Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vlad-seon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Vlad-seon
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я народився на Корусканті і вже з самого дитинства на власні очі зрозумів, що таке війна!Мій рідний брат був Юнгліном в академії при ордені джедаїв. Коли Палпатин перетянув на свою сторону Енакіка Скайвокера той безжально винищив всіх в академії нажаль і мого восьмирічного брата близньюка також.Після того я вирішив, що встановлю правосуддя в галактиці.Нажаль мене невзяли в академію на відміну від мого брата, але пройшло 7 років і я багато зрозумів.Я вивільнив свій гнів, і буду боротися за добро тільки завдяки чистоті моїх помислів!
Vlad-seon
Вельмишановні джедаї!Задавайте будь-ласка питання!
!
Попередження:
Заборонено "піднімати" свою тему (тобто посилати своє повідомлення (не відповідь) в створену Вами тему, що залишилася без відповіді) в проміжок менше 24 годин з моменту останньої відповіді в тему. Первое и последнее предупреждение.

Haydamaka
Ех, добрий Кол-ян))

Розкажи-но про важливісь терпіння для джедая. Чому нетерплячому стати джедаєм майже неможливо?
-Nirvana
Гайдамака как всегда в яблочко _a1.gif
Как ты думаешь. Что для джедая важнее:
1)Сила
2)Меч
3)Деньги
4)Опыт
5)Друзья
Обоснуй ответ
Vlad-seon
(Gaydamaka @ 29.9.2008, 9:48) *

Ех, добрий Кол-ян))

Розкажи-но про важливісь терпіння для джедая. Чому нетерплячому стати джедаєм майже неможливо?

Я вважаю, що стати джедаєм без терпіння не можливо!Терпіня є основною критерією успіху!Втративши або не мавши терпіня, до темної сторони зклонитись можеш ти!Нажаль Анакін Скайвокер його не мав, тому й пізнав темну сторону... darthvader.gif

(Nirvana @ 29.9.2008, 15:05) *

Гайдамака как всегда в яблочко _a1.gif
Как ты думаешь. Что для джедая важнее:
1)Сила
2)Меч
3)Деньги
4)Опыт
5)Друзья
Обоснуй ответ

На мою думку основне тут це сила!Тільки той джедай який контролює силу зможе зробити меч!Завдяки силі ти отримаєш той досвід, який звичайній людині яка намає сили, не отримати!А, що до грошей, то я не буду відповідати на це питання, тому що джедай не намагаєтсья пізнати силу заради грошей!Хоч це і банально але можна знайти нових друзів ділячись порадами, що до контролювання сили huh.gif
!
Попередження:
Оверквотинг. 10 дней р.о.
Тему закрываю.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.