Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я народився в далекій північній колонії, в горах. Я отримав своє ім"я Shiro(білий) через білі, як гірний сніг, волоси. Мене завжди відштовхували злодії та несправедливість, і я змалку мріяв потрапити до рядів джедаїв, лицарів світла та правди, та змінити щось у цій галактиці на краще. Сподіваюсь, ви допоможете мені здійснити свою мрію! Я готовий багато тренуватися и досягати нових висот. Я не бачу себе ніде, крім Республіки. Я вірю, що джедаї справді роблять священне діло, вони єдиний осередок честі, відданості та справедливості у цій Галактиці. Я вірю, що Сила - це не зброя, а гармонія людини із всесвітом.
В комнате появился Kiobe, посмотрел на Shiro, и сказал: Хм... давно тут других джедаев не было, ну что ж, вот тебе мой вопрос… Представь ты стал джедаем, и ты выполняешь миссию по нахождению ситха, который проник в Орден джедаев и знает секреты джедаев. Ты обнаружил ситха, но тот увидел тебя и началась битва.
В процессе битвы у тебя выпадает шанс нанести смертельный удар ситху, или толкнуть ситха что бы тот упал перед тобой ( что потом будет ты не знаешь). Что ты будешь делать и почему?
Широ з великою повагою поклонився шановному джедаєві. Я буду намагатися до останнього не забирате чиєсь життя. Навіть якщо це ситх, я радже штовхну його, ніж вб"ю. Потім, якщо він втече, візьму на себе повну відповідальність за те, що трапилося. Я дуже ціную таємниці ордену джедаїв(навіть не знаючи їх), проте людське життя я ціную значно більше. Така моя відповідь.
Haydamaka
21.9.2008, 15:03
"Всі, хто приходять до влади, бояться її втратити" - чи згоден ти із цим твердженням? І що є влада безпосередньо для тебе?
То что я и хотел услышать – обрадовано сказал Kiobe.
Игрок адекватен, вежлив, и прислушивается к советам. Не раз видел его но Святой планете (холи), бился с ним тоже не раз, и не разу он не делал то что противоречит кодексу, хороший думаю выйдет Джедай, на этих обстоятельствах голосую За.
Kiobe поклонился Shiro и пошел по своим делам.
Gaydamaka,це твердження дійсно тільки для тих, хто приходять до влади заради користі, щоб нею зловживати. Я з цим не погоджуюся. Для мене влада - сила змінити життя людей на краще. Адже з"являється безліч можливостей, яких не було раніше! Я дуже погано ставлюся до людей, які приходят для влади щоб грабувати свій народ, аніж зробити його багатшим матеріально і духовно.
Haydamaka
21.9.2008, 15:53
Ну, а от уяви: ти став верховним канцлером, маєш безліч можливостей покращити життя народу, на диво влада тебе не зіпсувала, і ти став робити реальні дії щодо покращення добробуту всіх громадян Республіки, став сприяти матеріальному і духовному розвитку жителів. А опозиція все рівно вирішила тобі вотум недовіри винести. В цьому випадку втрати влади ти боятися не будеш?
Ні, якщо опозиція буде успішна, і жителі навіть не зрозуміють що я намагався покращити їх життя, я буду продовжувати робити своє діло, тільки на іншій посаді.
Здравствуй Shiro .
Я думаю ты знаеш что главной задачей ордена джедаев является поддержание равновесия Силы во вселенной . Можеш обьяснить мне почему так важно хранить ето самое равновесие ?
Вітаю тебе.
Так, мені відомо, що зберігати баланс Сили у всесвіті - найголовніша місія джедаїв. Це необхідно, щоб світ не прийшов до хаосу.
Да правильно . Но я расчитывал что ты даш более подробный ответ

.
Сила для джедаїв - це вираження емоцій. Якщо емоції не домінують над людиною, і якщо вони спокійні та гармонічні, то це Сила світла. Якщо ж людина дає емоціям контролювати себе, дає волю гніву та ненависті, то це Сила зла. Те ж саме і з балансом, якщо втратити баланс, то втратиш контроль над собою, і весь світ впаде у хаос та безкінечні війни.
Хороший ответ . А теперь прошу исполни для меня одно задание . Как ты вероятно знаеш мы с Культом смерти состоим не в самых лутших отношениях , дак вот недавно до меня дошли слухи о том что они используют новую технологию для изготовления своих мечей и наша обязанность проверить правда ли ето , принеси мне меч одного из членов культа (скрин) .
Перепрошую, під культом ти маєш на увазі Братство?
Ни в коем случае ! Под словом культ я подразумеваю некую организацию под названием Культ смерти (Death cult) .
Я досить погано проінформований. Чи можеш дати мені бріфінг до цієї місії?
итак начнем

. Deth cult - неофициальный клан относительно недавно основан игроком по имени Meth . Чаше всего их членов можно найти на планетах Татуин и Явин также иногда их можно заметить в южной башне ( не спрашивай какая это планета , никто не знает ). О прочих деталях задания я сообщал тебе раньше , удачи и да пребудет с тобой сила .
-Так, майстре! - сказав я, та пішов виконувати місію.
Після недовгих пошуків, я знайшов члена дуже небезпечного Культу Смерті, Рему. Я ледь зміг втікти живим, проте я чітко запам"ятав меч культиста. Ось, що я зміг відтворити:
ну что ж я ЗА Shiro неплохо ответил на мой вопрос и доказал что умение размахивать мечом не единственный из его талантов .
З.Ы. Надеюсь ты не пострадал
Дякую, зі мною все гаразд. Та я не помічав в себе особливого таланту у володінні мечем! Я сподіваюся стати джедаєм та покращити вміння володіти мечем у академії, щоб потім захищати людей від небезпеки.
Человек адекватный, уже не плохо владеет сабером. Хорош в общении и вежлив. Я ЗА
Гарні, вдумливі відповіді, непоганий стиль

. Тільки одне запитання. Я для себе давно вивів таку тезу: "Що є найнебезпечнішим у житті для джедая? - сам джедай".
Спростуй або підтвердь, будь ласка, мою тезу.
На мою думку, це є вірна теза, і не тільки для джедаїв. Адже в усих нас є свій демон. Видимого ворога можна перемогти, застосовуючи свої сили, а от внутрішнього ворога перемогти дуже важко. Тому треба дуже добре розуміти себе, контролювати та тримати свого демона у клітці.
Добре

Скажи тоді, будь ласка, яким чином ти, "розуміючи себе", можеш контролювати "власних демонів", і чи є щось таке, що не дасть тобі в майбутньому зійти зі Шляху Джедая? Адже спокус дуже багато, і не всі вони пов'язані лише зі
Злом.
Знаючи себе, знаєш свої границі. Знаєш, наскільки піддаєшся емоціям та наскільки вміеш їx стримувати. Я не можу нічого казати на 100 відсотків, як не може і кожен із нас, навіть джедаї, проте я вірю у себе та у свій шлях, який я обираю. Я буду робити все можливе і неможливе, щоб не дати полонити себе цим спокусам.
Shiro, Shiro. Я теж вірю в той шлях, який ти обрав. Ну що ж, так написати, як ти зробив: про все і водночас ні про що - це теж мистецтво

Не зовсім те, чого я від тебе очікував, читаючи твої попередні відповіді, але загалом непогано. Принаймні мені подобається не сам результат, а хід твоїх думок. Сподіваюся, вони щирі

Я
ЗА.
Вибач, якщо розчарував. Цього більше не станеться. Дякую за твоє рішення, майстре.
Широ чекав у залі приймальної комісії вже цілу добу, проте після того як пішов джедай Ральф, ніхто не відвідував його

Може, це ще одне випробування, на терпеливість?
Haydamaka
24.9.2008, 18:55
Відповіді часто неточні та поверхневі, але помітно, що кандидат вміє мислити, аналізувати - а це головне. Окрім того справляє враження цілком адекватної людини. Отже, ЗА
Дякую, майстре! Широ полегшено зітхнув, коли дізнався що про нього не забули. А зараз можна й перекусити.
Я набрався сил та готовий до наступних випробувань!
Прекрати флудить) Не обязательно благодарить всех за отданный голос - если очень хочется, то делай это в ПМ.
Вибач будь ласка, більше не буду.
Я и не обижался)
Приветствую.Как бы ты поступил ,если бы ты увидел имератора ситхов и он тебя не заметил ,вот у тебя есть шанс его убить и сказать что ты победил в чесном бою.твои действия?
Імператор? Я не знаю як би я його так зустріти міг, проте у спину я бити ніколи не буду. Я краще втечу, атже сили в нас точно не рівні. Якщо джедаї будуть підло вбивати, то чим вони будуть відрізнятися від ситхів?
А если он ишел и читал холокорн и ты встретил его лицом к лицу ,но все же он тебя не заметил
Немає різниці

Я не буду вбивати беззбройного. Джедаї повинні бути хоробрими, але ні в якому разі не дурними. Тому я не буду визивати його на бій, адже це просто буде моя марна смерть. Я просто пройду повз нього, або втечу якщо змусять обставини.
Не хочу здатися нетерплячим, проте я вже багато днів приходжу до приймальної кімнати і не бачу жодного оновлення

Якщо ви не бачите в мені джедая, то так і скажіть.
-Chewbatya
1.10.2008, 12:24
(Shiro @ 18.9.2008, 21:53)

відчай забирає бажання йти далі. Якщо ти впав у відчай, то ти здався. Деякі люди після невдач впадають у відчай, деякі ж стають сильнішими, якщо не піддаються йому.
А я не против твоего принятия в Орден. Кажется у тебя все получится...
ЗА
Грав я з ним, адекватний гравець тому ЗА
Встречался с Кандидатом на Холи много раз и остались о Нем только позитивные впечатления. Чтит Кодекс. Умело владеет мечем. В беседах - сдержан, вежлив, умен. Твердо привержен Светлой стороне Силы и противостоит темной. я - ЗА
-Nightwolf
1.10.2008, 21:40
Почему ты решил пойти в Республику? Если бы тебе предложили пойти в Империю и зделали сразу Ситх Лордом... Ты бы пошел? Прошу от тебя честного ответа, можеш в ПМ...
По-моєму тут доволі безглуздо брехати. Ні, не пішов би... хоч Імператора пропонуйте, я все одне буду намагатися вступити до Республіки. Якщо не вийде, взагалі буду без громадянства блукати по галактиці, дотримуючись кодексу джедаїв
-Nightwolf
1.10.2008, 21:50
Я за, але ще перевірю тебе
Надалі надавай об"єктивні аргументи свого голосу. Правила цього вимагають © Gaydamaka
Haydamaka
2.10.2008, 8:11
Навіть не знаю, із чим тебе привітати. Із тим, що тебе прийнято, чи із тим, що ти 100-й джедай Ордену?) Ладно, і з тим, і з тим тебе!)