотами и небольшими озёрами, а потом переплыть широкую реку. Поэтому вот тебе волшебный плащ - одень его, бросайся смело в реку и никакое течение тебя не сметёт!
Поблагодарил Джедай гунгана и отправился в путь. Долгих 100 ночей и 100 дней шёл Джедай, и наконец дошёл до широкой реки. Но не понадобился плащ гунгана ему, чтобы пройти через речку широкую... И не был он снесён течением...
Как такое может быть? ad.gif
-Wangal Tucare
Знаєш Chewbatya мені деколи здається, що ти ховаєш голокрон з якимось мудрим Вукі у себе, Де він розказує таємні задачки вашої нації. Подумавши, у мене виникла думка:
Це був вересень, 100 днів відкидаємо і виходить ЗИМА, середина січня, тому річка просто замерзла.)
-Chewbatya
Конечно, зачем зимой плавать.... biggrin.gif
Да простит меня Приемная комиссия за немногословность...
handshake.gif
ЗА
П.С. голокрон з якимось мудрим Вукі? Звичайно... І цей вукі - я...
Kol-yan
Поздравляю) Принят.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.