Haydamaka
14.9.2008, 11:08
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я народився та провів дитинство на планеті Дандуін. Мій батько був істориком та шукачем пригод. Одного разу він приніс із своєї подорожі до зруйнованого анклаву голокорн. Цей голокорн містив детальну інформацію про джедаїв як воїнів порядку та захистників миру. Багато днів поспіль я захоплено сидів біля цього артефакту, вивчаючи інформацію, якою він був сповнений...
Згодом, незадовго до смерті, батько купив на чорному ринку у колекціонерів антикваріату світловий меч, який заповів мені.
Моя родина, дякувати силі, ніколи не знала, що таке ситхи. Тож коли я виріс, вирішив, що зроблю все можливе, аби всі жили в такій самій безпеці, як і я. Саме це і привело мене свого часу до Храму джедаїв. Я став джедаєм та віддано боровся за мир, гармонію, ідеали; я боровся із пітьмою, що навколо, але не вгледів ту, що в мені. Розумію, що маю провину перед Республікою, коли спонтанно облишив її. Але іншого вибору і не мав. Я ніколи не був схильним до темної сторони, але коли я став втрачати те, що боявся втратити, емоції сповнили мене... І тільки в цю мить я нарешті побачив, що я далекий від образа ідейного джедая, яким завжди жадав бути... І тільки тоді відчув, що мені терміново необхідно відпустити все те, що для мене було дорого, зокрема Республіку.
Я гадав, що моє вигнання буде тривалим, хотів відпочити від Сили. Але Сила мене привела до Храму одразу, як тільки я розібрався у собі, заспокоїв свій розум та здобув спокій.
Что-то вы зачастили уходить медитировать на пару дней) Вообщем
ЗА, т.к истинный джедай, хороший человек, хороший боец и все такое) Хотя это можно и не говорить - и так всем понятно)

Я теж кілька днів медитував

Знаю людину достатньо довго щоб сказати що він гідний звання Джедай!Але не так швидко
Що таке Сила і звідки Джедай її бере?
Что ты открыл нового для себя во время изгнания ? ))
И разберись с парочькой культистов плз...
Голосую
ЗА ! товариші.Бо він істинний джедай

і Дід панас
Haydamaka
14.9.2008, 11:58
Штакете
Джедай силу не звідки не бере. Ми кажемо, що джедай має Силу. Але це не зовсім правильно, на мою думку. Джедай силу лише використовує, але не є джерелом цієї сили. А точніше є, але не більше, аніж будь-яка жива істота. Силою прийнято вважати енергетичне поле, що оточує всі живі істоти. Власне, живими істотами це поле і утворюється. Хоча природа Сили є малодослідженою, але відомо, що відчуваємо її ми завдяки мікроорганізмам, т.з. мідіхроріанам. Кількість мідіхлорианів у крові і визначає чуттєвість до Сили.
Джедай у гармонії їз Силою перебуває завдяки медитаціям та рівновазі, на відміну від ситхів, які сили беруть із пристрастей.
Nikooz
Під час "вигнання" нічого нового для себе я не відкрив. Просто здобув спокій, але про це я писав у першому посту.
Гайдамака...я навіть не знаю що казати. Якось мені не зручно, що ти зараз не Джедай...і я тебе приймаю сюди. Я знаю що квеста тобі не дам, ти запитаєш чому? Я відповім: з твоїм поглядом на світ тебе важко заплутати, а отже я нічого не буду давати. Гравець ти гарний та дуже приємний в спілкуванні. Ввічливий та розумний. Я з тобою бачився не багато раз..просто в мене не вистачало часу на гру..але коли бачив то бачив лише позитивну сторону. З поверненням. Я
ЗА
і навіщо треба було уходити...
Але на радість ти знову будеш з нами.Гайдамака,скажу чесно,Республіка без тебе-це не та Республіка,в яку я вступав...Тому я навіть не знав,що мені робити після твого вигнання...
Тож пропоную з Новими Силами знову розбудовувати нашу Величну Державу!Не лінуймося!
Мій голос звичайно
ЗА.Гайдамака-це символ нашого Ордену.
Я конечно же голосую
ЗА 
Я хоть и ушел в глубокую медитацию
(в связи с новой дурацкой болонской системой) 
, остался в Ордене.
А Гайдамака - тру джедай и хороший, мудрый страж Света
-Nirvana
14.9.2008, 13:13
Когда я поступал в джедаи, ты меня так мучал своими вопросам

Хотелось бы и тебя помучать, но не могу
ЗА Достойнейший и честнейший среди всех нас. Образец настоящего джедая.
Уяви:
Ти магістр Ордену. Твій ліпший друг стає Ситхом

і хоче знищити усіх Джедаїв за для "миру" у всій Галактиці.
Ось фінальний дуель.. ви стоєте один на проти одного..
У тебе в голові проминають спогади про Ваше дитинство.. як ви уявляли себе Лицарями з Світловими мечами і т.п.
Твій суперник у цей час не наважується вмикати меч... але в будь який момент зробить на тебе контратаку. В його очах ти бачиш все того ж твого товариша і у деякому розумінні брата.
І ось, випад суперника... його клинок майже доторкається до твоєї шиї, але ти відхиляєшся. Між Вами зав"язується поєдинок. У тебе вибір: Вбити Ситха.. або помилувати. що ж ти вибереш? Збережеш життя другу чи знищиш загрозу Галактики?!
Haydamaka
14.9.2008, 14:13
Якщо мій супротивник вже почав атакувати, я змушений буду битися. А далі все залежить від перебігу двобою. У разі його перемоги я загину смертю хоробрих

, якщо перемогу здобуду я, думаю, матиму шанси повернути його до світла, або, принаймні, відвернути від пітьми. Ти казав, що він сумнівається, отже ймовірність такого дуже велика.
-Ajunta Pall
14.9.2008, 14:39
голосую За, что я могу сказать хорошый человек, друг. был и будеш хорошым джедаем.
Так так)) Дійсно, я був впевненний, що ти спробуєш повернути його до Світла))
Ти не змінився і досі один з найкращих зразків Джедайського діла))
У мене немає підстав бути проти чи утриматись від твого повернення))
я ЗА
Alphax Kenobi
14.9.2008, 15:20
ЗА, этот человек - до мозга костей джедай. Готов трижды поручится итп итд (пишу потому что нельзя просто написать за =)
Правда непонятно немного, зачем надо было на пару дней уходить =)
Этот человек уже давно доказал свою верность Республике, не раз помогал и мне, исходя из этого я ЗА
Alphax Kenobi
14.9.2008, 15:53
У Zabreel'a р/о, и он говорит своё ЗА через меня. Забреел давно знает Гайдамаку и уверен в его джедайских качествах, так что тут, как и у многих, вопросов даже не возникает. =)
Скажу честно: в день, когда Gaydamaka ушёл, у меня на весь день испортилось настроение)). Для мня этот человек успел стать эталоном джедая и его уход мне показался началом конца REP)). Поэтому я искренне рад, что вновь будет, на кого ровняться. Голосую ЗА
Все говорят одно и тоже! Тема для флуда, закрываю
С возвращением! Принят!