Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Armadios
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Armadios
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Мою родину вбили імперці коли ще я був маленький.Я й вирішив податися до Республіки бо меня було нікуди йти і я хотів допомагати таким як я.Я хотів боротися за гармонію,за справедливість!Я хочу служити Республіці.
-Rostik
Что ты знаэш об ордене Джедаэв и почему ты сюда пришёл?
-Dark Monkey
(Armadios @ 6.9.2008, 12:58) *

Я хотів боротися за гармонію,за справедливість!.

Що ти вже не хочешь боротись за гармонію,та за справедливість ?
Armadios
Я мав на увазі за гармонію и справедливість

Я знаю що тут можно звершити мою мету-допомагати тим хто потребуе допомоги.

(Плюс ще сабер дадуть) tongue.gif tongue.gif ad.gif ad.gif thumbup1.gif
Haydamaka
_a1.gif Не дадуть тобі сабер, його зробити ти сам муситимеш.
Постався серйозніше до заявки ad.gif

тут можно звершити мою мету-допомагати тим хто потребуе допомоги

А хіба не можна допомагати поза Ордену джедаїв?
Armadios
Допомагати не в Ордені Джедаїв, а тим хто потребуе допомоги.Мав наувазі всім хоч то в Ордені або поза ним.
Chensky
Це можна робити і будучи Нейтралом)) laugh.gif

А ось як ти бачиш цю допомогу??...
Armadios
Допомога в ім*я Республіки.І взагалі я не можу щось робити погане в житті і хочу відобразити це і у грі.Не обманювати себе.Тому я маю вступити у Республіку

До того ж я не хочу скривати те що я хочу творити добро
Haydamaka
Здаєшся щирою та відвертою людиною. Це добре.
Мою родину вбили імперці коли ще я був маленький

Що ти відчуваєш по відношенню до цих імперців?
Armadios
у якомусь смислі жалість, вони не хотіли (більшість не хотіла) служити Імперії.З іншой сторони, це люди які безжасно виконують вбивства незнаючи за що і навіщо...Бо так схотілося верхівці Імперії....
Haydamaka
Джедай Аттон передає тобі практичне завдання:

"Знайти гравуя на ім"я Kurt Cobain(кандидат в Ман), та знешкодь його... він погрожував мені...."
Armadios
Можна уточнити завдання?що ві маете наувазі *знешкодити*???

Знайти на сервері та у чесному поєдинку перемогти Курта. Зробити скріншот перемоги та викласти його тут, в цій темі.
Gothmog
Сегодня подуэлился с кандидатом на Холи. Человек, вроде адекватный, кодекс соблюдает. Да и дерётся уж точно не хуже меня)) Я ЗА.
Dark Manor
Докажи верность и преданность Республике, принеси скрины трёх убитых тобой ситхов.
-Nord
Давай сегодня посмтрю как дерешься на холи.
Подходи когда сможешь.
Armadios
Вибач Nord я не зміг вчора.Давай сьогодні десь у 8 годин вечора окей?
Я принесу скріни трьох вбитих ситхів)меня ще буде треба Kurt Cobain вбити отже і його скрін теж принесу.
Armadios
Я зробив перший квест)

Гайдамака передай Аттону що квест зробив,дякую.)))
Alphax Kenobi
Armadios, что ты выберешь: равносторонний треугольник, квадрат или круг? И почему?
-Nirvana
Видел на сервере. Играл с ним как и под анонимами, так и под своим именем. Поведение и стиль боя от этого не менялся. Я ЗА
-Elrond
Armadios,представь ситуацию:
ты обезоружил в бою ситха который угрожал Республике, какие твои дальнейшие действия и почему ?
-Ajunta Pall
розкажы истоию планеты дантуин
-Chewbatya
Давно никого нет... Закрываем?
Atton
6 дней отстутствует... раното пока закрывать

Ок, ждем до завтра. Хотя собирался сегодня вечером закрыть _a1.gif
Armadios
Вибачте що довго не заходив.Другий квест нарешті зробив

ось ще

(Alphax Kenobi @ 12.9.2008, 14:00) *

Armadios, что ты выберешь: равносторонний треугольник, квадрат или круг? И почему?

Рівносторонній трикутник.Кристалл — это сердце меча. Сердце — это кристалл Джедая. Джедай — это кристалл Силы. Сила — это меч сердца. Все взаимосвязано: кристалл, меч, Джедай. Вы едины.(с)Люминара Ундули
Alphax Kenobi
Armadios Очень даже неплохой ответ.

А теперь представь такую гипотетическую ситуацию: твой дом в результате очередного землятрясения сильно повреждён. Твои действия:
1) Ты будешь его восстанавливать.
2) Ты построишь новый дом рядом, а старый ещё как-нибудь используешь (к примеру, как сарай или склад, неважно).
3) Ты уедешь жить в другое место.
4) Твой вариант

Возможно ли представить эту ситуацию не буквально а образно (символично)? Если да, то как? К примеру? Могут ли в таком случае отличаться варианты действий? =)

Опять-таки мне интересен ход мыслей.
Armadios
(Alphax Kenobi @ 20.9.2008, 15:11) *

Armadios Очень даже неплохой ответ.

А теперь представь такую гипотетическую ситуацию: твой дом в результате очередного землятрясения сильно повреждён. Твои действия:
1) Ты будешь его восстанавливать.
2) Ты построишь новый дом рядом, а старый ещё как-нибудь используешь (к примеру, как сарай или склад, неважно).
3) Ты уедешь жить в другое место.
4) Твой вариант

Возможно ли представить эту ситуацию не буквально а образно (символично)? Если да, то как? К примеру? Могут ли в таком случае отличаться варианты действий? =)

Опять-таки мне интересен ход мыслей.

Я буду відновлювати свій дім.Можно й образно.По фільму було таке що Енакін Скайвоукер повинен був восстановити рівновагу в силі, а зробив навпаки.Люк С. відновлював рівновагу і тому він зробив правильно - він відновив орден джедаїв можно так сказати.А якби він зробив нове щось(збудвати новий дім, а старий використовувати як небудь) о це й було б неправильне рішення.Як можна знехтувати Орденом джедаїв? якби Люк С. так зробив то він не не зрозумів того що він робить ще гірше.

Думаю написав правильно і це не буде виглядати тупо.... blush.gif

не судіть сильно мені 13 років)

!
Попередження:
10 днів р\о за оверквотінг
-Nirvana
пока модеры не увидели, убери оверквотинг.Почему это вдруг Энакен Скайвокер не восстановил баланс силы? Подумай получше и ответь
Alphax Kenobi
Ответ меня устраивает. Я ЗА. Анализировать ситуацию ты можешь. В тебе есть спокойствие и разум.

Правда, одновременно в вопросе была и вторая сторона медали - проверка внимательности. Я имею в виду словосочетание "очередное землятрясение". Его следовало заметить, и что самое главное, принять во внимание. И если ситуацию рассматривать ещё и буквально (а вопрос требовал рассмотреть его двояко), я бы не ответил что стал бы ремонтировать дом. Ибо, какой смысл его чинить если он будет снова и снова разрушен землятрясением. Или тогда в своём варианте надо было написать что дом ты чинишь по особой (японской) технологии (когда дом не подвержен разрушению от землятрясения).

Короче, в буквальном рассмотрении вопроса, я считаю что лучше уйти из мест где постоянно трясёт. Это просто логично, не принимая во внимание фактор привязанности к месту. Анализ имеющихся фактов.

Тебе ещё многому нужно научиться. Да пребудет с тобой Сила!
Dark Manor
ну что ж, ты провалил мой квест....
Джедай не машина для убийства по приказу! Верность и преданность Республике- это не готовность стереть с лица земли нескольких ситов, это созидание, справедливость и мудрость в любой ситуации, коих я в тебе не увидел! я ПРОТИВ твоего принятия, ДО ТЕХ ПОР!!! пока ты не научишься справедливости!

P.S. заметь, я не объяснил тебе причину для убийства.
Armadios
Вибачте але було написано так:Докажи верность и преданность Республике, принеси скрины трёх убитых тобой ситхов.

Чи це не правда?І чому ж тоді квест провалений?
Ralf
Armadiose, складається враження, що ти слухаєш, але не чуєш, дивишся, але не бачиш. closedeyes.gif Подумай ще раз уважно над завданням Darka Manora, помедитуй, віднайди саму суть і тоді знайдеш правильну відповідь.
А мені, будь ласка, дай відповідь на таке питання, що ти відчував, коли вбивав цих трьох ситхів? Опиши свої емоції.
-Nirvana
он будет медитировать следующие 10 дней, ибо у него p/o
Нужно закрыть заявку или как? Смысл от неё если у кандидата 10 дней п о
Kol-yan
В связи с получением кандидатом р.о. тему закрыто.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.