Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Рок-фестивалі
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > Всяка всячина > Кантіна > Музика
Racheival
Якшо хтось має якесь відношення до проведення таких дійств в Україні, моя група була б рада приїхати у ваше місто. так само як ваша могла завітати у наше( в Рівне). Я можу за все домовиться. Просто тут багато людей з Києва,а ми, селюкі, _a1.gif хотіли б пограть в столиці. Та і не тільки там. Так що чекаю пропозицій. Щодо демозаписів наших, якщо потрібно, звертатися в ПМ, граєм альтернативний мятал _a1.gif
-Torkvemada
где ж ты раньше был.. помог бы на муз выставке вам время достать.
фестов как таковых особо не наблюдается. можете договориться и устроить себе тур по местным заведениям (Барвы, Бочка и пр.).
еще вариант: организовывают периодически концерты, где играют несколько коллективов подряд. можно туда попасть. вот, вроде и все.
(еще можно снять дворец Украины и отгрохать там шоу о_0)
Racheival
за барви наш менеджер, якшо його так мона назвать, шось там пробивав, но на нього надіяться зря. ну да, було б непогано виступить десь - самим чи з кимсь - нема разніци.якшо можеш - пробивай, будем раді
-Torkvemada
кажется, в Барвы можно записаться через интернет (их сайт). сейчас точно не скажу ибо с кпк. попробуй сам если что я помогу
-Duremar
хтось чув про фестиваль Руйнація?
він був десь під Львовом. мені просто цікаво що там було, все ж таки український метал-фест...
-Hanter
Тю... bo.gif Так Урбанія недавно в Києві була чому ти не виступив? _a1.gif
Sandman
Fleischer
Не під Львовом, а саме у Львові ).
Resarvet
Як й сказав Торквемада то найкращий варіант то виступити в якомусь клубі, як це й роблять усі групи з інших міст.
З.І. Зебрель, якщо не важко то скинь плз в ПМ найкращу ващу пісню, хочеться послухати blush.gif
Racheival
Hanter, ти шо думаєш це так просто - приїхать і виступить чи шо? там же ж нада домовляться
Руйнація це нормальний фест у Львові, його устраює вокаліст Анни здається. Тоєсть рівень організації там хароший. ну і апаратура, шо немаловажно.
Haydamaka
У Запоріжжі майже щорічно в червні проходить республіканський фестеваль "Перлини сезону". Для молодих команд такий фест (людей збирається до 10000) - "самоє оно" _a1.gif . Як правило, дають зіграти 2 пісні. Раніше він був триденний (день - рок, день - поп, день - гала-концерт), але зараз урізали. Рок і поп в один день. Але по суті грають майже самі, за невеликим виключенням, рок-гурти.
Щоправда сайти цього фестевалю постійно хакери ламають, тому заявки надсилати та взагалі всі деталі дізнатися можна лише через мило.
Racheival
чув я і про ці "перлини", вроді непоганий фест..один раз чуть не поїхав на них зі старою групою, але якраз тоді в унівєр вступав. Гайдамака, держи мене в курсі будь-ласка ninja.gif
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.