Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shiro
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Shiro
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я народився в далекій північній колонії, в горах. Я отримав своє ім"я Shiro(білий) через білі, як гірний сніг, волоси. Мене завжди відштовхували злодії та несправедливість, і я змалку мріяв потрапити до рядів джедаїв, лицарів світла та правди, та змінити щось у цій галактиці на краще. Сподіваюсь, ви допоможете мені здійснити свою мрію! Я готовий багато тренуватися и досягати нових висот.

Це перестворена тема, велике прохання до модераторів видалити минулу.
Atton
Похвально... але сюди йдуть не мрійники... стаючи джедаем ти береш на себе велику відповідальність, маєш відмовитится майже від усього що дозволено звиачйним людям. Ну до тебе питання:
Чому Джедаям категорично заборонено мати сім"ю?
-Shiro
Джедаям заборонили мати сім"ю після Великої Війни. Джедай - це воїн світла, він фокусується на пізнанні природи сили та повністю слідує кодексу. Сім"я не дає можливості джедаю сконцентруватись на своїй міссії. Подружні стосунки можуть породжувати почуття, які можуть привести до темної сторони сили.
Haydamaka
Якщо абстрагуватися від того, що емоції ведуть на темну сторону, в чому небезпека відчаю?
-Shiro
Відчай породжує страх, страх породжує ненависть, ненависть приводить до темної сторони.
Haydamaka
Я ж кажу, забуть про темну сторону. Гіпотетично. Якщо ти взагалі не чутливий до сили, темна сторона тобі як така не загрожує, але відчай все рівно становить небезпеку. От я і хочу від тебе почути, яку саме.
-Shiro
В такому випадку відчай забирає бажання йти далі. Якщо ти впав у відчай, то ти здався. Деякі люди після невдач впадають у відчай, деякі ж стають сильнішими, якщо не піддаються йому.
Haydamaka
Це вже краще. А що поганого у небажанні рухатися далі?
-Shiro
Це жахливо, бо ми всі маємо скритий потенціал, і дуже небагато людей може його відкрити. В той час коли ми не бажаємо рухатися далі та просто скаржимось на погане життя, потрбіно намагатися повністю розкрити та пізнати себе як індивідуальність. Погане в тому, що ми ризикуємо не стати тим, ким могли б.
Atton
(Shiro @ 18.9.2008, 21:34) *

Джедаям заборонили мати сім"ю після Великої Війни.

Джедаям завжди було заборонено мати сім"ю. Ну добре... дам практичний квест. Нещодавно солдат Армії імперії замовив кандидату у ряди імперії мене вбити. Його звали Хенкок, він колишній Джедай. Я особисто привів його в орден, навчив керувати світловим мечем, але він підався темній стороні. Він почав вбивати невиних, порушувати кодекс і перетворився на машину смерті. оскільки коли він був у республіці ми були друзями знайти мене йому було не важко. він мене вислідив і тяжко поранив. Думав що вбив але ні... я залишився живим. тепер він Імпереський солдат . Я хочу що б ти його знайшов та знешкодив, він дуже небезпечний. А також знешкодь замоника.... Якусі. За роботу....
-Shiro
Дякую за завдання, я зроблю все що в моїх силах. Вибач за мою грубість, проте чи це не завдання для сита, вбивати когось? Я думав що ми намагаємось уникати зайвих смертей.
Atton
Я не сказав вбити його... я сказав знешкодити. За грубість пробачаю, хоча я її там і не побачив... _a1.gif
-Shiro
Я побачив Хенкока та почав переслідувати його, зав"язалася сувора битва, але він втік. По-моєму, він не мого польоту птах поки що... проте все одно буду намагатися ціною свого життя виконати міссію. Чи не підкажете, пане Atton, де частіш за все можна його зустріти?
Atton
(Shiro @ 18.9.2008, 22:48) *

пане Atton

Давай без цього... ненавиджу офіціальність. Частіше усього він сидить на острові(Холі Сервер) або Татуіні(ФФА сервер). Незабувай також про Якусі. Якусі частіще усього бачив на Таспірі(Айс та Дуельний Сервери).
-Nirvana
Скажи мне, какой стиль боя джедаи изучают в первую очередь. Так же будь добр назови важнейшие ценности для джедая
-Shiro
Самовідданість, розсудливість, милосердя, цілеспрямованість, терпеливість. Наскільки мені відомо, перш за все молоді джедаї, тобто юнлінги, вивчают стиль Ши-Чо. Він ефективний проти великої групи людей, озброєних бластерами, проте мало що може протиставити гарному бійцю з світовим мечем.
Haydamaka
На моє питання в цілому відповів. А от на питання Нірвани ні. Ти називаєш не цінності джедая, а його риси. Подумай ще.
-Shiro
Добре, вибачаюся. Найголовніші цінності для джедая - людське життя, мир та гармонія.
-Shiro
Вибачте за мою слабкість, проте я мушу попросити у вас іншу місію. Шукати Хенкока та Янусі дуже важко, проте я хочу довести свою вірність Республіці! Будь ласка, Atton, дай мені іншу місію, якщо це можливо. Якщо ні, буду й далі намагатися якось виконувати цю.
Atton
Ти шукав його лише день.... ще повно часу. Добре трохи полегшу завдання. Із Якусі я сам розберусь, а от Хенкока залишаю тобі. Кого не кого а от його знайти зовсім не складно.
-Shiro
Велике спасибі, ще раз вибачаюсь за свою слабкість.
-Shiro
Це було нелегко, проте я здолав злодія Хенкока. Дивно, проте його тіло одразу зникло.
Atton
Велике тобі дякую... ти мені дуже допоміг. Я ЗА твій вступ. Юнак непоганий, перспективний, талановитий. Давав гарні відповіді та впорався із складним завданням
-Shiro
Дякую. Я зроблю все можливе, щоб ти не пожалів про довіру яку надав мені.
-Shiro
Вибачте якщо біжу поперед батька в пекло, та може панове джедаї дадуть мені нову місію чи просто висловлять свою думку щодо мого вступу?
Still
Ну, я скажу. Ты знаеш, чтить Кодекс- это хорошо. Владеть оружием- это приходит с опытом. (я сам еще только учусь) Но Джедай, он будем Джедаем навсегда при любых обстоятельствах. Играл с тобой не под офф ником, если я не ошибаюсь, то ты с дуалами. Не буду врать, сыграл с тобой гдето 2-3 в твою пользу. (просто синглом против дуалов я плохо еще играю) Тактика у тебя не агресивная и это хорошо. Бывали случали я падал, ты не атаковал. Об этом всем у меня хорошее впечатление. Вобщем я ЗА
-Shiro
Так, я б"юся з двума мечами. Дякую за твоє рішення, зроблю все можливе щоб ти про нього не пошкодував.
Haydamaka
В поточній темі ти допустив порушення рольової атмосфери гри та порушення правил форуму. Оскільки заборонено давати нерольові квести, я не буду тобі формулювати завдання на виправлення даних помилок. Вважай що це просто з мого боку порада, доки ці порушення не побачив найсуворіший з модераторів)) Кол-ян.
...або грандмодераторів і не дав по дупі Гайдамаці за оффтоп.
Kol-yan
Сохраним зад Гайдамаки и срочно закроем тему, пока ее не увидел кто-либо из грандмодераторов! laugh.gif

Закрыто за нарушение атмосферы ролевой игры.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.