Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Cezar
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
1, 2
Cezar
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

Я родився на хоті і жив нормальним життям, після вступу мого брата я сам вирішив вступити в республіку щоб захищати добро. І ще тому я хочу вступити в республіку, по проханню Дагота, він підійшов до мене і сказав ти повинен бути в республіці!!!
-Dark Monkey
У нас не кто не идет в Орден по просьбе а идут когда чуствуют что они готовы пройти тяжелый путь джедая. Так вот задание моё опиши чем ты можешь помочь Ордену ?
Cezar
Да я не по проханню вступаю в орден, я думав вступити в Амфор, але Дагот сказав що це буде неправильно і сказав що правильно то це вступити в орде джедаїв, я думаю мігби помогти ордену, ні нетільки ордену а всім його гравцям, в моральні і матеріальні потребах!!
Ralf
Щодо "моральних" потреб, Цезарю, то спочатку тобі потрібно самому добре попрацювати над своєю моральністю. Я спостерігав за тобою уважно і хочу сказати, що твоя поведінка не відповідає статусу майбутнього Джедая: тобі бракує ввічливості і стриманості. Тому даю тобі завдання: зазирни собі в душу, помедитуй, подумай і напиши, які твої негативні риси можуть тобі завадити стати справжнім Джедаєм, і як би ти хотів їх виправити. confused1.gif
Cezar
Я подумав, і хочу сказати шо мені ще 14 років, я граю у футбол, рух - це життя, я не вмію стояти на місці, тому і нелюблю чекати, але я буду старатися тримати себе в руках, я хочу виправити свої помилки. Саме через джедаїв-друзів, з їхньою допомогою я хочу позбутися цієї вади!!!
Ralf
Гмм... це не зовсім те, що я хотів почути. Джедай-футболіст? biggrin.gif Я радий, що ти намагатимешся "тримати себе в руках" і прагнеш виправити свої помилки, проте ти не дав мені жодного пояснення, принаймні, щодо ввічливості, тому в мене є для тебе класичне завдання: прояви ввічливість і поклонися (не в дуелі) 3 джедаям, 3 імперцям, 3 анфорцям і 3 представникам UB (скріншоти) yes.gif
Cezar
Ну футболіст це в реалі, а джедай це игровий!!
Одна проблема, я ще не бачив амфорців, ну як знаюду то обовязково поклонюся.
Atton
(Cezar @ 2.9.2008, 7:40) *

....вступити в республіку щоб захищати добро.

Що ти розуміеш під словом добро? І чому в тебе на аватарці Мандалоріанець?
Cezar
не зрозумів питання??? добро є добро!!!

ой сор, так бобу трохи люблю, зараз поміняю!!!
Atton
Це я не зрозумів.. добро понятя розтежиме.... назви конкретно: кого ти хочеш захищяти?
Haydamaka
(Cezar @ 2.9.2008, 22:29) *
не зрозумів питання??? добро є добро!!!

Це безперечно, дуже добре, але коли ти використовуєш слово "добро", ти певний зміст у це слово вкладаєш. Слово - це набір звуків, символів. Але слово несе в собі інформацію. От Аттон і попросив тебе розповісти, яку інформацію особисто в твоєму уявлені несе поняття добра.
Cezar
на мою думку треба захищати мирне населення, намагатися завадити війнам, захисти і допомогти безпомічним...
Atton
Ты коечто забыл указать что Джедай защищает в первую очередь... что ты забыл сказать?
Cezar
напевне життя????
Ralf
Cвоє життя?.. biggrin.gif Цезарю, намагайся давати більш повні та аргументовані відповіді, а заодно поясни, заради чого (або кого) ти би зміг пожертвувати власним життям? І чи зміг би взагалі?

Ralf, не оверквоть _a1.gif
Atton
blink.gif А кому це поклоны? І навіщо?
Cezar
поклони це для ральфа, сорі!!
Atton
Щось не пригадую щоб він тебе кланятися просив... але це його справа... розбереться.

Але на свое питання я відповідь покищо не почув. Життя також але я не те хотів почути...
Ralf
Цезарю!
1. Щодо "життя" - врешті-решт пояснив, принамні мені. Це добре.
2. Рівень твоєї ввічливості помітно росте. Це теж добре.
3. Тільки не викладай все так хаотично, он і Attona збив з пантелику biggrin.gif
4. Чекаю завершення завдання.
Cezar
сорі, я побачив свою помилку! тепер виправлено подивися пліс щерас.
Ralf
Молодець,гарно виконав квест. thumbup1.gif Чекай наступних завдань. laugh.gif
Dagot
Темы уже не раз создавал...и я достаточно проверил этого человека,мы с ним очень часто играем на серверах.Ничего плохого в нем не вижу,очень много старается.Мой голос ЗА
Cezar
Спасибі вам!! Чекаю наступних квестів!!!
Haydamaka
Схоже, що джедаї ще ніяк не відійдуть від літнього відпочинку. І їм страшенно ліньки щось робити. ninja.gif
Чим для джедая є світловий меч?
Still
Ты знаешь, вода камень точит. Твое упорстово и старание мне нравится) Я с тобой играл не под оффициальными никами, чтобы проверить тебя, и я понял, что ты молодец. Ты вежлив, отзывчив. Не нарушай кодекс и ты будеш отличным Джедаем. Что ж я ЗА
-Chewbatya
Здравствуй, Cezar. Был я вчера в гостях у приятеля (естественно вуки) и вот, что там произошло...
Этот вуки заявлял, что он выпьет трехлитровую банку воды быстрее, чем я выпью две 50 - граммовые рюмки: одна с водкой, другая с водой - для запивки. Условия спора были такие:
- Hа столе стоят две рюмки 50 грамм - одна с водой, другая с водкой (водка не отравлена _a1.gif ). Это моя посуда. У соперника на столе стоит его посуда - две трехлитровые банки. В одной налито 50 грамм водки, в другой - 3 литра воды. Сначала пьет водку соперник - да-да, из трехлитровой банки, но там этой водки 50г правда всего. Я пока к своим рюмкам не имею права прикасаться. Потом он ставит свою банку на стол, и только после этого начинается соревнование - моя задача выпить водку и запить водой (из рюмок!), его задача - выпить трехлитровую банку воды. Как утверждал вуки, к тому моменту, как я выпью эти две рюмки, его трехлитровая банка будет уже им выпита (или - поскольку спор был лишь на пару зарядов к Bowcaster-у, я буду полностью уверен, что явно за ним не успеваю). Естественно, нельзя никаким образом трогать ни соперника, ни чужую посуду, а также как-либо вмешиваться в происходящее посторонним.
Итак, он выиграл.... ak.gif Что сделал мой соперник в этом безнадежном споре?
Cezar
Gaydamaka для джедая світловий меч це є друг, друг який не повинен його підвести. Для джедая меч це його життя, наприклад коли Енакіну відрізало меча через що міг би бути поганий кінець!!
Still Спасибі я стараюся!!!
Chewbatya ну напевне ти не можеш пити горілку, і він це знав, або стакани були приклеєні, я точно не знаю але обов'язково подумаю і напишу відповідь!!!
Ralf
Голосую ЗА. Довго спостерігав за Cezarем, довго роздумував, і вважаю, що, незважаючи на досить оригінальний стиль biggrin.gif , він заслуговує на те, щоб бути прийнятим до Республіки.
Особливо мені подобається цілеспрямованість і наполегливість Cezarя, а також бажання вдосконалюватися thumbup1.gif
Racheival
мені не дуже сподобалось, як ти на КС обзивав всіх нубами...це "трохі" неправільно..ну може не всіх, а певних якихось особистостей, але все рівно так робить не треба. тільки не нада казать, шо такого не було....як ти це всьо об"ясниш?
Cezar
Я не всіх нюбами назвав, тільки тих хто заважали мені подуелитися я просив не лізти але не слухалися, так я признаю свою помилку, але наголошую що це перший і останній раз, вибачте мене!!
Racheival
контролюй свої емоції..я утримуюсь
Cezar
Я тебе не розумію, ти хочеш сказати що людина(джедай) неможе помилятися, а якщо навіть і помилиця то немає права себе випривити????? Дай пліс мені відповідь на запитання!!!
Haydamaka
От і зараз емоції свої ти вперто не хочеш контролювати. Одразу починаєш здіймати галас, з"ясовувати стосунки, вимагати пояснень... Проти. Хоча ні, поки що утримуюсь.
Racheival
я ж не голосую проти твого прийняття, я просто кажу тобі, шоб ти контролював емоції свої, а то тяжко буде тобі...чого ти кіпішуєш?
Cezar
Ні це Ви мене на зрозуміли, я просто хочу взнати Вашу думку, а за знаки оклику і питання я перепрошую, дуже дурна привичка, я не хотів.

доречі хто може підказати як позбутися цієї звички?
Dagot
от привычек надо отвыкать,вот самый правильный способ.И Цезарь,на серваках ты вел себя (передо мной) вроде хорошо.А ту действительно начинаешь "кипишовать".Подумай над своим поведением.Может ты еще не готов стать Джедаем?
Может выбор пойти в Орден это была твоя поспешность???
Cezar
ні я не кіпошу, я сам себе запутав, вибачте мене.
-Ajunta Pall
вопрос: есть ли джедаи или ситхи которые видели будуйщее? если да назови их.
Cezar
Наскільки я знаю, Йода міг знати майбутнє.
-Ajunta Pall
йода не видел будуйщее он сам ето говорил.
Cezar
мДа це вірно, напевне Люк Скайвокер міг бачити, коли казав що моїм друзям загрожує небезпека...
-Ajunta Pall
ну впринцыпе верно
Но назови кто видел будуйщее на 3000 лет вперед.
Дам подсказку етот джедай/ситх жыл давненько...
Cezar
А може імператор міг, він сказав що знає хіт війни????
-Ajunta Pall
нет не император, подумай етот джедай видел будуйще на 3000 лет вперед,
но и жыл он 3000лет до Д.Б.Я
Cezar
Оби-Ван Кеноби, він не помер а загадково зник.
-Ajunta Pall
Ето Крея,историк джедай, послетого ситх, потом темный джедай и опять ситх... ана видела на 3000 лет вперед она могла увидель что джанго фетт умрет от руки винду.

лан в 5 часов вечера седня буду на холи посмотрю как ты играеш и скажу ответ
Cezar
Я не можу бути на холі сервері.
-Ajunta Pall
к сожалению не поиграл долго я стобой, но я голосую ЗА,
потомучто играет довольно неплохо, адекван, и довольно внемателен, поетому я щитаю что из тебя будет хорошый джедай
Cezar
Спасибо, но в мене не вийшло довго, проблеми з нетом.
-Elrond
Сezar, если бы у тебя была возможность видеть будущее, как бы ты ей воспользовался (какую бы ты пытался достичь цель с помощью предвидения) ?
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.