Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Wangal Tucare
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Wangal Tucare
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Імя Wangal Tucare
Кличка Tucare
Рідна планета Хоногр
Народився я в період розквіту Хоногра. Наша раса не відома людям .Дехто називає нас Уіллами, дехто Ланники. Ні те ні інше неправильно. Моє імя перекладається як воїн або той хто відає. Наша раса має повищену чутливість до Сили, тому не дивно
що я чув її змалечку. За моє старання стати на Шлях мої ровесники відійшли від мене. Та все змінилось коли прийшли работорговці.Вони спалили всю планету і забрали нас на Мустафар Через 173 роки увязнення я втік на Зоряному кораблі.Цей колабель довів мене до Наар Шаада. Там я вступив в гільдію найманців. Згодом мене їхні політичні інтрижки перестали цікавити.Я прагнув влади. Вивчаючи древні таємниці Ситхів доля завела мене на Коррібіан де я зустрів Ralfa. З його допомогою і допомогою Сили яка вернулася до мене я побачив Шлях. На Мустафар наглядачі розважались роблячи дуелі між рабами. І приходилось вбивати тих, дто ділився лишнім шматком з тобою ,і тих, з якими ділився ти. Я прийшов сюди щоби Мир запанував в Галактиці. І ніхто більше не пережив того що і я. Я хочу піти по стопам великого представника нашої нації Гранд Майстера Йоди

Сорі 2 ссилки вийшло .Закрийте одну пліз
-Dark Monkey
Ммм.. Сложный тогда будет твой путь. Твоё первое задания защитить Volhvа в течении 15 минут после завершения этой задачи пусть он отпишеться в этой теме. И да пребудет с тобой сила _a1.gif
Haydamaka
Ти багато кажеш про Шлях. А в чому ти його бачиш?
Chensky

наскільки ти відчуваєш себе готовим, щоб стати на шлях Джедая...
оцінись від 1 до 10. І поясни чому саме так.
Chensky
Я не ДОГАНЯЮ з ким я спілкуюсь!..
Wangal Tucare.. здається з ним і до нього запитання мої! huh.gif
-Wangal Tucare
Я надзвичайно вибачаюсь. Перед тим як дыйти до обговорення у мене були проблеми з ніком. І тому 3 ак. А мій приймач випадково вислітлив цей. Це я .Тими ак я користуватись не буду blush2.gif

Для мене Шлях це Сила, Світло ,Мир, Дух

8 Я знаю що я хочу бути Джедаєм. Я стараюсь досягнути керунку над гнівом. Але так само я признаю що це не завжди вдається. Труднощі великі, але я стараюсь їх подолати, і вірю що подолаю.

i
Сповіщення:
Не пиши ботами більше)
Haydamaka
Емоції, гнів... Як ти гадаєш, чи можуть вони інколи допомагати?
-Wangal Tucare
Я чув що Великий Магістр Мейс Вінду використовував їх для VII стилю. Але на мою думку це краще не використовувати. Джедай повинен черпати допомогу в Силі і Рівновазі
Ralf
Wangal Tucare!
Як ти вважаєш, наскільки часто джедай повинен медитувати і чому? Що дає медитація в духовному і фізичному плані? dance3.gif
-Wangal Tucare
За кожної вільної хвилини. Цікаве питання. Це ніби як запитати скільки разів за день я повинен допомогти комусь) Медитація допомагає показати правильність вибору, Знайти місце в світовій гармонії, а також зміцьнює нас
Ralf
Твоя відповідь загалом непогана й цікава, але не повна. Прочитавши уважно кодекс Джедая, ти зможеш повністю осягнути суть медитації. А поки хотів би зустрітися з тобою на Холі, щоб перевірити рівень володіння мечем, твою "рівновагу" й знання правил двобою. Знайди мене biggrin.gif
-Wangal Tucare
Ralf я ще вчусь у школі, і не можу бути завжди на холі, але я думаю ми сконтактуємось
Racheival
в тебе було якесь інше ім"я до цього чи ні? якшо ти оцінив себе на "8", то за 2 дні як ти добився таких результатів?
-Wangal Tucare
Справа в тому що я вже давно хотів бути джедаєм. Але мій нік чомусь не підходив. А за зміну ніка треба було платити .Я закинув це, а Ралф мені сказав що це неправильно, тому я вирішив не відступати
Racheival
я нічо не поняв blink.gif ...там бігає імпєрієць Гектор, який давно хоче мене вбить. зараз я від нього втік,бо він був не сам, але потім мені нада буде твоя допомога. знешкодь гектора(скрін сюда)
-Wangal Tucare
Понятніше))) Та, був інший нік.
Granat
Откуда Джедай черпает силу?
Что такое Сила?
Почему некоторые Джедаи сходят с Истенного пути и переходят на Тёмную сторону?
-Wangal Tucare
Я вважаю, що із себе самого. Кожна жива істота нерозривно сполучена з нею. Бо інакше вона не жива. У когось більший потенціал, у когось менший. Але всі ми звязані одним. Сила- це Життя , Там немає Смерті- там Сила( кодекс).
Тому сама ідея смерті через Силу, є неприродною, деяким це здається ознакою слабкості, тому вони і починають шукати "істинну Силу" і вже не відчувають, що не вони володарі своїх Думок і Емоцій. Тому врешті решт стають ситхами. Але деколи їм здається, що вони зможуть творити цим Добро( так Енакін спочатку вважав)
Racheival
ну то може ти нам його скажеш?)
-Wangal Tucare
Magistr Yoda заявка на вступ є в розділі
Granat
Ответ не плохой, но заслужить расположение падавана только теорией не выйдет... Найди на холи джедая, поведи с ним несколько дуэлей, и пускай он отпишет своё мнение.
-Wangal Tucare
Я вибачаюсь, але зараз я роблю подорож за Зовнішнє коло, на 2 дні. Там мій передавач втратить зв"язок з вами. Попрошу Раду не приймати негативного рішення за цей час
Не закривайте, адміністрація
-Wangal Tucare
Стоп, якщо Дарк Монкей пішов, його квест можна не виконувати?

Ну, скажимо так, краще виконай. Але ніхто не зобов"язує=)
Ralf
Я провів декілька годин з кадидатом у бесідах та дуелях. Вихований, дотримується Кодексу, адекватний, прагне удосконалити бойове мистецтво. Я ЗА
-Chewbatya
Wangal Tucare, ты 173 года провел на планете Мустафар. А какое очень важное событие там было во время войн клонов? Событие, которое изменило галактику...
-Wangal Tucare
Війна клонів велика, але якщо ти про битву Енакіна і Обі Вана, то мене вже там не було в той час. Також ти можеш говорити про новий вид дроїдів, креслення яких були там. Також немаловажним було перебування Торгової Федерації на Мустафар. І Остаточне становлення Енакіна на Темну сторону там проходило.
-Wangal Tucare
А відзив Ральфа можна рахувати як виконання квесту Граната?
-Wangal Tucare
Не закривайте заявку , на даний момент я квест Дарк Монкей виконую!!!
Volhv
closedeyes.gif Наш Многоуважаемый кандидат проявил не мало старания и упорства выполняя задание Dark Monkey. Полностью Выполнил поставленную задачу! Также в беседах проявил,- острый (не по годам) ум, смекалку и рассудительность. По моему Скромному мнению - Отличный Кандидат, который принесет много пользы Республике.

я ЗА

Haydamaka
Імпонує в кандидаті його рольовий підхід до завдань та питань, обдуманість у відповідях. ЗА
-Ajunta Pall
ты так сильно хочеш стать джедаем, уважаю.
но ответь и на мой вопрос:

какие великие межгалактические войны ты знаеш?
-Wangal Tucare
Твоє питання цікаве. Признаюсь, спочатку я пішов в нашу бібліотеку. Але не знайшовши там нічого, я провів власне рослідування по цьому питанню. Почав я із 7500000 років до БЗЯ
28000 р ДБЗЯ Громадянська війна в Галактиці.
25000 р Обєднані війни. Винайдений Гіперпривід
24 500 до Б.Я. Великий Розкол. Війна між Джедаями і Ситхами
6000 – 5900 до Б.Я. Столітня Темрява Війна між Джедаями і Ситхами знову
5000 до Б.Я. Велика Гіперкосмічна Війна
3 963 до Б.Я. Мандалорські Війни
1 000 до Б.Я. Битва при Руссані.
Битва при Явіні
-Ajunta Pall
Хотел бы ты поучаствовать в одной из етих войн?
Ты бы был кемто важным на войне...
-Wangal Tucare
У битві при Руссані. Це була одна із найславетніших битв в історії. Там Ситхи одержали поразку. А місце битви було названо Долина Джедаїв. Лише один Ситх вижив. Там Хот переміг Кана який і вижив до речі. Тисячі Джедаїв померло і ніхто не скаже Цей був великий, а Цей ні.
Ты бы был кемто важным на войне...

-Ajunta Pall
Значит ты очень хочеш бить ситхов, я правельно понял? ты хочеш их истребить?
-Wangal Tucare
Та не хочу я їх бити.) Просто ти задав питання Де би я хотів бути. А вбивати не можна, хочемо ми того чи ні Але Життя, це Сила і не можна просто забрати життя у іншого. Так Джедай МОЖЕ вбити, наприклад захищаючись. Але не вбивати бездумно бо він Ситх , а я Джедай. Той хто вже не задумується над відбиранням Життя і не радиться з Силою, як краще поступити, вбивати чи ні показує що він уже на дорозі до Темної сторони.
А знищити Ситхів Неможливо. Це те саме що знищити Темну сторону. Навіть якщо не буде сторонників зараз, усе рівно хтось "відкриє" це наново. Але це не означає, що ми повинні здаватись. Ми повинні якумога далі відстрочити повторну появу цього культу.
-Wangal Tucare
Чекаю на Запитання ,квести, завдання. З задоволенням виконаю)
-Ajunta Pall
етого ответа я и ждал...

Я голосую за, бо вижу что человек хорошый и достойный быть джедаем...

П С да начет уничтожыть темную сторону один темный джедай знал как уничтожыть силу...
Atton
Хочу тебя протестировать в боевом плане. Найди меня на сервере или напиши в ПМ когда будет удобно. Но не затягивай
-Wangal Tucare
Забріел ,я одержав твоє послання. З великими труднощами я таки пробрався до укриття Гектора. Не знаю чому ,але він вирішив мене вислухати. Я вирішив провести чесну дуель, в Святому місці. Та він не прийшов, і наскільки я бачу пішов у вигнання.

Активність на сервері 0

-Wangal Tucare
Я ось подумав. Коли я з Гектором розмовляв він, як це не дивно не проявляв агрессії хоча знав для чого я прийшов. Так він імперець, але це не в моїй волі вірішувати вбивати його чи ні. Так що вибачай, навіть якщо би він був, я би не виконав цей квест. Вибач.
Atton
Играл сегодня с игроком.... сказать пока особо нечего. Ну.... вообщем я ЗА. Отвечает неплохо, старается.
-Wangal Tucare
Закрийте пліз мою заяву, я відчуваю, що не готовий стати джедаєм

Haydamaka
Можеш пояснити чому?
-Wangal Tucare
Мій голос підказує мені, що я ще повинен удосконалитись як і в володінні мечем, так і в володінні думками.

Разбирайся со своими внутренними сомнениями, а когда будешь готов подавай заявку. Твое терпение и желание самосовершенствоваться - это аргументы в твою пользу, которые будут иметь большое значение в следующей заявке.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.