Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Rodge Dector
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
Rodge Dector
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.

_a1.gif гратись не буду. певно ще побуду трохи на форумі. бачу новачків багацько.
привіт усім старикам і всім хто мене пам"ятає!

го Реп! _a1.gif)
Shtaket
ЗА.Знаю людину давно,адекватна та розумна.Раніше був дуже корисною людиною в Ордені.Пішов у вигнання по своему бажанню.Тому Орден не ганьбив happy.gif .

З поверненням,вчитель! bo.gif
Nikooz
Ва ! Штакет дал хорошую х-ку ))
Найди на ффа Имперского разведчика и забери у него данные.

------------------------------

Ну а смысла вступать, если не "гратся" ?
Тогда обойдусь вопросом про то, кем ты был, почему ушел и зачем возвращатся ?
krochi
Дектор!Вернувся! biggrin.gif За, оскільки дуже хороша та ідейна людина.
П.С. Нікооз, він же сказав, що не гратиметься)
Rodge Dector
Ким я був - джедаєм. Чому пішов - втратив інтерес до ЗВ. зараз розумію, що швидше за все це через сурогарт, який прочитав. хоч книги і офіційні, але далеченькі від канона. для мене ЗВ були втіленням фантастики, ідейності, а не "заради грошей".
чому повернувся - подумав а чи не. кинув монетку. повертатись:не повертатись - 2:1. Тепер бачу, що недарма - вертаюсь до людей, а не до гри.
ясно ;-)
Nikooz
Тогда ума не приложу, зачем еще в клан вступать ? Оо ! Можно и нейтралом быть с людьми.
Rodge Dector
треба мати шо "прилагати" _a1.gif)
ти давай не болтай. ad.gif
Racheival
втратив інтерес...то міг і з клану не виходить пафосно, а просто не грать. я проти
Rodge Dector
твоє право)
і я пафос нелюблю))) ad.gif
Alphax Kenobi
Я против. Я знаю что кандидат раньше занимал не последнее место в республике (был модером), но это не значит что после ухода можно легко снова влится в Орден. Кто знает, где ты был, и с кем ты был. Твои мысли пока туманны, и у меня лично не хватает опыта для уверенности в кристально чистых помыслах. Но что я явно вижу: нежелание понять разумные опасения, стремление попасть в Орден как можно быстрее, и желательно ничего не делая.

Возможно, кандидат не оставил Свет и Добро. Возможно ещё сокрыто оно в глубине. Я буду следить за заявкой, и может быть изменю своё мнение.
Rodge Dector
Забагато лишніх слів. х) ad.gif
Racheival
ти спочатку почни бриться, а потім уже так говори з нами! в тебе нема ніякої поваги, малий! якщо тебе візьмуть, то це буде дууже велика помилка республіки...раджу тобі полегше розмовляти з нами, містер "пафосність"
Nikooz
Я Против, т.к. ответы действительно "впечетляют"...
Daiver
Дектор, не думал что ты когда-нибудь вернешся... я отлично тебя помню. Ты оказывал достойную помощь Республике (сервак даже сделал для тренек)

но... прости, пожалуйста, но твои ответы повергли меня в шок. Я против, как мне ни жаль это говорить, но я изменю свое мнение, если ты измениш свое поведение.
Chensky
(Rodge Dector @ 28.8.2008, 15:59) *

_a1.gif гратись не буду. певно ще побуду трохи на форумі.

Ну на форумі ми усі можемо бути Мега-Сепер-пупер-крутими чуваками.. а на ділі це треба також доводити.... huh.gif

УТРИМУЮСЬ
Faust
Ну да я тоже давным давно играл, потом забросил и снова вернулся. Но это не повод что бы тебя взяли только потому что: "Я вернулсо! берите мну!"...
Я против
Rodge Dector
ги. ну ви і все сприймаєте)
Смайлик ":-)" не говорить про ворожість моїх слів.

;-)
Та ладно. Якшо шось - то вибачайте)
Kol-yan
ОТКАЗАНО
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.