Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Моя история начилась на дальокой планете Адумар -простая сельськохозяйственная планета без тяжолой промышлености. Все началось тогда когда в нашем городишке открылся призывной пункт в армию Империи. В те времена я был наивным мальчишкой жаждущим преключений и верил в имперскую пропаганду по этому записался в пихотные войска империи.
После учебки даже получил звание командира взвода. Меня припесали к 415 Легиону на планети Антар, где я верой и правдой служил Империи. До нас доходили слухи о тех кто сражаетса против Имперского режима но нам говорили что это просто преступники желающие свергнуть "законную власть" .
В один прекрасный день нашу часть подняли по тревоге, и преказали прибыть в полной боевой амуниции в г.Антарис-столицу планеты. Нам сказали что там началса вауружонный бунт против имперской власти, но прибыв на место я увидел что это был мирный митинг. Нам приказали окружить митингующих, как я тогда думал для сохранения правопорядка, но после поступил приказ ,который перевернул весь мой мир, "открыть огонь на поражение по учасника митинга".
Я отказалса выполнить приказ и сержант просто выстрелил в меня...
Когда я очнулса все уже было кончено, весь митинг растрелян. Я был ранен но не мертв ,штурм-броня поглотила основную часть заряда, а солдаты пощитали меня мертвым. Очнулса я в морге без оружия и брони. Выбратса от туда было не сложно...
Я пообещал себе, что воштобы то нестало отыщу тех кто сражаетса против Империи и сделаю все чтобы то что случилось на Антаре не повторилось не на одном мире Галактики.
И вот теперь я здесь...
еееееееммм...
А.F.: (0)
А.JA.: (0)
Я бы на твоём месте сначала разузнал полутше обстановку в галактике . А потом уже подавал заявку в клан .
Да , и если я не ошибаюсь то с недавнего времени чтоб подать заявку в орден надо сначала получить гражданство Республики . ( хотя я не уверен что я не ошибаюсь )
Активность я за пару дней подниму, а в обстановке на ЮАГе я давно разобралса.
Прошу проверить меня чем я смогу помочь Республике в ее не легкой борбе с Империей.
! |
| Попередження: Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему. Перше й останнє попередження |
По перше: Зроби з двох повідомлень одне.
По друге: виконай квест:
Чи готовий ти стати джедаєм? Чому?
Чи готовий я стати Джедаєм? Так, чи вдасця це мені, я не знаю.
Чому? Тому що я хочу захищати тих хто не може захистити себе, відстоювати мир і справедливість. І якщо своїми діями я зможу врятувати хочаб одне життя, це означатиме що своє життя я прожив не марно.
чому ти вирішив, що зможеш попасти до Республіки?
Я не знаю чи зможу потрапити до Республіки але я вірю в її ідеали і ідеали Джедїв. Моє серце належить Республіці.
Дивненько, ще позавчора ти навіть не був у нашій галактиці, а вже сьогодні стоїш перед дверима республіки. Чи вистачить тобі сили бути мужнім перед лицем смерті і страху? Чи змошеш ти одолати ворогів переговорами? Я ніколи не зустрічав тебе на сервері і дивлячись на твою активність в мене складається одне рішеня, але поки я його прибережу. Можеш мене чимось здивувати, показавши
Твоє серце, яке належить Республіці
в позитивній стороні?
Я вже не перший денть брожу просторами ЮАГу але лише нещодавно наважився зареєструватись і почав грати на серверах.
А республіку я вже давно полюбив ще до ЮАГу.
чому ти її полюбив? Можливо це тільки перше враження?
Тому що Республика і Джедаї захищають своїх громадян і відстоюють їх права.
Уряд Респудліки не женеться за розширенням своеї влади над усією Галактикою.
В Республіці панує демократія, а не тотальна влада Імператора як в Імперії.
Звичайно хтось може сказати що в Республіці є недоліки але в Всесвіті немає нічого ідеалбного, адже всі бачили що стається коли до влади приходить теран, скільки горя і нещастя це може принести.
Все це поверхнево...
Добре... Ось тобі маленька загадка.
На столі горять 50 свічок. 20 з них задули(потушили). Скільки свічок залишиться?
Haydamaka
6.10.2008, 21:46
Демократія має дві крайності: охлократія (влада натовпу) або бюрократія (влада належить начебто демократичному апарату, але всі ці демократичні інститути по суті заважають одне одному і не є дієспроможними). Отже виходить, що демократія - далеко не найкраща форма правління? Яку б запропонував би ти?
Сдивував, молодець) Я За.
Gaydamaka не можна обрати якусь одну форму правління. Демократія це вічне балансування між владою народу і заможною елітою.
-Nirvana
6.10.2008, 23:13
А что ты можешь сказать об анархии?
Якщо ти мав на увазі політичний устрій, то анархія-це суспільно-політична течія, що прагне до знищення державності, визволення особистості від влади однієї людини над іншою. Багато хто думає, що анархія є синонімом хаосу, безвладдя, дезорганізації, але це не так. Анархія прагне до рівності між всіма людьми. Хоча у цього політичного устрою є свої плюси на мою думку недоліків значно більше. Люди впринципі не можуть бути рівними, завжди хтось буде багатший, а хтось бідніший, хтось розумніший, а хтось дурніший, у когось буде більше талантів, а у когось менше. Тай сама держава в якій панує анархія є слабо захищина від зовнішніх ворогів.
Це лише моя думка і це не означає, що анархія не має право на існування.
эм... я тут не все читал, но про свечки порадовало ^^ !
Задание - найди 5 представителей любых кланов и убей их.
Мабуть тимчасове подорожування NIKOO3'a Галактикою.. підняло його "жорстокість"...
Моє завдання просте)) Знайди на планеті Хот кімнату з Дроїдом,який є відмичкою певних дверей, та замінуй цього дроїда)) Усі злочинці будуть зупинені в такий спосіб)) Скріни сюди))
Нікоз ти неправ!
А ти молодець, порадував, так тримати ось тобі ще завдання ні молодець не буду.
Я ЗА молодець, відповідає об'єктивно, з розумом і поєднанням добра і зла (в переносному значені)!
Cezar, я конечно прислушиваюсь к мнению других, но почитав еще пару тем я понял, что почему-то ты считаеш, что все обо всех и обо всем знаеш... Это мое задание.
Menbar ! Выполняй.
Я ПРОТИВ . Хотел дать кандидату задание , а тут такое . Если мы будем убивать всех без разбора чем мы тогда отличаемся от империи . Думай , потом делай .
Я против... в связи с выполнениев квеста Никооза. Menbar, ты только что завалил 5 ни в чём неповинных людей, даже не выяснив у Никооза, по какой причине ты должен это делать... А Jexera вообще из снайперки вальнул - это даже хуже, чем напасть со спины. Очень жаль.
В комнату вошел Киоби, видя такие «изображения убийств» тут же сказал:
Хм… я тоже против, в связи с выполнимым квестом. Menbar джадаи это не убийцы, ты должен это понимать, и как минимум знать.
Джедай покланялся, и пошел тренироваться
Я
ПРОТИВ !!!
Причины:
1) Кондидат никак не подумал, прежде выполнения задания.
2) Я, конечно, понимаю, что задание было дано... но все же, ты мог бы узнать причины
ты только что завалил 5 ни в чём неповинных людей, даже не выяснив у Никооза
3) Если ты готов просто так убить 5 человек, то я считаю, что места в рядах Республики тебе нету(мое скромное мнение.)
П.С. Cezar ! Я думал, что и джедаи, и кондидат все поймут... но нет...
Chensky я знайшов дроіда на планеті Хот і замінував його, щоб секретні данні з цього дроіда не потрапели до рук злочинців.
Зрозумівши скоєне мене охопив жах і сум, я зрозумію якщо ви не схочете бачити мене в рядах Республіканців, але мені все ж хотілося б довести, що я гідний служити Республіці і допомагати їй всім чим зможу.
Видиш ли ты какой-то выход ?
Ответ может повлеять не только на мое решение.
Відібране життя не можна повернути.
Все що я можну зробити це вибачитись і зробити все щоб такого більше не повторилося.
Тебе не перед нами надо извинятся . Поблагодари Силу за то что она не дали умереть ни одной из твоих жертв . Я думаю как раз они ждут твоих извинений , а мы ждём твоих извинений перед ними . Добейся их прошения ( МИРНЫМ ПУТЁМ ) и я изменю свой голос . ( скрины )
Вибачте за питання а у Імператора Дан Мора теж вибачення попросити?
Будьласкане давайте Р/О
Haydamaka
7.10.2008, 20:34
А я не буду одразу проти голосувати

Коли я в джедаї вступав, я, намагаючись виконати квест, ледь джедая не "завалив"

Тому спішити не буду)
Зрозумівши скоєне мене охопив жах і сум
Прокоментуй ці свої слова і скажи, що в них неправильного
Что ты можеш сказать про такого игрока, как Nanit?
Сум, тому що не зміг зрозумі справжню суть квесту Nikoozа не згадав головні закони Джедаїв, а жах, тому що подумав що вже не зможу потрапити до Республіки.
Haydamaka
7.10.2008, 20:50
Угу, а тепер скажи, що в цьому неправильно. Точніше, все начебто правильно, але цих емоцій не повинно бути. От і скажи чому
Я ще не джедай, не проходив спеціального навчаня і нажаль мені не завжди вдається стримувати свої емоції. Надіюсь в майбутньому я навчуся стримувати негативні емоції.
Menbar, я тобі розкажу дуже велику таємницю, але тссс... більше нікому про це не говори:
спеціального джедайського "навчання", яке в майбутньому дозволить тобі контролювати свої емoції... взагалі не існує 
Тому навіть видатні і відомі тобі
джедаї, керовані емоціями, деколи переходять на темний бік Сили. Усе залежатиме лише від тебе, від того наскільки ти сам шляхом довгих медитацій навчишся підтримувати свій дух у рівновазі й гармонії.
А тепер мої улюблені питання на знання й розуміння
Кодексу Джедая, бо саме його незнання чи неуважне прочитання не дало тобі змогу
правильно виконати завдання
Nikooza.
Прокоментуй мені, будь ласка, фразу із
Кодексу:
"Відповідальність Джедая перед Силою полягає в чесності перед самим собою"
Oriw, Nanit перебуває в клані "Таємне Братство", а також це мій товариш
(живемо в одному будинку)саме він розповів мені про UAG.
Garibaldi
8.10.2008, 1:23
Итак обращение ко всем и особенно к джедаям резко проголосовавшим против(а заодно и на будущие):
1.Уже когда этот квест был дан, было уже ясно что заявка стала на получение гражданства, а не вступления в орден и не обязательно что следующим шагом в эго жизни будет получения приглашения в орден.
2.Хотя в основах принципы республики и ордена могу совпадать, внутренний строй республики периодически не стыкуется с принципами ордена. Простейшим примером может служить нестыковка понятия «джедай и солдат» или темболее «джедай и политик» – потому как у командующего появляются такие понятия как «свой и чужой» когда первостепенным становится выполнения задания и сохранения своих солдат. Ктомуже даже в истории ордена джедай существуют моменты, когда план действий с самого подразумевал убийством и такое планировалось иногда не просто конкретным джедаем на задании вдалеке от своих и ресурсов, а и советом ордена. Конечно выше сказанное нельзя превращать в правило:
"There are times when the end justifies the means. But when you build an argument based on a whole series of such times, you may find that you've constructed an entire philosophy of evil."
―Luke Skywalker
А уж в варианте государства – думаю продолжать не надо? Частично пример сего может служить существовавшая больше 5000 лет назад организация Генохарадан.
Так что рассматривать сие как преступление огромного масштаба не нужно, надеюсь подобных постов в будущем не придется мну писать еще.
А теперь чтобы не превращать пост в обращение к другим - задание Menbar:
Проанализируй события в самом начале установления «Нового Порядка» Императором Палпатином – почему выжившие джедаи и другие противники Империи(как Мон Матма, Бейл Органа и другие) выжидали около 20 лет прежде чем организовать разрозненные ячейки сопротивления в структуру как Альянс за восстановление республики(Альянс Повстанцев) ведь есть информация что были попытки организовать сопротивление из разрозненных групп с разных планет в только появившейся Империи - почему таки известные и уважаемые фигуры(как Мон Матма, Бейл Органа и другие) ждали?
З.Ы. Суть вопроса не закручена только на детях Анакина Скайуокера и Падме Амидалы.
З.Ы. Суть вопроса не закручена только на детях Анакина Скайуокера и Падме Амидалы.
Ну вот исходя из слов Menbar, я скажу: ех...
По сути: Menbar и Nanit один и тот же человек (имхо)
(тот же самий ип, кроме него никто неиграл)
Может я и ошибаюсь, но прошу принять етот факт ко вниманию.
Black Hawk
8.10.2008, 12:15
Тот же айпи что и у :
Sayreks
Nanit
krava
играл с ним на Дуэл! спрашивал даже - ты Нанит?

ну потому что стиль похож очень - неприятное пасивенье глефой
может я и не прав но по моему Menbar (Nanit) , мягко говоря , забил на заявку . Ни пора ли её прикрыть .
Haydamaka
15.10.2008, 14:27
Згоден.
По-перше, заявка неактивна.
По-друге, майже немає сумнівів в ботовстві кандидата.
Закрито.