Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shiro
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Shiro
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я народився в далекій північній колонії, в горах. Я отримав своє ім"я Shiro(білий) через білі, як гірний сніг, волоси. Мене завжди відштовхували злодії та несправедливість, і я змалку мріяв потрапити до рядів джедаїв, лицарів світла та правди, та змінити щось у цій галактиці на краще. Сподіваюсь, ви допоможете мені здійснити свою мрію! Я готовий багато тренуватися и досягати нових висот. Я не бачу себе ніде, крім Республіки. Я вірю, що джедаї справді роблять священне діло, вони єдиний осередок честі, відданості та справедливості у цій Галактиці. Я вірю, що Сила - це не зброя, а гармонія людини із всесвітом.
Kiobe
В комнате появился Kiobe, посмотрел на Shiro, и сказал: Хм... давно тут других джедаев не было, ну что ж, вот тебе мой вопрос… Представь ты стал джедаем, и ты выполняешь миссию по нахождению ситха, который проник в Орден джедаев и знает секреты джедаев. Ты обнаружил ситха, но тот увидел тебя и началась битва.
В процессе битвы у тебя выпадает шанс нанести смертельный удар ситху, или толкнуть ситха что бы тот упал перед тобой ( что потом будет ты не знаешь). Что ты будешь делать и почему?
-Shiro
Широ з великою повагою поклонився шановному джедаєві. Я буду намагатися до останнього не забирате чиєсь життя. Навіть якщо це ситх, я радже штовхну його, ніж вб"ю. Потім, якщо він втече, візьму на себе повну відповідальність за те, що трапилося. Я дуже ціную таємниці ордену джедаїв(навіть не знаючи їх), проте людське життя я ціную значно більше. Така моя відповідь.
Haydamaka
"Всі, хто приходять до влади, бояться її втратити" - чи згоден ти із цим твердженням? І що є влада безпосередньо для тебе?
Kiobe
То что я и хотел услышать – обрадовано сказал Kiobe.
Игрок адекватен, вежлив, и прислушивается к советам. Не раз видел его но Святой планете (холи), бился с ним тоже не раз, и не разу он не делал то что противоречит кодексу, хороший думаю выйдет Джедай, на этих обстоятельствах голосую За.
Kiobe поклонился Shiro и пошел по своим делам.
-Shiro
Gaydamaka,це твердження дійсно тільки для тих, хто приходять до влади заради користі, щоб нею зловживати. Я з цим не погоджуюся. Для мене влада - сила змінити життя людей на краще. Адже з"являється безліч можливостей, яких не було раніше! Я дуже погано ставлюся до людей, які приходят для влади щоб грабувати свій народ, аніж зробити його багатшим матеріально і духовно.
Haydamaka
Ну, а от уяви: ти став верховним канцлером, маєш безліч можливостей покращити життя народу, на диво влада тебе не зіпсувала, і ти став робити реальні дії щодо покращення добробуту всіх громадян Республіки, став сприяти матеріальному і духовному розвитку жителів. А опозиція все рівно вирішила тобі вотум недовіри винести. В цьому випадку втрати влади ти боятися не будеш?
-Shiro
Ні, якщо опозиція буде успішна, і жителі навіть не зрозуміють що я намагався покращити їх життя, я буду продовжувати робити своє діло, тільки на іншій посаді.
-Sokir
Здравствуй Shiro .
Я думаю ты знаеш что главной задачей ордена джедаев является поддержание равновесия Силы во вселенной . Можеш обьяснить мне почему так важно хранить ето самое равновесие ?
-Shiro
Вітаю тебе.
Так, мені відомо, що зберігати баланс Сили у всесвіті - найголовніша місія джедаїв. Це необхідно, щоб світ не прийшов до хаосу.
-Sokir
Да правильно . Но я расчитывал что ты даш более подробный ответ rolleyes.gif .
-Shiro
Сила для джедаїв - це вираження емоцій. Якщо емоції не домінують над людиною, і якщо вони спокійні та гармонічні, то це Сила світла. Якщо ж людина дає емоціям контролювати себе, дає волю гніву та ненависті, то це Сила зла. Те ж саме і з балансом, якщо втратити баланс, то втратиш контроль над собою, і весь світ впаде у хаос та безкінечні війни.
-Sokir
Хороший ответ . А теперь прошу исполни для меня одно задание . Как ты вероятно знаеш мы с Культом смерти состоим не в самых лутших отношениях , дак вот недавно до меня дошли слухи о том что они используют новую технологию для изготовления своих мечей и наша обязанность проверить правда ли ето , принеси мне меч одного из членов культа (скрин) .
-Shiro
Перепрошую, під культом ти маєш на увазі Братство?
-Sokir
Ни в коем случае ! Под словом культ я подразумеваю некую организацию под названием Культ смерти (Death cult) .
-Shiro
Я досить погано проінформований. Чи можеш дати мені бріфінг до цієї місії?
-Sokir
итак начнем ninja.gif . Deth cult - неофициальный клан относительно недавно основан игроком по имени Meth . Чаше всего их членов можно найти на планетах Татуин и Явин также иногда их можно заметить в южной башне ( не спрашивай какая это планета , никто не знает ). О прочих деталях задания я сообщал тебе раньше , удачи и да пребудет с тобой сила .
-Shiro
-Так, майстре! - сказав я, та пішов виконувати місію.
Після недовгих пошуків, я знайшов члена дуже небезпечного Культу Смерті, Рему. Я ледь зміг втікти живим, проте я чітко запам"ятав меч культиста. Ось, що я зміг відтворити:
-Sokir
ну что ж я ЗА Shiro неплохо ответил на мой вопрос и доказал что умение размахивать мечом не единственный из его талантов .
З.Ы. Надеюсь ты не пострадал
-Shiro
Дякую, зі мною все гаразд. Та я не помічав в себе особливого таланту у володінні мечем! Я сподіваюся стати джедаєм та покращити вміння володіти мечем у академії, щоб потім захищати людей від небезпеки.
Still
Человек адекватный, уже не плохо владеет сабером. Хорош в общении и вежлив. Я ЗА
Ralf
Гарні, вдумливі відповіді, непоганий стиль _a1.gif . Тільки одне запитання. Я для себе давно вивів таку тезу: "Що є найнебезпечнішим у житті для джедая? - сам джедай".
Спростуй або підтвердь, будь ласка, мою тезу. thumbup1.gif
-Shiro
На мою думку, це є вірна теза, і не тільки для джедаїв. Адже в усих нас є свій демон. Видимого ворога можна перемогти, застосовуючи свої сили, а от внутрішнього ворога перемогти дуже важко. Тому треба дуже добре розуміти себе, контролювати та тримати свого демона у клітці.
Ralf
Добре _a1.gif Скажи тоді, будь ласка, яким чином ти, "розуміючи себе", можеш контролювати "власних демонів", і чи є щось таке, що не дасть тобі в майбутньому зійти зі Шляху Джедая? Адже спокус дуже багато, і не всі вони пов'язані лише зі Злом. emperor.gif
-Shiro
Знаючи себе, знаєш свої границі. Знаєш, наскільки піддаєшся емоціям та наскільки вміеш їx стримувати. Я не можу нічого казати на 100 відсотків, як не може і кожен із нас, навіть джедаї, проте я вірю у себе та у свій шлях, який я обираю. Я буду робити все можливе і неможливе, щоб не дати полонити себе цим спокусам.
Ralf
Shiro, Shiro. Я теж вірю в той шлях, який ти обрав. Ну що ж, так написати, як ти зробив: про все і водночас ні про що - це теж мистецтво biggrin.gif Не зовсім те, чого я від тебе очікував, читаючи твої попередні відповіді, але загалом непогано. Принаймні мені подобається не сам результат, а хід твоїх думок. Сподіваюся, вони щирі _a1.gif Я ЗА.
-Shiro
Вибач, якщо розчарував. Цього більше не станеться. Дякую за твоє рішення, майстре.
-Shiro
Широ чекав у залі приймальної комісії вже цілу добу, проте після того як пішов джедай Ральф, ніхто не відвідував його ak.gif Може, це ще одне випробування, на терпеливість?
Haydamaka
Відповіді часто неточні та поверхневі, але помітно, що кандидат вміє мислити, аналізувати - а це головне. Окрім того справляє враження цілком адекватної людини. Отже, ЗА
-Shiro
Дякую, майстре! Широ полегшено зітхнув, коли дізнався що про нього не забули. А зараз можна й перекусити.
-Shiro
Я набрався сил та готовий до наступних випробувань!

Прекрати флудить) Не обязательно благодарить всех за отданный голос - если очень хочется, то делай это в ПМ.
Вибач будь ласка, більше не буду.
Я и не обижался)
Slipn
Приветствую.Как бы ты поступил ,если бы ты увидел имератора ситхов и он тебя не заметил ,вот у тебя есть шанс его убить и сказать что ты победил в чесном бою.твои действия?
-Shiro
Імператор? Я не знаю як би я його так зустріти міг, проте у спину я бити ніколи не буду. Я краще втечу, атже сили в нас точно не рівні. Якщо джедаї будуть підло вбивати, то чим вони будуть відрізнятися від ситхів?
Slipn
А если он ишел и читал холокорн и ты встретил его лицом к лицу ,но все же он тебя не заметил
-Shiro
Немає різниці_a1.gif Я не буду вбивати беззбройного. Джедаї повинні бути хоробрими, але ні в якому разі не дурними. Тому я не буду визивати його на бій, адже це просто буде моя марна смерть. Я просто пройду повз нього, або втечу якщо змусять обставини.
-Shiro
Не хочу здатися нетерплячим, проте я вже багато днів приходжу до приймальної кімнати і не бачу жодного оновлення huh.gif Якщо ви не бачите в мені джедая, то так і скажіть.
-Chewbatya
(Shiro @ 18.9.2008, 21:53) *
відчай забирає бажання йти далі. Якщо ти впав у відчай, то ти здався. Деякі люди після невдач впадають у відчай, деякі ж стають сильнішими, якщо не піддаються йому.
А я не против твоего принятия в Орден. Кажется у тебя все получится...
ЗА
Cezar
Грав я з ним, адекватний гравець тому ЗА
Volhv
Встречался с Кандидатом на Холи много раз и остались о Нем только позитивные впечатления. Чтит Кодекс. Умело владеет мечем. В беседах - сдержан, вежлив, умен. Твердо привержен Светлой стороне Силы и противостоит темной. я - ЗА
-Nightwolf
Почему ты решил пойти в Республику? Если бы тебе предложили пойти в Империю и зделали сразу Ситх Лордом... Ты бы пошел? Прошу от тебя честного ответа, можеш в ПМ...
-Shiro
По-моєму тут доволі безглуздо брехати. Ні, не пішов би... хоч Імператора пропонуйте, я все одне буду намагатися вступити до Республіки. Якщо не вийде, взагалі буду без громадянства блукати по галактиці, дотримуючись кодексу джедаїв _a1.gif
-Nightwolf
Я за, але ще перевірю тебе closedeyes.gif

Надалі надавай об"єктивні аргументи свого голосу. Правила цього вимагають © Gaydamaka
Haydamaka
Навіть не знаю, із чим тебе привітати. Із тим, що тебе прийнято, чи із тим, що ти 100-й джедай Ордену?) Ладно, і з тим, і з тим тебе!)
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.