Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Transformer
XJedi FORUM: Online lightsaber fighting game > > Приймальня Ордену
-Transformer
Я ознайомився з правилами поведінки на ігрових серверах та правилами Республіки та Імперії і Законами Республіки.
Я клон. Суміш всіх членів загону Дельта і Обі-Вана Кенобі. Я таємний проект під назвою "Клон-джедай", який мав повністю знищити Торгову Федерацію. Всі ці роки я спав в бакта камері. Коли я проснувся я побачив поряд з камерою 2 джедайських меча і джедайський костюм, а ще я побачив записку від того хто мене створив. Він просив "Трансформере, воюй за Республіку і вступи до Ордену Джедаїв." Я хочу зробити те, що він мене просив.
-Nirvana
просто хочешь сделать то что написано в записке? Этого мало...
Nikooz
А что будет, если тебя не примут ? Ты не выполниш поручение... Что ты будеш делать тогда ?
Still
Скажи у тебя не будет чувства страха, если начнется какая либо война? Ты будеш защищать Орден и мирных жителей? Если тебя человек предаст, ты даш ему шанс исправиться?
Daiver
Клон-Джежай? А почему выглядиш как доисторическая белка? laugh.gif

Смени аватарку, клон-джедай...
-Transformer
To Nirvana
Я хочу допомогти всім людям і гуманоїдам, які страждають від Імперії, а також навертати всіх імперців на добру сторону сили.
To Nikooz
Я буду у вигнанні, але через деякий час знову спробую вступити.
To Still
Війна вже почалась. А Орден і мирних жителів я буду захищати, навіть якщо мені доведеться вмерти. Якщо мене зрадять я пробачу будь кого.
To Daiver
Слухаюсь.
Chensky
Як ти вважаєш, скільки потрібно зробити пострілів із снайперської гвинтівки по іншому снайперу, щоб знерухомити того ж таки снайпера??

Що ж..а окрім цього у мене є ще одне прохання... Я недавно був у парку ранкорів.
Розмовляв з двома охоронцями, так от Вони розповіли мені, що там в парку завелась Мафія Червоних Мечів. Я знайшов двох представників цієї "шайки"... але на компроміси вони не йдуть, ще й грубими виявилися... покликали напарників ...
Так от, твоя місія в тому, що ти повинен зустрітися з ДЕСЯТЬМА із них і одночасно це увіковічити на Скріншоті))) За одно спробуй знайти мене на тій планеті, можливо я дам підсказку)) ninja.gif А я пішов в контер рубатись вивчати доповіді інших кандидатів.
-Transformer
Можна зробити тільки один постріл, якщо дати максимально енергії в один патрон. Слідкувати за цією бандою протягом чотирьох днів, тому мене не буде.

Скажеш в якій годині зустрінемся.
Nikooz
Якщо мене зрадять я пробачу будь кого

А если тебя предаст твой учитель(если тебя примут) или очень близкий друг ?

-------------------------------------

У меня поручение. Найди на базе Эхо Анфаровца, который взламывает там оборудование и забери у него все данные. Уничтожение объекта не желательно. Но данные не должны достатся никому.
-Nirvana
Найди меня, мне нужно с тобой поговорить
Chensky
Що ж... Ти мабуть не так зрозумів, я запитав скільки пострілів, щоб ЗНЕРУХОМИТи, а не знищити)) P.S. Вправного снайпера.. ти навіть не бобачиш)) Не то щоб у тебе був час "зарядити енергії" у патрон))

Передача Трансформера з планети РідОнлі.
Chensky. Я обміркував це питання і дійшов до висновку:
Потрібно зробити лише ОДИН постріл. І він повинен бути у сторону Снайпера, адже досвідченний стрілець одразу (якщо ще не помітив) повернеться у твою сторону, щоб "зробити" свою справу. Під час бігу це й же стрілець намагається влучити у когось..і коли ти робиш постріл, то він одразу тебе помічає і на мить зупиняється, щоб взяти тебе на приціл. І далі починає бігти, але вже тобі раджу ховатись))

Nikooz. Був у мене один друг, якому я довіряв усі свої таємниці і він клявся, що нікому не розповість їх. Одного разу він зрадив мене тим, що почав розказувати всім ці таємниці, але з часом все забулося і він прийшов до мене вибачатися. Не знаю як поступив би інший, але я пробачив йому, так як злість призводить до ненависті, а ненависть породжує страждання...

Кандидат виконав мій квест)) я тому свідок, бо був пристуній в цій м"ясорубці)) Банда Червоних Мечів дійсно багаточисельна) ми нарахували 12.
Ralf
Це добре, що ти зміг знешкодити Банду Червоних мечів (БЧМ biggrin.gif ). Але хочу ще раз перевірити твоє вміння володіти мечем, адже від того, наскільки Джедай вправний воїн, дуже часто залежить життя тих, кого він покликаний захищати.
На Таспірі (дуельний сервер) постійно проводяться тренувальні поєдинки між бійцями з різних планет smile-rapier.gif Візьми участь у поєдинках. Перемігши у двобоях 5 бійців, повертайся. Чекатиму на тебе (скріншоти).
Atton
Тебя попросили воевать за республику? Если так то твое место не в ордене джедаев, а в республиканской армии. Мы не воюем за республику а защищяем её. И не только её... анука скажи мне что джедаи защищяют и оберегают тысячелетиями?
Chensky
Повідомлення для Аттона від Трансформера з планети РідОнлі:
Джедаї тисячоліттями крім миру, охороняли будь яку живу форму і Республіку, і свою головну святиню - Храм Джедаїв. Згідно Кодексу вони були захисниками тобто залагоджували конфлікти, війни, були проти рабства.
Atton
Ответ неплохой но я не это хотел услышать. Ты сказал вообщем, это тоже правильно, но я не про это спрашивал. Немного уточню- что джедаи защищают от ситхов?
-Dark Monkey
Вступая в Республику ты должен сам делать выбор а не по обещанию или приказу. я против Если сможешь переубеди то я поменяю своё мнение.
Chensky
Прошу закрити ЗАЯВКУ за НЕАКТИВНІСТЬ!...
Або нехай кандидат підтвердить активність через когось із Громадян Республіки. На мої запити не відповідає...
-Dark Monkey
Chensky
Всё он активен просто он выполняет задания.
Моя задания будет таковым опиши историю Ревана.
Haydamaka
Заявка неактивна, закрито.
.
Invision Power Board © 2001-2025 IPS , Inc.