Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Transformer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Transformer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я клон. Суміш всіх членів загону Дельта і Обі-Вана Кенобі. Я таємний проект під назвою "Клон-джедай", який мав повністю знищити Торгову Федерацію. Всі ці роки я спав в бакта камері. Коли я проснувся я побачив поряд з камерою 2 джедайських меча і джедайський костюм.Я хочу бути у ордені джедаїв так як мені передалась любов і вірність до Республіки і добра від Обі-Вана Кенобі.
-Nirvana
Разве такое возможно... Смесь клонов с Оби-Ваном. Расскажи как он докопались до Оби-Вана
-Sokir
Omg...
Прости маленького глупого юнлинга , но до меня никак не доходит , как можно "смешать" четырёх человек одинакового пола . ну да ладно .
Раскажи мне всё что ты знаеш о переходе Енакина Скайуокера на тёмную сторону силы .И о том к чему ето в последствии привело .
-Nord
Слухай скажи вот смешайнный как бы клон почему решил встать на пути света
-Transformer
To Nirvana
Ми всі пам'ятаєм битву між Обі-Ваном Кенобі і Джанго Феттом.Під час битви Джанго Фетт легенько поранив Обі-Вана.Трохи крові попало на підлогу.А її підібрали камінойці.Кров обробили(забрали бруд і зайву кіькість води.
To Omg
потроху канцлер Палпатін переконував Енекіна, що темна сторона може воскрешати людей.Через деякий час Енекін дізнався,що Дарт Сідіус-це канцлер Паллпатін.Після цього він завадив вбивстві канцлера і тим поміг знищити Мейса Вінду.
To Nord
Читай перший пост.Можна зрозуміти.Причина так звана генетична пам'ять від Обі-Вана Кенобі.
-Nord
Хоршо здам по другому вопрос.
Рас ты клон разный добрый и злой но робот и способен ли уюить кого угодно ?
-Transformer
Ні не кого завгодно.Клонам важко знайти своє "его",але зі мною зовсім інша ситуація.В мене є своє его тобто я не рубаю всіх наліво і направо бо в мене є жаль до різноманітних істот.
-Nirvana
Ок, убедил.
Хочу встретится с тобой
-Transformer
Я часто сижу на Сіег сервері.
-Nirvana
closedeyes.gif Наоборот.
Я часто сижу на ace duel ad.gif
-Sokir
Ты не ответил на мой вопрос , мне нужно твоё мнение . А записи в архивах я и сам могу полистать .

З.Ы. Omg - не моё имя . С чего ты вообще взял что меня так зовут ? blink.gif
Haydamaka
Джедаї велику увагу приділяють навчанню. А коли на твою думку навчання джедая закінчується? І чому?
-Nightwolf
Если тебя обольют водой, ты поламаешся?
Почему Джедаям нельзя использовать темную силу?
Cezar
Трансформер я помітив твою активність на форумі, але ти не заходиш в заявку! Її можна закрити?
-Sokir
Transformer это уже третья твоя заявка , но почему то как и в двух других ты напрочь отказываешься проявлять в ней активность . Джедаи сами за тебя не отпишутся , если ты хочешь вступить в республику то давай , мы ждём твоей активности , если же нет то будь добр не морочь людям голову .
Cezar
Трансформер був активний вчора, на форумі, на завці не зявився, тему напевне можна закривати!
Haydamaka
i
Сповіщення:
Три попередні пости флудні. Раз спитали кандидата про активність - і досить. Давайте кожен джедай тоді буде відписуватися із запитанням до кандидата щодо активності і із проханням до модератора щодо закриття теми. У щож тоді тема перетвориться?

Закрито у зв"язку із неактивністю кандидата.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.