Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Shtaket
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Shtaket
Я ознакомился с правилами поведения на игровых серверах и правилами Республики и Империи и Законами Республики

Моя історія починаеться з Татуїну.Після того як Мій друг Джедай був вбити на завданні Сітхом,я хотів помститись за нього,але з часом я став розуміти що це мені не допоможе вгамуватись.Тому я спробував забути про все це і вирішев стати Джедаем.Після цього я полетів На Корусант до Академії Джедаїв.Мою кандедатуру довго розглядали,але врешті вирішили взяти мене.
Я був у Ордені деліклька Років,але з часом я зрозумів що мені стає важко сконцентруватись на якійсь проблемі.Тому я пішов з Ордену для засвоення набутого.Після довгих медитацій та тренуваннь,я вирішив повернутись.Сподіваюсь я не втратив тих якостей що мав раніше.
Haydamaka
Ну й як, чого нового у вигнанні дізнався? ad.gif
Shtaket
Я засвоїв те що отримав та ще дещо розвідав по приводу Війни яка розгорталася.Все більше Республіканців відвертаються від нас,тих хто навзвали їх друзями та товаришами.І тому нам доведеться боротись не з Імперією чи Дедультом,а з своїми товаришами.Але проситсояти своїм друзям не так легко.

Новини з Татуїну:пару днів назад декілька Імперців купували рабів та зброю.
Новини з Корібану:в той самий час декілька культистів намагались знайти Артефакти які дають силу та Владу.
Chensky
Досить часто зустрічаюсь на серверах. Майстерність і навички не гірші ніж у день першого мого знайомства. Ця людина - гідна звання Джедая. Стійко витримав вигнання - стриманність і злагодженість думок. Це все дає мені привід кричати, що я ЗА!!!
Haydamaka
За. Бо хороший джедай був, і таким же хорошим джедаєм і буде. Та ще й розвідданих підкинув свіжих))

І дивись мені, не дай Боже ще раз з Республіки вийти вирішиш laugh.gif ad.gif
Shtaket
Гайдамака, не хвилюйся не вийду rolleyes.gif .

Прошу когось задати питання чи квест.Бо не хочу бути відмінним від інших.
-Dark Monkey
Хочешь квест ну вот тебе тогда расскажи почему ты ушел с ордена ?
Kol-yan
Штакет, ты лолка) Зачем было уходить на пару дней?) Мог и у нас помедитировать laugh.gif Короче, голосую ЗА, т.к джедай был достойный, примерный. Хорошо владеет сабером. И вообще отличный человек)
Shtaket
Дарк Манкей

В першому пості я все пояснив ad.gif

під час перебування в Ордені мені стало важко сконцентруватись на проблемі).Я не міг себе взяти у руки і тому вирішив залишитись сам з собою на одинці на деякий час.

Я завжди хотів впевнетись що я заслуговую місце у Республіці і це була моя нагода,і я нею скористався.
Alphax Kenobi
Я ЗА. Несколько дней вроде не изменили Штакета к худшему. Кроме того, я его знаю как Мастера Клинка первого ТСД =)
Извини, Штакет, но ты именно отличаешься от других. Поэтому вопросов не имею.

Да и ещё... если становится трудно то обратись к другим джедаям за советом, или же даже к Совету джедаев. Там собрались наши мудрейшие - они подскажут как успокоить и привести в порядок мысли.
-Dark Monkey
Всё ответом я доволен я За достойный джедай который может быть примером для остальных.
Ralf
Я голосую ЗА, оскільки знаю цю людину як хорошого, надійного товариша, сильного бійця і чудового тренера (я радий, що ти повернувся).
-Akatosh
За ИМХО
!
Попередження:
Заборонено говорити "За", "Проти", без об'єктивних аргументів.ad.gif

-Dark Mara
І треба було залишати Орден, щоб через три дні знову вступити в Республіку?

Ось тобі мій квест - одразу після повернення до лав Республіки, подати заявку на прийом в наш сквад. happy.gif

А так я За. Один з найідейніших джедаїв Республіки.
Gothmog
Shtaket, ты давно в Ордене, намного дольше меня и наверняка не раз давал квесты вступающим в Орден)). Так вот. Выполни любой квест, который, как тебе кажется, пойдёт во благо Республике и принеси скрины_a1.gif. С твоим опытом это не сложно и много времени не займёт. Хотел задание - вот тебе задание_a1.gif.
Volhv
Достойный Человек и Джедай! для меня Он и не уходил... я ЗА
Shtaket
Gothmog

Тільки що повернувся з Кантіни на Корусанті.Я бачив там 2 культистів.Вони розказували про Артефакт в мече призрака забытого сита в проклятой пещере Рифт.
Вони вже його здобули,тому треба його забрати викрасти та охороняти його.Я готовий,тільки мені треба допомога.Артефакт добре охороняється,тому самому мені не пробитись.
Racheival
давно тебе знаю, у нас з тобой купа інтересів, ти не раз мені допомагав..не буде тобі квеста! ninja.gif за
Shtaket
Може всеж таки не пошкодуете свої пальці та напишете питання? _a1.gif
Gothmog
Shtaket, я могу помочь сегодня около 22.00. Бери ещё кого-то - и нагрянем)))
Granat
Вопросы хочешь? Ну ладно:)
1) На какой планете подружились Хен Соло и Кип Даррон?
2) Кто переманил Кипа Даррона на Темную сторону?
3) Что хотел Кип найти на Карриде?
4) Почему вуки волосатые?_a1.gif_a1.gif_a1.gif
Shtaket
Будемо проводити завтра час 12:00

Granat

Я в історії не дуже розуміюсь,томі відповідь на твое питання я не знаю.Але знаю деяку інформацію.Кип втік з планети Дейер з Ханом та Чуі.Після цього був запрошений до Академії Джедаїв.

П.С. Вукі волосаті.Питання безглузде,але дотепне laugh.gif .Вони такі від природи biggrin.gif .

Ти колись бачив Лисого Вукі laugh.gif .Уяви megalol.gif
Racheival
ну ок, раз ти так хочеш квест - на тобі. сфотографуй 4-х джедаїв, що стоять врядок і тримають мечі над собою _a1.gif (сюда скрін) якшо не зробиш, я все одно за. ти ж тренерер в академії. що без тебе учні будуть робить?
Kol-yan
Короче, принят _a1.gif В следующий раз получишь по тухесу, если снова попрешься куда-то медитировать laugh.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.