Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Wangal Tucare
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Republic - 04.2017 > Получение гражданства Республики
-Wangal Tucare
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Конституцією Республіки.
Імя Wangal
Кличка Tucare
Рідна планета Хоногр
Нарадився я в період розквіту Хоногра. Наша раса не відома людям .Дехто називає нас Уіллами, дехто Ланники. Ні те ні інше неправильно. Моє імя перекладається як воїн або той хто відає. Наша раса має повищену чутливість до Сили, тому не дивно
що я чув її змалечку. З Та все змінилось коли прийшли работорговці.Вони спалили всю планету і забрали нас на Мустафар Через 173 роки увязнення я втік на Зоряному кораблі.Цей колабель довів мене до Наар Шаада. Там я вступив в гільдію найманців. Згодом мене їхні політичні інтрижки перестали цікавити.Я прагнув влади. Вивчаючи древні таємниці Ситхів доля завела мене на Коррібіан де я зустрів Ralfa. З його допомогою і допомогою Сили яка вернулася до мене я побачив Шлях. На Мустафар наглядачі розважались роблячи дуелі між рабами. І приходилось вбивати тих, дто ділився лишнім шматком з тобою ,і тих, з якими ділився ти. Я прийшов сюди щоби Мир запанував в Галактиці. І ніхто більше не пережив того що і я. Я хочу піти по стопам великого представника нашої нації Гранд Майстера Йоди.
Haydamaka
В твоїх попередніх заявках я схилявся до позитивного голосу. Але ти сам тоді вирішив, що тобі ще треба часу. Що змінилося тепер?
-Wangal Tucare
Цей час я провів на Хоногрі. Це було жахливо, ви самі знаєте, що вона повністю спалена. Я блукав по безжиттєвих пустелях, виключивши свій приймач. Я не знаю чи змінився за цей час, і не мені про це судити, але я зрозумів одне, я не прощу собі, якщо ще хтось буде так поранений долею. Я не можу думати, що хтось , прилетівши ДОДОМУ побачить тільки путелю, на тому місті де був дім ,замітить тільки мертву землю.
Chensky
Вау... closedeyes.gif

Хм... то.. чим Громадянство Республіки тобі допоможе?)))
Cezar
А можна використовувати ім'я Йода, і зразу мати ранг магістра?
-Wangal Tucare
Я вибачаюся, помилка з мого боку. Це з старої заявки, яку через це і закрили)
Cezar
Тепер молодець, ну ось тобі квест:

Знайди 3 імперців, і виграй в них бій!
Soer
знайди мене на холі сервері, хочу побачити як ти володієш лайтсейбером.
-Wangal Tucare
2 Chensky
На мою думку, таке, як рабство, тотальне винищення раси за зовнішніми ознаками, несумісні з поняттям Республіки, якщо ж ти маєш іншу думку скажи її.
Chensky
Уу... то ти шукаєш захисту?...
-Wangal Tucare
Не ховатись, а захищати інших прийшов я
Ralf
А хто захистить тебе від тебе самого? _a1.gif Розкажи, які емоції ти відчув, коли побачив рідну планету знищеною? Можливо, розпач, ненависть, жагу помсти... ninja.gif
-Wangal Tucare
просто жаль, жаль за кожним окремо, і усіма разом. А ненависть, що вона зробить? Не було її .Раз так сталося, значить так мало бути, минулого не зміниш, його треба відпустити
Ralf
Ти брав участь у порятунку Хоногра, якими були твої дії? Наскільки сильним є в тебе відчуття провини за те, що не зміг врятувати рідну планету?
Nikooz
Не ховатись, а захищати інших прийшов я

Не самое лучшее, что есть... объяснись пожалуйста.

Оу... мне надо учится читать )))))))) Сори. Но все же объясни, как ты соберашся защищать других.
-Wangal Tucare
Ральф, мені тоді було 11 , я був малим, все що я міг зробити, це сидіти і не рухатись, все рівно б вбили. І я не думаю що кров іще одного ланника спасла би планету, а тим більше не зробила її квітучую.
Нікоз мені закинули, що я використовую Республіку як нірку, в якій я мав би заховатись. І я сказав, що не хочу таких доль іншим. Джедаї- хоронителі миру, і я не вважаю що республіканець не повинен докладати усіх зусиль, щоб його зберегти також.

Я просто буду старатись , попереджувати такі події. Старатимусь зробити так, щоби такого більше не було.
Haydamaka
Відповіді мені здаються для отриманння громадянства цілком задовільними. Бракує трохи досвіду, але його кандидат обов"язково здобуде ще. ЗА
Gothmog
Исходя из ответов сложилось мнение, что кандидат вполне достоин стать гражданином_a1.gif. Мне кажется, он будет действовать только во благо Республике. Голосую ЗА
Ralf
Я ЗА. Мислить кандидат добре, та й мотив його вступу до Республіки начебто прозорий, а бойовий досвід йому або буде потрібний, або ні залежно від того, справді, якою діяльністю він буде займатися в Республіці _a1.gif
Chensky
ЗА
Надіюсь ти будеш зразковим громадянином))
Підвчишся.. і все буде Кульно для тебе))
Активність не висока, але мені подобається твій "бойовий" дух, я маю наувазі твою наполеглевість))
Відповідаєш без підтексту, не лицеміриш)) Успіхів ))
-Wangal Tucare
Це перший імперець
Другий
Був і третій Смеш, але мій фіксатор подій не спрацював(
Nikooz
Расскажи как мне, откуда у республики X-Wing(и) ?
Какое самое большое различие между имперскими кораблями базирования(истребители, бомберы и т.д.) и республиканскими ?
-Wangal Tucare
Nikooz
Х вынги розроблялися для Імперії, але згодом вся команда яка це робила, перейшла на сторону повстанського Аліансу. Креслення були сховані на Фересії.
Основна відмінність, це відсутність гіперприводу, і генератора щита.
Haydamaka
_a2.gif Закрито за порушення атмосфери рольової гри
Скріни логів
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.