Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Vlad-seon
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Vlad-seon
Я ознайомився з правилами НГ і забовязуюсь їх виконувати

Я народився на Корусканті і вже з самого дитинства на власні очі зрозумів, що таке війна!Мій рідний брат був Юнгліном в академії при ордені джедаїв. Коли Палпатин перетянув на свою сторону Енакіка Скайвокера той безжально винищив всіх в академії нажаль і мого восьмирічного брата близньюка також.Після того я вирішив, що встановлю правосуддя в галактиці.Нажаль мене невзяли в академію на відміну від мого брата, але пройшло 7 років і я багато зрозумів.Я вивільнив свій гнів, і буду боротися за добро тільки завдяки чистоті моїх помислів!
Slipn
Хм...Говоришь освободил свой гнев.А даешь ли ты гарантии,что будучи джадем,если потеряешь близкого тебе человека,то не проявишь ли ты гнев?
Vlad-seon
Я думаю, що справлюсь!Адже я дуже хотів стати джедаєм але мала кількість мідехлоріанів в крові не дала змогу мені вступити в академію!Але мій братик зрозумів мене і вчив все, що знав сам!Тепер я став сильнішим і зрозумів, що піддаватись темній стороні не стану адже один раз я вже втратив близьку людину але надалі все буде по іншому!
Kol-yan
Заявка не отвечает правилам раздела.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.