Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Nightwolf
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Nightwolf
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я хочу вступити у Республіку, тому-що гадаю що моє призвання тут...

Вибачаюсь за 2 теми, закрийте одну з них.

Тем було не 2, а цілих 6!=)
Granat
1) Распиши свою историю.
2) Аватарка на тему республики/джедаев.

!
Попередження:
Заборонено говорити банальні фрази (такі які уже не меньше п'яти раз сказали в інших темах розділу), наприклад: "Выполнишь квест *** и я за", "Напиши историю персонажа" тощо. р\о 10 днів
-Nightwolf
Свою історію я погано памьятаю, а чому зараз розповім.Діло буль на планеті, але на якій не пам'ятаю, я ще був малим, грався з друзями палками і уявляли з себе джедаїв. Але тут я почув постріли, взриви, і побачив крейсер ситхів, я сховався у підвалі хозяїні борделя... Але зненацька на мене впав кусок стелі, я знепритомнів... Мене привів до тями хозяїн коли знайшов мене непритомного, я не міг нічого згадати що зі мною трапилось, кто я і як сюди потрапив, коли я вийшов на вулицю побачив зовсім незнайомі для мене квартали, хозяїн взял мене на свій корабель і полетіла ми з ним на Татуїн подалі від битв. Хозяїн назвав мене Nightwolf і взяв з мене обіцянку що я вступлю в ряди республіки і буду йти до своеї цілі до кінця...
Haydamaka
Квай Гон колись сказав, що жадібність може бути могутнім союзником. Як ти розумієш це? І чи можуть взагалі людські вади приносити користь?
-Nightwolf
Кожна вада людини в тому рахунку і жадібнісь колись та десь может будти корисною.
Haydamaka
Повідомлення від Аттона:

Nightwolf:
ПРОТИ, абсолютно..... грав сьогодні з гравцем на дуельному сервері, і вийшла така ситуація:
ДУель між нами(на Айс сервері), спускаемося разом вниз, я із вімкнутим мечем, але гравець із вимкнутим.... спочатку подумав:"Чому не нападае?", також деактивував меч, не пройшло і п"ять секунд як я впав на землю blink.gif , і із дуже тяжкими пораненнями дістався Ордену щоб повідомити про це.... не буде він Джедаем. Прошу усіх прийняти це до уваги. Мій як виявилося(випадково) тест на адекватність не то щоб не пройшов, а..... ну я вам розказав, а ви думайте.

П.С. Я грав під офф ніком, так що гравець знав кого атакуе
-Nightwolf
Мабуть я десь був і не правий, але я не збираюься чекати доки тобі не надоїсть стояти і дивитись на мене...
Chensky
Опачькі.. Терпінню не хочеш ти піддатись... цікаво.... не очікував я від тебе такого.... Я буду за тобою спостерігати..
Haydamaka
Я бачу висновків для себе після попередньої заявки ти, нажаль, так і не зробив. Я проти. Бо якщо ти дозволяєш собі таке зараз, то і із прийняттям в Орден нічого не зміниться. А отже своєю поведінкою ти кидатимеш тінь на репутацію Республіки. Це неприпустимо.
-Nightwolf
Така ж сама ситуація у мене була тільки що, у мене був вимктуній сабер, а він мене вдарив, але не буду тикати пальцем...
-Nirvana
Я не знаю, что вы там рассказываете, однако я вчера с ним очень много играл(не под офф ником) Игрок очень адекватен, и кодексу придерживается. Ниразу (примерно за 20-30 дуэлей) не ударил лежачим или безоружным или со спины. А вот ты, Аттон, любишь бить лежачих.
тебе должно быть стыдно за то, что ты подаёшь дурной пример молодым джедаям а потом жалуешься на них.
Я ЗА
Dark Manor
Перед тобой весы.
На одной чаше разум, на другой сердце.
Какая чаша тяжелее для тебя?
-Nightwolf
Они равны, тольки они вместе могут привести к добру и гармонии...
Haydamaka
Допоможи республіці... знешкодь 3х ситхів, та троьх представників культу Смерті... (с) Atton

В першій редакції своєї відповіді на питання Дарк Манора ти надав перевагу серцю. Але зараз ти дав більш обдуману відповідь. Це добре...
-Nightwolf
Ситхи, так как их сильно много, думаю не грех чуть больше заскринить _a1.gif

Death Cult, а тут все наоборот...
-Nirvana
Гайдамака мысли читает _a1.gif И мои щас прочитает biggrin.gif
На всякий случай я хочу с тобой встретится ещё, Nightwolf
Haydamaka
я ЗА. Выполнил квест © Atton

Нірвана, а як ти думав?)) Сила ще й не на таке здатна))

Chensky
У мене вчора розривався коммунікатор із незнайомого номера...
Я не брав слухавку.. але.. прийшло з того номера повідомлення:
" ДопоможітЬ!... Кри...л.. вик...не... Буд....ка.. !!!!! "
Твоя міссія провезти розвідку в даному регіоні. Планета Коррібан. Будь обережним, це місце скупчення Ситхів... там поховальні їхніх Лордів..
-Nord
тебе задание Найди на ффа и победи 2 ситха(скрины)

i
Сповіщення:
Намагайся квести давати рольові. Тей самий квест можна перефразирувати по-рольовому.
Haydamaka
Я помітив, що я помилявся щодо кандидата. Схоже він дійсно прагне самовдосконалюватися. Треба тільки набратися терпіння, та стриманіше ставитися до ситуацій, які можуть гіпотетично викликати негативні емоції. Я бачу позитивну динаміку та конкретні успіхи. Наполеглевість - це хороша якість для джедая. ЗА
Chensky
Я ЗА!!
Кандидат виправдав і мої сподівання)
Вважаю його гідним Ордену, адже він старається і навчається.
+ я знайомий з ним не тільки в ДЖА)))
Дійсно, все у нього попереду)
-Nirvana
Кандидат меня розачаровал... Ко мне поступила голограмма, от анонимного лица, на котором кандидат убивает безоружного.
Приношу свои извинения Аттону, за недоверие однако мы оба знаем, что повод для этого был
Моё доверие к кандидату серьёздно подорвано closedeyes.gif
-Ajunta Pall
розкажы о историю светового меча с чего все началось, как меч еволюцыонировал

и розкажы о джедайскай ковке.
-Nightwolf
(Nirvana @ 12.9.2008, 22:24) *

Кандидат меня розачаровал... Ко мне поступила голограмма, от анонимного лица, на котором кандидат убивает безоружного.
Приношу свои извинения Аттону, за недоверие однако мы оба знаем, что повод для этого был
Моё доверие к кандидату серьёздно подорвано closedeyes.gif

я знаю кто ето лицо, я его просил что бы он сражался, он был в дабл на повер, я был в сингле, он отказовался... Тогда для чего он заходил на повер? что бы по одиночку дратся? blink.gif
-Elrond
ты написал что хочешь вступить в Республику потому, что выдиш тут своё предназначение, а в чем именно оно заключается ?
-Nightwolf
Nord, я нашел их... Один пытался скрытся от меня и улетел, но я его нагнал уже в другом месте...

Ельронд, я думаю что мое предназначение помогать силам света боротся против сил зла, помогать невинным и беззащитным.
-Elrond
Если хочешь помогать невинными и беззащитным у тебя есть этот шанс прямо сейчас:
Nahtigal (emp), убил несколько ни в чём не виновных торговцев на планете Коррибан, останови его пока не начались новые убийства.
-Nightwolf
Ему кто-то доложил что я лечу за его головой, он улетел оставив невинных людей в покое, вернется ли он, ето толкьо вопрос времени...
Kol-yan
Нарушение атмосферы ролевой игры.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.